Katalógus Szolgáltatás

Szolgáltatás

Címszavak: szolgáltatás szolgáltató vállalkozások szolgáltatások szolgáltató cégek.

Oldalak
Összesen 337 weboldal van ebben a kategóriában.

Favágás, Fakivágás Budapesten

Cégünk lakott területi favágással, fakitermaléssel, ill. cserje és bozótirtással foglalkozik. Vállaljuk sérült, veszélyes fák kivágását, gallyazását is. Igény esetén a favágás, fakivágás, bozótirtás során keletkező hulladékot elszállítjuk. A kiszállást, felmérést díjtalanul végezzük.

Favágás, Fakivágás Budapesten

PremiumCool Klíma

A mostani változó időjárási körülmények között egyre fontosabb, hogy othonunk, életterünk klímájáról gondoskodjunk. Mi ebben tudunk segíteni. Sok éves tapasztalattal, és megbízható klímaszerelő szakemberekkel állunk rendelkezésére. Ha szükséges segítünk az Önnek legjobb klímaberendezés kiválasztásában, legyen szó otthonáról vagy munkahelyéről. A legnagyobb klímagyártók készülékei között válogathat: Daikin, Panasonic, Samsung, Midea. Lárogasson el weboldalunkra, kérjen tőlünk ingyenes helyszíni felmérést, műszaki tanácsadást.

PremiumCool Klíma

CityPlant - Zölfalak készítése

Cégünk beltéri növénydekorációs szolgáltatásokat nyújt megrendelői számára. Szolgáltatásunk kiterjed a zöldfalak készítésére, növénydekorációk tervezésére, kivitelezésére valamint gondozására. A CityPlant Növénydekoráció zöldfalaihoz, olyan növényeket használ, melyek segítenek eltávolítani a levegőben található mérgező anyagokat. Weboldalunkon, még több információt olvashat légtisztító növényeinkről, és zöldfalainkról!

CityPlant - Zölfalak készítése

Szakszerű duguláselhárítás Budapesten

A dugulás sosem jön jókor, és sosem jön jó helyen. De sajnos minden háztartásban megesik, hogy már nem lehet segíteni egy egyszerű pumpálással. Ekkor duguláselhárítást kell igénybe venni, hogy ne csináljunk még nagyobb bajt. Duguláselhárítás szolgáltatásunk a nap 24 órájában rendelkezésére áll, akár hétvégén is!

Szakszerű duguláselhárítás Budapesten

Kartondoboz gyártás

Egyszínű és mintával ellátott tortadobozok gyártását is vállalja a Vimo Stanc Bt. A tevékenységünk végrehajtása során legfontosabbnak a megrendelőink elvárásainak a kielégítését tartjuk, ezért bevonjuk partnereinket a tervezésbe is. Forduljon hozzánk bizalommal.

Kartondoboz gyártás

Üzemi kárelhárítási terv készítés

Kárelhárítási tervek készítését és felülvizsgálatát is vállalja a Generisk Kft. Emellett a dokumentum tartalmának a megismerése és megfelelő alkalmazása érdekében oktatások szervezésével is segítjük partnereinket. Forduljon hozzánk bizalommal. Készséggel segítünk.

Üzemi kárelhárítási terv készítés

Napelem

Manapság, egyre nagyobb figyelmet fordítunk arra, hogy megóvjuk környezetünket. Ezáltal keressük azokat a lehetséges megoldásokat, amelyekkel mindezt megtehetjük. Olyan természetes energiaforrásokat próbálunk hasznosítani, melyek adottak és nem kell külön feldolgozni őket. Vagyis olyan eszközök beszerzése a célunk, mellyel könnyedén átalakíthatjuk akár a szél-, nap-, vízenergiákat. Cégünk konkrétan a napenergia átalakítására szolgáló eszközök gyártására és forgalmazására szakosodott. Napelemek és napkollektorok segítségével tudjuk ezt a természetes energiát hasznosítani.

Napelem

Budapest Masszázs

A Gyógymasszázs Centrum egy olyan budapesti masszázs szalon, ahol kedvezményes masszázs árak várnak minden kedves vendéget! Szolgáltatásaink között 9 különböző nagyszerű frissítő és lazító masszázs megtalálható, emellett gyógymasszázs is igénybe vehető! Jöjjön el hozzánk és újuljon meg masszázs segítségével!

Budapest Masszázs

Luxart Metal Design Kft.

A Luxart Metal Design Kft. egy budapesti cég, mely rozsdamentes korlát, kovácsoltvas korlát, porszórt acélkorlát, kapaszkodó, fával kombinált korlát, vagy akár üvegkorlát termékeket készít a vásárlók, megrendelők akár teljesen egyedi igényei alapján is. Minden egyéb információ ezen az oldalon: http://luxart.hu/

Luxart Metal Design Kft.

Duguláselhárítás Budapesten

Duguláselhárítást vállalunk a Budapesten és Pest megyében kiszállási díj nélkül.Womával, csőgörénnyel, spirállal, bontás nélkül. Duguláselhárítás, duguláselhárítás olcsón, duguláselhárítás azonnal, duguláselhárítás bontás nélkül.

Duguláselhárítás Budapesten

Nincs több baci, csak tiszta víz!

A baktérium mentesítés napjainkban nagyon fontos, hiszen rengeteg veszélyes baktérium található a különféle kútvizekben! Ön most honlapunkon megismerheti azokat a színvonalas szolgáltatásokat, melyek által nem kell többé semmitől sem tartania, melyek által az otthonában található víz kiváló minőségű lesz, nem baktériumoktól hemzsegő. Ne feledje, honlapunk várja a kedvező és profi ajánlatokkal!

Nincs több baci, csak tiszta víz!

Expresszredőny

A redőnyexpressz tíz éve tevékenykedik az árnyékolástechnika területén. A széles választékpalettába tartoznak a redőnyök, napellenzők, reluxák, szúnyoghálók, szalagfüggönyök, harmonikaajtók, roletták. A szolgáltatások közé tartozik még az ablakcsere is.

Expresszredőny

Vállalatirányítási rendszer

A Revolution Software Kft. már 20 éve kínál ügyviteli megoldásokat kis- közép- és nagyvállalatok számára. Teljes körű szoftvercsomagjaink a számlázási, ügyviteli, készletezési, pénzügyi és könyvelési tevékenységeben adnak támogatást. Közép és nagyvállalatok részére lett kifejlesztve a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszert. A Microsoft rendszere széleskörű támogatást nyújt. A Dynamics NAV rendszer más rendszerek mellett Kis- és középvállalatok részére kiegészítve ügyviteli rendszert A Microsoft Dynamics rendszer eredményes bevezetését megoldás. Az Iroda++ #NAME? aktuális információkra támaszkodva hozhat hatékony döntéseket. Mikro- és kisvállalkozások számára a rEVOL Express komplex megoldást bevezetését ajánljuk. A rEVOL Express használatához nem szükséges betanulási a betanulási fázis. A szoftver modulokból épül fel, így csak azokat a funkciókat kell megvennie, melyekre vállalkozásának szüksége van.

Vállalatirányítási rendszer

Könyvelőprogram

Ha cége különálló alkalmazásokat alkalmaz a számlák kiállítására, a pénzügyek nyomonkövetésére? Esetleg a könyvelő szoftver is más rendszeren működik? Ilyenkor már egy kisebb jelentés elkészítése is bonyolultabb folyamat. Ennek ellenére lényeges, hogy ezek a lényeges információk azonnal kéznél legyenek. Cégünk ügyviteli szoftvere főleg kis- és középvállalkozások szükségleteire lettek kialakítva. Az Iroda++ alkalmazásával könnyen kielemezheti vállalkozása működési folyamatait, és az aktuális adatoknak köszönhetően hatékonyan hozhat döntést.

Könyvelőprogram

Útnyilvántartó

A rEVOL Express útnyilvántartót azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, amelyek cégatuóadód fizetnek, valamint több, mint havi 500km-t autóznak, vagy bérelt, és lízingelt autók áfájának visszaigényléséhez útnyilvántartást kell, hogy vezessenek. Ajánljuk továbbá a szoftvert azon háziorvosoknak, melyek mentesülni szeretnének a cégautóadó fizetése alól. Az útnyilvánartó szoftverben szereplő benzin árakat a NAV honlapja szerint lehet frissíteni. A modulba korlátlan számú személygépkocsit fehet fel, valamint az összes az autóhoz kapcsolódó adat is rögzíthető. A program lehetővé teszi a gépjárművel kapcsolatos események rögzítését, ezáltal nyilvántarthatja a különböző biztosítással és szervizeléssel kapcsolatos eseményt. A program támogatja továbbá az útvonaltervezést, az automatikus útvonalelszámolás, útvonalsablonok rögzítését, valamint a kiküldetés menedzselését.

Útnyilvántartó

Ügyviteli rendszer

Vállalkozása különálló szoftvereket használ a pénzügyi folyamatok monitorozására? Sok időt vesz igénybe egy riport elkészítése? Az Iroda++ Integrált Ügyviteli Rendszer leginkább kis- és középvállalatok igényei szerint lettek kialakítva. Az Iroda++ egy jól kezelhető pénzügyi szoftver, melyet 20 év alatt készítettünk el, figyelembe véve a magyar vállalkozások egyedi problémáit. Az Iroda++ ügyviteli rendszer, pénzügyi szoftver, könyvelő szoftver, pénzügyi nyilvántartó program valamint CRM rendszer egyben. Az Iroda++ segítségével könnyebben áttekintheti vállalkozása működési folyamatait, az aktuális információk segítségével hatékonyabban hozhatja meg a döntéseket. Szoftverünk modulokból épül fel, így a funkcionalitást cége mérete és igényei szerint alakíthatja ki.

Ügyviteli rendszer
Oldal: 5 / 22

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Friss linkek

1. Sylverro molett divat...    Kategória: Ruha Divat    
2. Profi...    Kategória: Takarítás    
3. 13 + 1 Agyserkentő,...    Kategória: Egészség    
4. Iskolaszerek...    Kategória: Online Vásárlás    
5. Online...    Kategória: Fogorvos Fogászat    
6. Lakatos Budapest    Kategória: Lakatos    
7. Társasjátékok...    Kategória: Játék Webáruház    
8. Agytumor ellen...    Kategória: Egészség    
9. Zen masszázs és...    Kategória: Tetoválás    
10. Eskuvotippek.hu    Kategória: Esküvőszervezés    
11. Eskuvotippek.hu    Kategória: Fotózás Filmezés    
12. Duguláselhárító...    Kategória: Szolgáltatás    
13. Catering szolgáltatás    Kategória: Gasztronómia    
14. Órazóna.hu    Kategória: Divat Öltözködés    
15. Elegáns nappali...    Kategória: Bútor Webáruház    
16. Bio Detox – Prémium...    Kategória: Egészség    
17. NobbyMArt    Kategória: Gyerekjáték    
18. Ételrendelés Debrecen...    Kategória: Étterem    
19. eDM adatbázis cége...    Kategória: Internet    
20. A stevia és más...    Kategória: Egészség    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5484 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2018-04-10 13:34:35
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!