Katalógus Szabályzat

Linkbeküldés Szabályzat

E-mail Nyomtatás PDF

Mielőtt weboldalt küld az oldalra, olvassa át a szabályzatot. A szabályzat be nem tartása, a weboldal azonnali törlését jelenti.

 1. Miről szól az oldal?
  A Linkorigo.net linkkatalógus különböző címzavak alatt, weboldalak adatait jeleníti meg. Egy weboldal minél több viszontlinkkel (backlink) rendelkezik, annál jobb helyezéseket fog elérni a keresőkben.
 2. Milyen weboldalak küldhetők be?
  Az oldalhoz bármilyen témájú weboldal hozzáadható - nincsen korlátozás -, ha a hozzáadandó weboldal témája megfelel a weboldal hozzáadáskor megjelölt kategóriáknak. Egy weboldalt csak olyan kategóriába küldjön be, melynek tartalma releváns az adott kategóriával, ellenkező esetben megeshet, hogy az adott oldalt minden más kategóriából is törölhetjük.
 3. Hány kategóriába küldhető be egy weboldal?
  Egy oldal - URL -, illetve az oldal bármilyen aloldala, korlátlan számban, korlátlan számú kategóriához adható hozzá, amennyiben az oldalak tartalma releváns a megadott kategóriákra. Ha nem releváns kategóriákba küld be, túl sok azonos domain alatt lévő aloldalt, akár az összes korábbi beküldött oldalát törölhetjük a rendszerből!
 4. Hogyan adhatok hozzá weboldalt?
  A bal oldalt lévő kategóriák részben, válassza ki az oldal legrelevánsabb kategóriáját. A kategóriára való kattintás után, mind a navigációs, mind a tartalmi részben, alkategóriákat talál. Válasszon ki egy alkategóriát, majd a tartalmi részben lévő "Weboldal hozzáadás ide" linkre kattintva, eléri a Weboldal hozzáadása űrlapot. A mezők kitöltésével, itt adhat hozzá új oldalt.
 5. Főkategóriába való beküldés
  Oldal beküldhető főkategóriákba is, amennyiben a weboldal tartalma teljes mértékben - nemcsak részlegesen - releváns az adott főkategóriára. Főkategóriába való beküldés esetén, gyakran utasítunk vissza oldalt - relevancia hiányában -, így többször is fontolja meg, ha a weboldalt főkategóriába kívánja beküldeni.
 6. Weboldal hozzáadása
  A Földrajzi helyet és a Viszontlink mezőt kivéve, minden mező kitöltése kötelező. Földrajzi helyet akkor adjon meg, ha az oldalt egy adott földrajzi régióhoz szeretné kötni. Az űrlapban jeleztük az egyes mezők minimális és maximális karakterhosszát. Amennyiben nem tartja be a karakterszámot, úgy az oldalt töröljük a rendszerből.
 7. További kategóriák hozzáadása
  A Weboldal hozzáadása űrlapon, a "Kategória csere / hozzáadás" linkre kattintva, a lenyíló ablakban, további kategóriákat adhat meg. Ne feledje, csak olyan kategóriákat adjon meg, melyre a beküldendő weboldal releváns, ellenkező esetben az oldalt, akár az összes kategóriából törölhetjük.
 8. Weboldal leírása
  A weboldal leírása egyedi kell legyen. A szövegre rákeresünk, így ha a weboldal leírásából egy adott szövegrészt más oldalon is megtalálunk, a weboldalt töröljük a rendszerből. Ha egy adott oldalról több aloldalt is beküld, úgy minden egyes aloldal számára külön leírás szükséges. Minden aloldalhoz, külön leírást adjon meg, egyébként fenn tartjuk a jogot, a weboldal teljes kitiltására.
 9. HTML tagok - Linkek a leírásban
  A weboldal leírásában alkalmazhatók, a megjelölt HTML tagok. Linkek, korlátálan számban helyezhetők el a leírásban, de a linkek számát mindíg a meglinkelt weboldalak tartalmához viszonyítjuk, így amennyiben rövid leírást ad meg, túl sok linkkel, megeshet, hogy nem fogadjuk el az oldalt, de ugyanez történhet akkor is, ha a meglinkelt oldalakon, túl kevés a szöveges tartalom. Egy link maximum 5 vagy kevesebb szóból állhat.
 10. Viszontlink
  Amennyiben kihelyezi a viszontlinkünket, egy tetszőleges weboldalra, úgy népszerűsíti a LinkOrigo.net katalógust, ezzel végsősoron erősíti az oldalain megjelenített linkeket.
Módosítás: ( 2010. március 07. vasárnap, 22:02 )  

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!


Friss linkek

1. Biztos Kész munkaerő...    Kategória: Diákmunka    
2. Vitorlás bérlés...    Kategória: Utazás Turizmus    
3. Mosdópult és egyéb...    Kategória: Építőipar    
4. Sylverro molett divat...    Kategória: Ruha Divat    
5. Profi...    Kategória: Takarítás    
6. 13 + 1 Agyserkentő,...    Kategória: Egészség    
7. Iskolaszerek...    Kategória: Online Vásárlás    
8. Online...    Kategória: Fogorvos Fogászat    
9. Lakatos Budapest    Kategória: Lakatos    
10. Társasjátékok...    Kategória: Játék Webáruház    
11. Agytumor ellen...    Kategória: Egészség    
12. Zen masszázs és...    Kategória: Tetoválás    
13. Eskuvotippek.hu    Kategória: Esküvőszervezés    
14. Eskuvotippek.hu    Kategória: Fotózás Filmezés    
15. Duguláselhárító...    Kategória: Szolgáltatás    
16. Catering szolgáltatás    Kategória: Gasztronómia    
17. Órazóna.hu    Kategória: Divat Öltözködés    
18. Elegáns nappali...    Kategória: Bútor Webáruház    
19. Bio Detox – Prémium...    Kategória: Egészség    
20. NobbyMArt    Kategória: Gyerekjáték    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5487 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2018-04-19 13:41:56
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!