Katalógus Szolgáltatás

Szolgáltatás

Címszavak: szolgáltatás szolgáltató vállalkozások szolgáltatások szolgáltató cégek.

Oldalak
Összesen 333 weboldal van ebben a kategóriában.

Kartondoboz gyártás

Egyszínű és mintával ellátott tortadobozok gyártását is vállalja a Vimo Stanc Bt. A tevékenységünk végrehajtása során legfontosabbnak a megrendelőink elvárásainak a kielégítését tartjuk, ezért bevonjuk partnereinket a tervezésbe is. Forduljon hozzánk bizalommal.

Kartondoboz gyártás

Üzemi kárelhárítási terv készítés

Kárelhárítási tervek készítését és felülvizsgálatát is vállalja a Generisk Kft. Emellett a dokumentum tartalmának a megismerése és megfelelő alkalmazása érdekében oktatások szervezésével is segítjük partnereinket. Forduljon hozzánk bizalommal. Készséggel segítünk.

Üzemi kárelhárítási terv készítés

Napelem

Manapság, egyre nagyobb figyelmet fordítunk arra, hogy megóvjuk környezetünket. Ezáltal keressük azokat a lehetséges megoldásokat, amelyekkel mindezt megtehetjük. Olyan természetes energiaforrásokat próbálunk hasznosítani, melyek adottak és nem kell külön feldolgozni őket. Vagyis olyan eszközök beszerzése a célunk, mellyel könnyedén átalakíthatjuk akár a szél-, nap-, vízenergiákat. Cégünk konkrétan a napenergia átalakítására szolgáló eszközök gyártására és forgalmazására szakosodott. Napelemek és napkollektorok segítségével tudjuk ezt a természetes energiát hasznosítani.

Napelem

Budapest Masszázs

A Gyógymasszázs Centrum egy olyan budapesti masszázs szalon, ahol kedvezményes masszázs árak várnak minden kedves vendéget! Szolgáltatásaink között 9 különböző nagyszerű frissítő és lazító masszázs megtalálható, emellett gyógymasszázs is igénybe vehető! Jöjjön el hozzánk és újuljon meg masszázs segítségével!

Budapest Masszázs

Luxart Metal Design Kft.

A Luxart Metal Design Kft. egy budapesti cég, mely rozsdamentes korlát, kovácsoltvas korlát, porszórt acélkorlát, kapaszkodó, fával kombinált korlát, vagy akár üvegkorlát termékeket készít a vásárlók, megrendelők akár teljesen egyedi igényei alapján is. Minden egyéb információ ezen az oldalon: http://luxart.hu/

Luxart Metal Design Kft.

Duguláselhárítás Budapesten

Duguláselhárítást vállalunk a Budapesten és Pest megyében kiszállási díj nélkül.Womával, csőgörénnyel, spirállal, bontás nélkül. Duguláselhárítás, duguláselhárítás olcsón, duguláselhárítás azonnal, duguláselhárítás bontás nélkül.

Duguláselhárítás Budapesten

Nincs több baci, csak tiszta víz!

A baktérium mentesítés napjainkban nagyon fontos, hiszen rengeteg veszélyes baktérium található a különféle kútvizekben! Ön most honlapunkon megismerheti azokat a színvonalas szolgáltatásokat, melyek által nem kell többé semmitől sem tartania, melyek által az otthonában található víz kiváló minőségű lesz, nem baktériumoktól hemzsegő. Ne feledje, honlapunk várja a kedvező és profi ajánlatokkal!

Nincs több baci, csak tiszta víz!

Expresszredőny

A redőnyexpressz tíz éve tevékenykedik az árnyékolástechnika területén. A széles választékpalettába tartoznak a redőnyök, napellenzők, reluxák, szúnyoghálók, szalagfüggönyök, harmonikaajtók, roletták. A szolgáltatások közé tartozik még az ablakcsere is.

Expresszredőny

Vállalatirányítási rendszer

A Revolution Software Kft. már 20 éve kínál ügyviteli megoldásokat kis- közép- és nagyvállalatok számára. Teljes körű szoftvercsomagjaink a számlázási, ügyviteli, készletezési, pénzügyi és könyvelési tevékenységeben adnak támogatást. Közép és nagyvállalatok részére lett kifejlesztve a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszert. A Microsoft rendszere széleskörű támogatást nyújt. A Dynamics NAV rendszer más rendszerek mellett Kis- és középvállalatok részére kiegészítve ügyviteli rendszert A Microsoft Dynamics rendszer eredményes bevezetését megoldás. Az Iroda++ #NAME? aktuális információkra támaszkodva hozhat hatékony döntéseket. Mikro- és kisvállalkozások számára a rEVOL Express komplex megoldást bevezetését ajánljuk. A rEVOL Express használatához nem szükséges betanulási a betanulási fázis. A szoftver modulokból épül fel, így csak azokat a funkciókat kell megvennie, melyekre vállalkozásának szüksége van.

Vállalatirányítási rendszer

Könyvelőprogram

Ha cége különálló alkalmazásokat alkalmaz a számlák kiállítására, a pénzügyek nyomonkövetésére? Esetleg a könyvelő szoftver is más rendszeren működik? Ilyenkor már egy kisebb jelentés elkészítése is bonyolultabb folyamat. Ennek ellenére lényeges, hogy ezek a lényeges információk azonnal kéznél legyenek. Cégünk ügyviteli szoftvere főleg kis- és középvállalkozások szükségleteire lettek kialakítva. Az Iroda++ alkalmazásával könnyen kielemezheti vállalkozása működési folyamatait, és az aktuális adatoknak köszönhetően hatékonyan hozhat döntést.

Könyvelőprogram

Útnyilvántartó

A rEVOL Express útnyilvántartót azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, amelyek cégatuóadód fizetnek, valamint több, mint havi 500km-t autóznak, vagy bérelt, és lízingelt autók áfájának visszaigényléséhez útnyilvántartást kell, hogy vezessenek. Ajánljuk továbbá a szoftvert azon háziorvosoknak, melyek mentesülni szeretnének a cégautóadó fizetése alól. Az útnyilvánartó szoftverben szereplő benzin árakat a NAV honlapja szerint lehet frissíteni. A modulba korlátlan számú személygépkocsit fehet fel, valamint az összes az autóhoz kapcsolódó adat is rögzíthető. A program lehetővé teszi a gépjárművel kapcsolatos események rögzítését, ezáltal nyilvántarthatja a különböző biztosítással és szervizeléssel kapcsolatos eseményt. A program támogatja továbbá az útvonaltervezést, az automatikus útvonalelszámolás, útvonalsablonok rögzítését, valamint a kiküldetés menedzselését.

Útnyilvántartó

Ügyviteli rendszer

Vállalkozása különálló szoftvereket használ a pénzügyi folyamatok monitorozására? Sok időt vesz igénybe egy riport elkészítése? Az Iroda++ Integrált Ügyviteli Rendszer leginkább kis- és középvállalatok igényei szerint lettek kialakítva. Az Iroda++ egy jól kezelhető pénzügyi szoftver, melyet 20 év alatt készítettünk el, figyelembe véve a magyar vállalkozások egyedi problémáit. Az Iroda++ ügyviteli rendszer, pénzügyi szoftver, könyvelő szoftver, pénzügyi nyilvántartó program valamint CRM rendszer egyben. Az Iroda++ segítségével könnyebben áttekintheti vállalkozása működési folyamatait, az aktuális információk segítségével hatékonyabban hozhatja meg a döntéseket. Szoftverünk modulokból épül fel, így a funkcionalitást cége mérete és igényei szerint alakíthatja ki.

Ügyviteli rendszer

kútfúrás

Kútfúrást vállalunk Pesten és környékén, száraz, illetve iszapöblítéses technológiával. A kivitelezés 125-200mm átmérőjű szűrőzött kútbéléscsővel történik. Maximálisan 70-80m mélységig. Foglalkozunk ezen felül vízsugárzás mérésével, szivattyútelepítéssel is. További információt, telefonon történő személyes megkeresés után tudunk nyújtani, mivel a kivitelezés a területi viszonyok függvénye.

kútfúrás

Mini hangrögzítők

Felgyorsult világunkban szükség van olyan technológiákra, mely ezt a tempót követni tudja. Az írásbeli rögzítést felváltotta hangok dokumentálása. Erre számos lehetőség kínálkozik. Cégünk a mini hangrögzítők piacán kíván szakosodni. Ezen termékek előnyét és használhatóságát szeretnénk bemutatni minden érdeklődő számára.

Mini hangrögzítők

Mini hangrögzítő

A hangok rögzítése, dokumentálása napjainkra egyre fontosabbá vált. Gyorsabb és megbízhatóbb, mint a leírt szó. Ezt főleg az ügyfélszolgálatokon dolgozók tudják tanúsítani, ahol gyakori szituáció az, hogy mindkét félnek igaza van. Alkalmazhatóságának lehetőségei nemcsak erre a szűk területre korlátozódnak. Alkalmazzák irodákban, bankoknál, egyéb hivatalos szervezeteknél is.

Mini hangrögzítő

Mini rögzítő kamera

Milyen műszaki adottságai vannak egy prémium kategóriás mini képrögzítő rendszernek, melyeket cégünk is forgalmaz? Alkalmas nappali és éjszakai felvételre egyaránt. A rögzített képek HD minőségűek. A nagy memóriának köszönhetően a felvételi kapacitás eléri a 30 órát is. Beépített LI-Ionos akkumulátor. Könnyű alkalmazhatóság, a kezelése egyszerű, könnyen elsajátítható.

Mini rögzítő kamera
Oldal: 5 / 21

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Friss linkek

1. Keresőoptimalizálás...    Kategória: Online Marketing    
2. Szabadság apartman...    Kategória: Utazás Turizmus    
3. Ágy matrac árak    Kategória: Matracok    
4. Gépjármű tartós...    Kategória: Autókölcsönző    
5. Robbita: Minőségi...    Kategória: Irodaszer Webáruház    
6. Biokozmetika a Bioptron...    Kategória: Szépségápolás    
7. Adrián Esküvői Fotó    Kategória: Fotó Videó    
8. Költöztetés -...    Kategória: Szolgáltatás    
9. Playmobil játékok...    Kategória: Gyerekjáték    
10. Mit tehet a...    Kategória: Egészség    
11. Alacsony vérnyomás...    Kategória: Egészség    
12. Mannavita...    Kategória: Egészség    
13. Transzportbeton...    Kategória: Kereskedelem    
14. stadtrundfahrt Budapest    Kategória: Belföldi Utazás    
15. Térburkolat trendek,...    Kategória: Építőanyag    
16. Porckorong sérv...    Kategória: Egészség    
17. ...    Kategória: Elektronika    
18. Esküvői Cipő    Kategória: Szolgáltatás    
19. Startup módszerek,...    Kategória: Üzlet    
20. Macska eledelek,...    Kategória: Macska    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5421 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2017-11-17 12:55:40
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!