Katalógus Szolgáltatás

Szolgáltatás

Címszavak: szolgáltatás szolgáltató vállalkozások szolgáltatások szolgáltató cégek.

Oldalak
Összesen 337 weboldal van ebben a kategóriában.

tréfás ajándéktárgyak shop

Kínálatunk között megtalálhatóak a vicces ajándékok, ékszerek, órák, vicces ajándékok, szülinapi ajándékok ,konyhai eszközök, valentin napi ajándékok, névnapi ajándékok, tréfés ajándékok, ötletes ajándékok.

tréfás ajándéktárgyak shop

Szabaduljon meg a zöldhulladéktól Bud...

Amikor a kertje már inkább hasonlít egy dzsungelhez, a zöldhulladék elszállítás megoldja gondját! Az elburjánzott gaz, a túlnőtt fák, bokrok rendbetételének időszaka tavasztól őszig tart. Ilyenkor a zöldhulladék elszállítás Budapest területén az egyik legfontosabb és leggyakrabban igénybe vett szolgáltatás. Hogy a ház környéke is rendben legyen, ne bajlódjon zsákolással, vegye igénybe a konténer bérlést! Nálunk különböző méretű hulladékgyűjtők közül választhat a hulladék mennyiségétől függően! Levelek, faágak, nyesedék, gyümölcsök maradványainak eltüntetése szakszerűen! Zöldhulladék elszállítás Budapesten egész évben!

Szabaduljon meg a zöldhulladéktól Bud...

Legionella kockázat

A 49/2015. (XI. 6.) EMMI rendelet által előírt kötelező kockázatbecslés, kockázatértékelés elvégzése, a legionellával kapcsolatos hasznos információk, hírek. A Legionellaceae családba tartozó Legionelláknak 50 faját ismertük meg, eddig 21 Legionella fajról bizonyosodott be, hogy emberi megbetegedést képes okozni.

Legionella kockázat

ISO 9001 bevezetés

Emelje cége megítélését egy magasabb szintre, ISO szabványok bevezetésével. Az ISO 9001 Minőségirányítási szabvánnyal ügyfelei bizalmát erősítheti meg, mivel ellenőrzött és elfogadott rendszer alapján folyik termékei gyártása. Cégünk ezen rendszer kiépítésében és az auditokon való megfelelő teljesítésben nyújt Önnek és cégének hasznos segítséget.

ISO 9001 bevezetés

Fedett reptéri parkoló, non-stop mély...

Ha az alábbi szolgáltatások közül bármelyik érdekes az Ön számára, akkor mi vagyunk a partnere! Transzfer a reptérre oda és vissza, az autó mosása, kitakarítása, autó bérlése, bőröndök befóliázása, illetve a reptér mellett található 400 férőhelyes parkolónk, ahol ott hagyhatja a kocsiját. Keressen minket bármelyik elérhetőségünkön, szolgáltatásainkról szívesen bővebb, személyre szabott felvilágosítást adunk. Speciális szolgáltatásaink: egyedi autók tárolása, téli tárolása az Ön autójának, vagy pedig veterán autók tárolását is megoldjuk. Mi a reptértől mindössze csak néhány percre, Budapest és Vecsés között, félúton, vagyunk megtalálhatók. Egy mélygarázs, non-stop nyitva, fedett, védett az időjárástól, és védett kamerák által és őreink által, akik azonnal intézkednek, ha valami gyanúsat látnak. Ha nálunk hagyja a kocsiját, akkor a nyugalom szigetére költözik a kocsi, ezáltal Ön azt biztonságos helyen tudhatja, és kényelmesen nyaralhat

Fedett reptéri parkoló, non-stop mély...

Redőny szerelés - Redőnyapó

Cégünk immáron több mint 20 éve foglalkozik redőny szereléssel és javításával. Ez idő alatt elég tapasztalatot szereztünk ahhoz, hogy gyors és megbízható munkát tudjunk végezni, akár az Ön otthonában is! Redőnyeink műanyag és alumínium kivitelben készülhetnek. Utóbbi a jó hőszigetelő tulajdonságai miatt kifejezetten ajánlott azok számára, akiknek fontos a jó szigetelés! Keresse bizalommal a Redőnyapót!

Redőny szerelés - Redőnyapó

Konténer rendelés építkezésekhez

Konténer rendelés Budapest minden kerületében és a város vonzáskörzetében.(Törökbálint, Érd, Budaörs, stb.) Gyorsan, olcsón, megbízhatóan dolgozunk. Konténeres sittszállítás, konténer rendelés - építési és bontási törmelék, lom szállítás. Teljes mértékben Megrendelőink igényeihez igazítottuk szolgáltatásainkat. Budapesten és környékén vállaljuk mindenfajta hulladék konténeres elszállítását. legyen az sitt építési vagy bontásitörmelék, kerti hulladék, szemét, zöldhulladék lom, föld, sóder, kavics, termőföld, vagy akár homok. Kiszállítást is vállalunk. Konténer rendelés esetén többfajta, különböző méretű konténer áll Tisztelt Bérlőink rendelkezésére.

Konténer rendelés építkezésekhez

Munkagépek kölcsönzése

Daruzás, gépesítés, munkagépek bérlése Szegeden és Csongrád megyében. Béreljen munkagépet a Bujdigép Kft.-től. Cégünk teljes gépparkja több, mint száz darab munkagépből áll. 7 tonnástól 110 tonnás teherbírású autódaruinkkal széleskörűen ki tudjuk elégíteni kis- és nagyberuházások igényeit egyaránt. Országos hulladék-kezelési és -hasznosítási engedéllyel rendelkezünk. Bontó-, harapó-, törő- és osztályozó gépek széles skálájával tudjuk kiszolgálni a hozzánk forduló vállalatokat, intézményeket vagy magánszemélyeket. Ha daruzásra, kotrózásra, hengerezésre vagy más munkagépek bérlésére van szüksége Szegeden és Csongrád megyében? Ne keressen tovább: Bujdigép Kft.

Munkagépek kölcsönzése

Zárcsere, ajtónyitás, zárszerelés ...

Zárszerelő szakembereink több mint 20 esztendeje foglalkoznak biztonságtechnikával. Felkészültségük, szakmai tapasztalatuk és tudásuk naprakészen tartása mellett valamennyien leinformálható, megbízható zárszerelő technikusok, miként cégünk is ellenőrizhető rendőrségi referenciákkal rendelkezik. Ha nem szeretne kockáztatni akkor minket választ. Azonnali zárcsere, roncsolásmentes ajtónyitás akár 1 órán belül Budapesten és Pest megye teljes területén.

Zárcsere, ajtónyitás, zárszerelés ...

GY.I.K. hasznos információk a vízveze...

Nem mindenkinek van dugulása, van akinek életében egyszer sincs és azt sem tudja mi is ez a szolgáltatás. A duguláselhárítás szolgáltatás főleg a nagyvárosokban van ahol rosszul vannak kiépítve a vezetékek amik dugulást okoznak a társasházakban. Hasznos tudás összegyűjtve egy helyen, ne hagyja ki!

GY.I.K. hasznos információk a vízveze...

Jogszabályváltozás.hu

Segítünk Önnek naprakész maradni az Önt érintő jogszabályok terén! Személyre szabott jogszabályfigyelő szolgáltatásunk felhasználóit e-mailben értesítjük, ha az általuk kiválasztott tárgykörökben jogszabályváltozás történt, ezen kívül hozzáférést biztosítunk a változott jogszabályok szövegéhez. Összehasonlítjuk a változás előtti és utáni állapotot, és kiemeljük a megváltozott szavakat, így könnyen és gyorsan értelmezhetővé válik a jogszabályváltozás lényege.

Jogszabályváltozás.hu

Pannon BioOlaj - használt étolaj leadás

Az éttermekben, intézményi konyhákon keletkezett elhasznált zsiradékot (étolaj, pálmaolaj, sertészsír) cégük kezelési felelősséggel átveszi. A zsiradékok kezeléséhez szükséges 60 literes gyűjtőedényt térítésmentesen biztosítjuk. Kéthetente felkeressük partnereinket és amennyiben szükséges, cseréljük a hordókat. A zsiradékért mi fizetünk partnereinknek negyedéves vagy havi elszámolással, számla ellenében készpénzzel vagy átutalással.

Pannon BioOlaj - használt étolaj leadás

Munkagépbérlés - Bujdigép Kft.

Daruzás, gépesítés, munkagépek bérlése Szegeden és Csongrád megyében. Béreljen munkagépet a Bujdigép Kft.-től. Cégünk teljes gépparkja közel 500 darab munkagépből áll. 7 tonnástól 110 tonnás teherbírású autódaruinkkal állunk rendelkezésre kis- és nagyberuházásokhoz. A Bujdigép Kft. a legmagasabb (3A-s) Bisnode minősítéssel rendelkezik. Daruzásra, kotrózásra, hengerezésre vagy más munkagépek bérlésére van szüksége Szegeden és Csongrád megyében? Ne keressen tovább: Bujdigép Kft.

Munkagépbérlés - Bujdigép Kft.

Zársegély - Zárcsere, zárszerviz, z...

Esetleg számtalan illetővel előfordult már, hogy beletört a kulcs a zárba, és kint ragadt. Ilyenkor nem kell megijedt egy zárszerviz a választ a problémára, a zárnyitás ekkor hozzáértő által történik, majd a zárcsere fog következni, hiszen ez mindenképpen biztosan kell. Ha ilyen gondja adódik, hívjon minket nyugodtan, weblapunkon minden részletet megtudhat!

Zársegély - Zárcsere, zárszerviz, z...

Ceremóniamester lakodalomba

A ceremóniamester igazából a vőfély modernebb verziója. A kifejezés is árulkodik arról, hogy igazából a részletek intézése a dolga, nem a vendégek szórakoztatása. A ceremóniamester főleg résztvevőket koordinálja, ennek okán kijelenthető, hogy a ceremóniamester szakma is hatalmas rutint kíván meg. Egy ceremóniamester elsőrangú teendői közé a videós, zenészek, és a további szolgáltatók irányítása tartozik. Egy ceremóniamester nem népies viseletben várja közösséget, hanem elegánsan.

Ceremóniamester lakodalomba

Bízza ránk a duguláselhárítás feladatát

Bármelyik házban előfordulhat, hogy a lefolyó eldugult. A duguláselhárítás sokszor elvégezhető szakember nélkül is, azonban sokszor olyan nagy a dugulás, hogy a szakember hívása a legkitűnőbb lehetőség az ilyen alkalmakkor. Vállalkozásunk nem kizárólag a duguláselhárítás területén tud segíteni, a lefolyó gyökértelenítése is megoldható, vállalkozásunk pedig minden elvégzett munkára garanciát is ad. Hogyha a dugulás jelensége már az Ön lefolyójában is kialakult, vállalatunkat nyugodtan hívhatja, szeretnénk a leggyorsabban orvosolni a problémát.

Bízza ránk a duguláselhárítás feladatát
Oldal: 2 / 22

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Friss linkek

1. Biztos Kész munkaerő...    Kategória: Diákmunka    
2. Vitorlás bérlés...    Kategória: Utazás Turizmus    
3. Mosdópult és egyéb...    Kategória: Építőipar    
4. Sylverro molett divat...    Kategória: Ruha Divat    
5. Profi...    Kategória: Takarítás    
6. 13 + 1 Agyserkentő,...    Kategória: Egészség    
7. Iskolaszerek...    Kategória: Online Vásárlás    
8. Online...    Kategória: Fogorvos Fogászat    
9. Lakatos Budapest    Kategória: Lakatos    
10. Társasjátékok...    Kategória: Játék Webáruház    
11. Agytumor ellen...    Kategória: Egészség    
12. Zen masszázs és...    Kategória: Tetoválás    
13. Eskuvotippek.hu    Kategória: Esküvőszervezés    
14. Eskuvotippek.hu    Kategória: Fotózás Filmezés    
15. Duguláselhárító...    Kategória: Szolgáltatás    
16. Catering szolgáltatás    Kategória: Gasztronómia    
17. Órazóna.hu    Kategória: Divat Öltözködés    
18. Elegáns nappali...    Kategória: Bútor Webáruház    
19. Bio Detox – Prémium...    Kategória: Egészség    
20. NobbyMArt    Kategória: Gyerekjáték    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5487 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2018-04-19 13:41:56
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!