Katalógus Szolgáltatás

Szolgáltatás

Címszavak: szolgáltatás szolgáltató vállalkozások szolgáltatások szolgáltató cégek.

Oldalak
Összesen 337 weboldal van ebben a kategóriában.

régi fénykép retusálása

A weboldal régi sérült. szakadt, elszíneződött, karcos fényképek retusálásával, restaurálásával és digitalizálásával foglalkozik, ez a szolgáltatás kiváló ajándéktárgy lehet bármilyen alkalomra ha szeretteiket és barátaikat akarják meglepni.Mentse meg ön is a múltat a jövő nemzedékének! További információkért keressen fel nyugodtan a weboldalon megadott elérhetőségeken.

régi fénykép retusálása

Duguláselhárítás fix áron.

Ki ne ismerné azokat a berendezéseket mint hogy wc, kád, mosogató, egy háznak ezek az alapfeltételei. Amit viszont sokan nem ismernek azok a makacs dugulások amik ezekben keletkezhetnek. A duguláselhárítás nem egy mai modern szakma, már sokkal régebben is jelen voltak a szakemberek. Amióta léteznek csövek azóta azok el is dugulnak a nem megfelelő használattól. Cégünk és szakembereink azért vannak hogy ezeket a dugulásokat elhárítsák a lehető leggyorsabban. Modern gépeinknek köszönhetően ez számunkra nem nagy kihívás míg Önnek hatalmas problémát jelenthet. Szolgáltatásunk egy része ingyenes és kedvezmények és akciókat is tudunk ajánlani. Keressenek minket bizalommal.

Duguláselhárítás fix áron.

Emelőállványok és targoncák bérbeadása

Daruzási feladatához szüksége van emelőállványra, vagy villástargoncára? Nézze meg a BauTrans eszközparkját, amelyben már több, mint 50 bérbe vehető gép található. Biztosan Önnek is megtaláljuk azt az eszközt, amellyel hatékonyan és gyorsan elvégezhetjük a munkát. Hadd emeljük le a gondot a válláról!

Emelőállványok és targoncák bérbeadása

Csőkamerázás

Folyamatosan probléma a nehezen lefolyó víz a mosogatóban? Gyakran eldugul a WC? Az eddigi szakik ideig óráig elhárították a problémát de az újra jelentkezett? Amennyiben ilyen előfordul Önnek professzionális duguláselhárító mesterre lesz szüksége. A mi csapatunk ilyen: felkészüld és diszkrét. Gyors de egyúttal pontos. Kedvező árakon dolgozik mégis garanciával. Mi ugyanis rendelkezünk a legmodernebb gépi duguláselhárító eszközökkel és a munkáinkra garanciát is vállalunk hiszen rendelkezünk egy olyan eszközzel amely a hiba pontos helyét behatárolja és ez nem más mint a csőkamera. Így tudunk az elvégzett munkára garanciát is vállalni, hiszen Önnek a második alkalommal nem kell fizetnie ha mi hibáztunk. A csőkamerás vizsgálat ugyanis megmondja hol a hiba valójában és mi pontosan ott végezzük el a kényes munkát ahol éppen szükséges a csővezetékben.

Csőkamerázás

Egyedi és szabvány zászlók elkészítése

Ha a zászló készítéséhez keres hozzá értő partnert, akkor forduljon bizalommal a vállalkozásunkhoz. A szekszárdi székhelyű cégünk ugyanis vállalja az összes nemzeti lobogó legkülönbözőbb méretekben történő gyártását is, emellett a zászló rudak is beszerezhetőek nálunk. További részleteket a honlapunkon talál!

Egyedi és szabvány zászlók elkészítése

Tattoo Szeged

A honlapon bővebb információ található az árainkról, kedvezményeinkről, valamint fontos tájékoztatás a előkészületekről és az utókezelésről is. Ugyanígy megtalálhatóak kollégáink korábbi munkái is tetoválásokról. A fül - orr - és száj környéki piercingek mellett lehetőség van intim piercingek behelyezésére is. Fordulj bizalommal hozzánk a honlapon található elérhetőségeinken.

Tattoo Szeged

Kapos Kertész

A Kapos Kertész fő szakterülete a teljes körű kerttervezési, kertépítési és kertrendezési szolgáltatások nyújtása Kaposváron és környékén. Ön megálmodja álmai kertjét, mi segítünk megvalósítani! Tekintse meg internetes oldalunkat referenciáinkért, részletes szolgáltatásainkért, elérhetőségeinkért, valamint bővebb információért cégünkre vonatkozóan!

Kapos Kertész

Caleid Forgalomtechnika

Folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat, nálunk lehetőség van egyedi matricák, feliratok, reklám dekoráció, felvilágosító – figyelmeztető táblák, utcanév, házszámtábla elkészítésére. Látogasson el honlapunkra további információkért és akciókért. Elérhetőségeinken kollégáink várják kérdéseit termékeinkkel kapcsolatban. Elképzeléseiben személyesen is segítünk szaküzletünkben!

Caleid Forgalomtechnika

Külföldi cégalapítás a Dortina seg...

A külföldi cégalapítással együtt járó összes adminisztrációs feladatot elvégzi a vállalkozásunk. A cégünk továbbá vállalja a működés során felmerülő egyéb tevékenységek bérszámfejtési valamint a könyvviteli feladatok végrehajtását is. A szolgáltatásainkról további tájékoztatásokat keressen a cégünk honlapján.

Külföldi cégalapítás a Dortina seg...

Adatkezelési szabályzat a Dokutártól

Az egyes vállalkozások adatkezelési szabályzataiban számos eltérés lehet. A tevékenység jellege, a felhasznált adatok mennyisége is meghatározó. Fontos, hogy a dokumentum illeszkedjen a vállalkozás sajátosságaihoz. Ha ön is a cége egyediségét figyelembe vevő adatkezelési szabályzatot szeretne, akkor keresse a munkatársainkat.

Adatkezelési szabályzat a Dokutártól

Precíz költöztető cég

A költöztető cégünk az egyes ingóságok szállítása mellett egyéb tevékenységeket is vállal. A bútorok szét és összeszerelése mellett a falon található polcokat és csillárokat, egyéb dísztárgyakat is le és felhelyezzük, így partnereink kizárólag a csomagolással törődhetnek. Érdeklődjön Ön is a Géri Precíz Bt szolgáltatásairól.

Precíz költöztető cég

Prototípus gyártás - Precíziós öntő Kft.

A prototípus gyártása során mindig betartjuk a vállalt határidőt. Az elkészítést eltérő időszakokra vállaljuk, jelentős szerepe van a megrendelt mennyiségnek is. A szolgáltatás igénybevételének részletes szabályairól tájékozódjon a Precíziós Öntő Kft weboldalán.

Prototípus gyártás - Precíziós öntő Kft.

Dokutár irattár

Irattár, raktár? Van különbség kérdezik sokan. Igen hiszen a papírok elhelyezését és őrzését számos jogszabály definiálja, amely előírásoknak maradéktalanul meg kell felelni minden vállalkozásnak. Ha ön is fontosnak tartja ezeket a követelményeket, akkor bízza iratait a cégünkre.

Dokutár irattár

Foglalkozás egészségügyi vizsgálat

A foglalkozás egészségügyi vizsgálat során különböző felméréseket készítenek el. A látás, a bőr mellett ellenőrzik a vérnyomást valamint a hallást is illetve szükség esetén szakorvosi beutalót is adnak. Az egyes egészségügyi vizsgálatokról részletes tájékoztatást a honlapunkon keressen.

Foglalkozás egészségügyi vizsgálat

azonosítási jelentés a Generisk-el

Az azonosítási jelentés elkészítésére vonatkozó előírásokat jogszabályok határozzák meg. Minden esetben tartalmaznia kell a létfontosságú rendszereket és a kockázat elemzést is. Ha ön is szakértőkre szeretné bízni a jelentés kidolgozását, akkor forduljon a Generisk Mérnökiroda Kft-hez.

azonosítási jelentés a Generisk-el

Biztonsági adatlap készítés

A biztonsági adatlapok készítéséhez számos formanyomtatvány található meg a különböző internetes portálokon. A megfelelő kitöltéséhez azonban szakértők munkájára van szükség. Ha Ön is hozzáértő partnert keres a feladat végrehajtásához, akkor forduljon a Genreisk Mérnökirodához.

Biztonsági adatlap készítés
Oldal: 4 / 22

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Friss linkek

1. Sylverro molett divat...    Kategória: Ruha Divat    
2. Profi...    Kategória: Takarítás    
3. 13 + 1 Agyserkentő,...    Kategória: Egészség    
4. Iskolaszerek...    Kategória: Online Vásárlás    
5. Online...    Kategória: Fogorvos Fogászat    
6. Lakatos Budapest    Kategória: Lakatos    
7. Társasjátékok...    Kategória: Játék Webáruház    
8. Agytumor ellen...    Kategória: Egészség    
9. Zen masszázs és...    Kategória: Tetoválás    
10. Eskuvotippek.hu    Kategória: Esküvőszervezés    
11. Eskuvotippek.hu    Kategória: Fotózás Filmezés    
12. Duguláselhárító...    Kategória: Szolgáltatás    
13. Catering szolgáltatás    Kategória: Gasztronómia    
14. Órazóna.hu    Kategória: Divat Öltözködés    
15. Elegáns nappali...    Kategória: Bútor Webáruház    
16. Bio Detox – Prémium...    Kategória: Egészség    
17. NobbyMArt    Kategória: Gyerekjáték    
18. Ételrendelés Debrecen...    Kategória: Étterem    
19. eDM adatbázis cége...    Kategória: Internet    
20. A stevia és más...    Kategória: Egészség    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5484 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2018-04-10 13:34:35
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!