Katalógus Szolgáltatás

Szolgáltatás

Címszavak: szolgáltatás szolgáltató vállalkozások szolgáltatások szolgáltató cégek.

Oldalak
Összesen 337 weboldal van ebben a kategóriában.

IFRS Könyvelő leszek - Farkas Krisztin...

IFRS mérlegképes könyvelő lennél? Nélkülözhetetlen oldal azok számára, akik IFRS mérlegképes könyvelő szakképesítést szeretnének szerezni. Mit jelent az, hogy IFRS mérlegképes könyvelő? Mit kell tudni az IFRS -ről? Az IFRS az IASB (International Accounting Standards Board = Nemzetközi Számviteli Szabvány Testület) által kibocsátott számviteli szabályok gyűjteménye. Az IFRS -ek ismerete ma most egy előny a számodra, ám a következő években egy számviteli szakember számára alapvető elvárás lesz. A honlapon egy díjmentesen letölthető IFRS lexikon is van, ahonnan díjmentesen letölthetőek IFRS alapfogalmakat. Fedezd fel a nemzetközi számvitel, a nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok fontos területeit! Ez a weblap mindenki számára tökéletes, aki el akarja sajátítani ezt a tudást. Farkas Krisztina közgazdász, mérlegképes könyvelő, IFRS mérlegképes könyvelő és adótanácsadó a szakértő a weboldalon, tőle tanulhatod meg az IFRS könyvelés rejtelmeit. E-learning is lehetséges az oldalon. Az élethosszig tartó tanulás nem választás kérdése, hanem kötelező minden mérlegképes könyvelő számára, aki felkészült és hiteles szeretne lenni a szakmájában. Emiatt szorgalmazzuk, hogy bővítsd az ismereteidet, és szerezd meg az IFRS könyvelő végzettséget, amellyel lépéselőnybe kerülhetsz. A nemzetközi számvitel ismerete nagyon hasznos. Sajátítsd el a szükséges tudást az IFRS Könyvelő leszek weboldalon, tanulj Farkas Krisztinától.

IFRS Könyvelő leszek - Farkas Krisztin...

Fodrász Budapesten

A mai világban minden bizonnyal számos egyén akar adni a külsejére. A haj minden bizonnyal jelentős tényező ennek. Ehhez mindenképpen egy fodrász fog kelleni. A mai világban egyre inkább elterjed a hajhosszabbítás. A hajhosszabbítás segítségével akárkinek hosszú lehet a haja, nem szükséges hozzá, hogy az illető a sajátját növessze meg. A hajhosszabbítás többféle eljárással kivitelezhető, a legelterjedtebbek között található a hüvelyes. Ezekhez egyértelműen póthaj szükséges, amelyet az ember magának hoz. Szükséges megemlíteni, hogy 3 hónap a tartóssága. Amennyiben hajhosszabbítás kell Önnek, keressen fel bátran, további információkról weboldalamon tud tájékozódni.

Fodrász Budapesten

Falszigetelés

Több ház esetében a falak vizesedése elég nagy gondot okoz. Többen úgy tartják, hogy ez a nem megfelelő eljárások okán történik. Az ilyen esetekre a szigetelés az optimális lehetőség. A nedves falak esetén akár a gomba is létrejöhet. A gombáról azonban tudni kell, hogy rossz hatással van az egészségre. Az egészségügyi kockázatok mellett a rezsidíjak is lentebb mehetnek, hisz a nedves falak nem tudják a hőt elengedni a házból. Ha az Ön lakásánál is igényelt a szigetelés, úgy bátran hívja vállalatunkat, garantáltan nem fog csalódni bennünk!

Falszigetelés

Keresőoptimalizálás

Lehetséges, hogy Önnek is van egy üzlete, annak pediglen weboldala, elvégre napjainkban weboldal nélkül sosem lesz eredményes egy bolt. Hogyha a honlap immáron a helyén van, abban az esetben immáron kizárólag a Google első oldalán szükséges lenni a vállalkozást jellemző kulcsszavakra. Az Ön weblapjának az optimális lehetőség a keresőoptimalizálás. Vállalkozásunk a keresőoptimalizálás terén tevékenykedik. Látogasson meg minket az interneten!

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás

Lehetséges, hogy Önnek is van egy üzlete, annak pediglen weboldala, elvégre napjainkban weboldal nélkül sosem lesz eredményes egy bolt. Hogyha a honlap immáron a helyén van, abban az esetben immáron kizárólag a Google első oldalán szükséges lenni a vállalkozást jellemző kulcsszavakra. Az Ön weblapjának az optimális lehetőség a keresőoptimalizálás. Vállalkozásunk a keresőoptimalizálás terén tevékenykedik. Látogasson meg minket az interneten!

Keresőoptimalizálás

Könyvelő Iroda Budapest

Könyvelőt keres Budapesten! Cégünk teljes körű könyvelési-, számviteli szolgáltatást, bérszámfejtést, új cégalapítás esetén tanácsadást és a már működő cégek számára adó tanácsadást kínál – kezdő és már működő családi-, kis- és középvállalkozások számára – számviteli kötelezettségeik teljesítéséhez.

Könyvelő Iroda Budapest

Napelem telepítés

A napelem által megtermelt elektromos energiát inverter átalakítja általános hálózati feszültségre. Ezt felhasználhatjuk elektromos berendezéseink, gépeink, üzemeltetésére. Cégünk Szigetüzemű napelemes rendszerek, és Hálózatra visszatápláló napelemes rendszerek széles választékával várja kedves ügyfeleit.

Napelem telepítés

Darazsak irtása Budapesten és országosan

Professzionális darázsirtás, darázscsapda házilagos készítése, otthoni darázsirtás tanácsok. Miért válasszon minket a porozásos, permetezéses irtási módszer elvégzésére? Darázsirtás folyamata, költsége, házilagos irtás veszélyei. Budapesti darázsirtás óvodákban Budapesti darázsirtás iskolákban Budapesti darázsirtás irodákban Budapesti darázsirtás közintézményekben Budapesti darázsirtás családi házakban Budapesti darázsirtás lakóparkokban, társasházakban Budapesti darázsirtás nyaralókban, víkendházban Budapesti darázsirtás gyümölcsösökben Budapesti darázsirtás szőlőültetvényeken

Darazsak irtása Budapesten és országosan

Póló nyomtatás, pólónyomás gyorsan...

A póló nyomtatás korlátlan lehetőségeket hordoz magában A póló nyomtatás cégek és magánszemélyek számára egyaránt remek lehetőséget jelent akár az egységes arculat megjelenítése, vagy éppen az egyediség kifejezése a cél. Ruházatunk, megjelenésünk tükrözi egyéniségünket, hangulatunkat és eközben hatással van érzelmi életünkre, hiszen egy jól megválasztott, vicces pólónyomat akár mások arcára is mosolyt csalhat. Az egységes póló jelzi cégünk, csapatunk, klubunk, osztályunk stb. összetartozását. Legyen szó sporteseményről, legény- vagy lánybúcsúról, iskolai rendezvényről, hétvégi baráti összejövetelről, az egyedi és egységes ruházat összekovácsol és erősíti a csapatszellemet. Póló nyomtatás alapárak Nyomtatás + Fehér póló max. A4 nyomattal: 1.790,- Ft Nyomtatás + Fehér póló max. A3 nyomattal: 2.490,- Ft Nyomtatás + Színes póló max. A4 nyomattal: 2.990,- Ft Nyomtatás + Színes póló max. A3 nyomattal: 3.990,- Ft

Póló nyomtatás, pólónyomás gyorsan...

Parkettgenius

Ha parkettást, melegburkolót keres nézze meg ezt a weboldalt. Etzl István megbízható, pontos, munkájára igényes szakember. Legfőképpen Baranya megyében, Pécsen és környékén vállal megbízást. Az Ön elképzeléseit, kívánságait figyelembe véve garanciával végzi munkáját. Elsősorban a lakosság igényeit szeretné kielégíteni.

Parkettgenius

Bérkalkulátor

Bárkinek szüksége lehet egy olyan eszköz, amely által könnyedén ki lehet számolni a fizetést. Weblapunkon egy ehhez szükséges bérkalkulátor található, ezért bármikor kiszámolható akárki fizetése. Természetesen bárki felteheti a kérdést, hogy tényleg annyira lényeges ez a számolás? Természetesen igen, rendkívül fontos, hogy mostanság kinek mennyi a fizetése, ehhez pedig elengedhetetlen egy bérkalkulátor!

Bérkalkulátor

Nyomtató szerviz

A monstani gyors világban a nyomtatás meglehetősen népszerű a lakosság körében. Egy nyomtatóra szükség lehet irodában vagy az iskolában, előfordulhat viszont, hogy a nyomtató megadja magát. Ilyenkor jó ötlet a nyomtató javítás, amelyet megcsinál egy nyomtató szerviz. Amennyiben Önnek is szükséges, mert nem indul a nyomtatója, keresse meg weblapunkat a bővebb részletekért.

Nyomtató szerviz

Portré és karikatúra rajzok

Ha igazán egyedi és személyre szóló ajándékot keres akkor a legtökéletesebb helyen jár. A weboldalon portré és karikatúra rajzokat talál, amelyek az összes ünnepre kiváló ajándéktárgyként szolgának, hisz egy családi portré vagy a kollégájáról készült karikatúra kiváló ajándék. Az emberek rajzolása mellett szívesen vállalunk házi kedvenceikről készült rajzokat, és bármely hobbihoz köthető tárgyakat ( pl motor). Tekintse meg weboldalunkat és ha önt is meggyőzték a referencia munkáink akkor keressen fel bátran.

Portré és karikatúra rajzok

Poloskairtás - Eurokártevőirtás

Poloska és egyéb kártevők irtása szakértőktől. Bármilyen kártevőt képesek vagyunk szakszerűen kiirtani, munkáinkra garanciát is vállalunk. Cégek és magánszemélyek egyaránt igénybe vehetik szolgáltatásainkat. További részletekért keresse fel honlapunkat!

Poloskairtás - Eurokártevőirtás

Lomtalanítás Budapest

Ha költözne vagy lomtalanítana, akkor először gondoljon a Lomtalanítás Budapestre. Akár egy darab bútorról van szó, akár egy komplett iroda berendezésről, szakembereink állnak rendelkezésére, és persze fokozott figyelemmel vigyáznak bútoraira, személyes tárgyaira. Továbbá szemétszállítással is foglalkozunk, melyet szakképzett emberek segítségével hajtunk végre, így az összegyűlt hulladék biztosítottan megfelelő helyre kerül. Bármelyik hétköznap állunk rendelkezésére, a környezetvédelmi előírásokat mindig betartjuk.

Lomtalanítás Budapest

Mobil autódaruk

A BauTrans szinte bármilyen daruzási munkát megold. Most például egy autódaruval egy terepjárót emeltek fel egy tetőteraszra. Nézd meg a videót, ami a nem hétköznapi manőverről készült! A különleges munka során szokatlanul nagy, 52 méteres távolságot is le kellett küzdeni, hogy a járművet a helyére emeljék.

Mobil autódaruk
Oldal: 3 / 22

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Friss linkek

1. Sylverro molett divat...    Kategória: Ruha Divat    
2. Profi...    Kategória: Takarítás    
3. 13 + 1 Agyserkentő,...    Kategória: Egészség    
4. Iskolaszerek...    Kategória: Online Vásárlás    
5. Online...    Kategória: Fogorvos Fogászat    
6. Lakatos Budapest    Kategória: Lakatos    
7. Társasjátékok...    Kategória: Játék Webáruház    
8. Agytumor ellen...    Kategória: Egészség    
9. Zen masszázs és...    Kategória: Tetoválás    
10. Eskuvotippek.hu    Kategória: Esküvőszervezés    
11. Eskuvotippek.hu    Kategória: Fotózás Filmezés    
12. Duguláselhárító...    Kategória: Szolgáltatás    
13. Catering szolgáltatás    Kategória: Gasztronómia    
14. Órazóna.hu    Kategória: Divat Öltözködés    
15. Elegáns nappali...    Kategória: Bútor Webáruház    
16. Bio Detox – Prémium...    Kategória: Egészség    
17. NobbyMArt    Kategória: Gyerekjáték    
18. Ételrendelés Debrecen...    Kategória: Étterem    
19. eDM adatbázis cége...    Kategória: Internet    
20. A stevia és más...    Kategória: Egészség    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5484 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2018-04-10 13:34:35
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!