Katalógus Szolgáltatás Vagyonvédelem

Vagyonvédelem

Címszavak: vagyonvédelem biztonságtechnika vagyonőr security vagyonőrzés.

Oldalak
Összesen 21 weboldal van ebben a kategóriában.

Vági és Fiai Kft

A cégünk egy családi vállalkozás, amely 1995-óta működik Szombathelyen és környékén. Foglalkozunk riasztó, kamera, és tűzjelző rendszerek telepítésével. Tevékenységünk a tervezéstől a kivitelezésig kiterjed. A kamera rendszerek közül mi az IP kamerákat ajánljuk annak minősége és ár-értéke alapján. A nem általunk épített tűzjelző berendezések időszakos karbantartását is vállaljuk egy előzetes állapotfelmérés után.

Vági és Fiai Kft

Zárcsere Budapest

Zárcsere,zárszerelés,ajtónyitás,zárkódolás az év minden napján 24 órában,garanciával. Budapest minden kerületében egy órán belüli munkakezdéssel elérhetőek a szolgáltatásaink. Szervizautóink magas készültséggel látják el a zárak,zárbetétek pótolható egységeit a helyszínen. Rejtett költségek nélkül dolgozunk non Stop Budapest területén egy órán belüli munkakezdéssel. Hívjon hogy jól záródjon a napja! 06 70 2000 400 Non Stop!

Zárcsere Budapest

Beléptető rendszer, Riasztó rendszer,...

Telepíttessen beléptető rendszert telephelyére, irodaházába egyéb Ön által védeni kívánt területre. A rendszerrel tökéletesen ellenőrizheti ki és mikor lépett be a területre, ill. melyik helyiségben vagy területen tartózkodik. A beléptető rendszer csak az belépésre jogosultakat engedi belépni. Amennyiben Ön úgy érzi szüksége van a beléptető rendszerre keressen fel minket weboldalunkon.

Beléptető rendszer, Riasztó rendszer,...

Őrzés és vagyonvédelmi szakértő

Ha vagyonvédelemben, őrzésben jártas vállalatot keres, keresse a SecuriRentet! Több őrzés-védéssel kapcsolatos szolgáltatás megtalálható a portfoliójukban. Ilyen pl. a riasztórenderes, technikai vagyonvédelem, ami nem mindig igényel emberi jelenlétet. De az objektumőrzésnek természetsen akadnak olyan fajtái is, ahol élőerős őrzés is szükséges lehet. Ilyen helyzetekben az őrzés-védelmet a SecuriRent kivétel nélkül csakis a saját embereivel végzi. Sose von be alvállalkozókat a vagyonvédelemhez. Lehet az egy üzlet vagy hasonlónak az őrzése, feltétlen hozzáértő biztonsági céget bízzon meg a feladattal!

Őrzés és vagyonvédelmi szakértő

Corner parking

Elutazna repülővel, de nem tudja, hova tegye le járművét? Bízza ránk magát! A Vecsésen található Corner Parking őrzött repülőtéri parkolója kedvező árakon vigyáz járművére, 24 órás felügyelettel és fedett parkolóval, hogy ne kelljen járműve miatt aggódni! A nap 24 órájában vállalunk beérkezéseket, így bármikor is menjen el repülőgépe, ránk számíthat!

Corner parking

Őrzés-védés és biztonságtechnika

Őrzés és vagyonvédelem tekintetében a Strongkerubin Kft a legkedvezőbb lehetőségeket nyújtja! A Kft-nál több őrzés-védelem szolgáltatás is rendelkezésre áll. Ilyen az objektumőrzés és járőrszolgálat is. A Strongkerubin biztonsági szolgálat minden esetben saját embereivel, alvállalkozók bevonása nélkül végzi a munkát. Ennek köszönhetően az őrzés vezetése mindig közvetlen és precíz. Ez igencsak fontos szempont ha személy és vagyonvédelemről van szó. A Kft élőerős őrzés téren is nagy szaktudással bír. Ha szeretne tájékozódni egy vagy több őrzés-védéssel kapcsolatos szolgáltatásról (pl. élőerős őrzés vagy telephelyőrzés), akkor a weboldalon ezt megteheti!

Őrzés-védés és biztonságtechnika

Cellucci-Sec

A Cellucci-Sec Vagyonvédelmi Kft. egy 2001-ben alakult magyar vállalkozás, melynek fő profilja a vagyonvédelem és a távfelügyelet, valamint az ezekhez tartozó rendszerek forgalmazása, kiépítése és üzemeltetése, valamint objektumok őrzése, rendezvények teljes körű biztosítása. A cég Szentendre és vonzáskörzete területén kezdte meg működését, de ma már más településekre is kiterjedt vonzásköre.

Cellucci-Sec

Zárnyitás

Zárnyitás elvégzését vállaljuk sérülés mentesen minden személynek aki elhagyta vagy valami oknál kifolyólag nem tud bemenni a lakásába, házába. A zárnyitás olyan tevékenység ami azonnal kell, ami nem tűr halasztást. Hívja szakembereinket amennyiben önnek is szüksége volna gyors segítségre Budapesten és környékén. Ránk minden nap számíthat az év 365 napján éjjel és nappal. Akár azonnal is kereshet minket!

Zárnyitás

Zárcsere

Zárcsere elvégzését vállaljuk a fővárosban és környékén. Kizárta önmagát? Eltulajdonították a lakáskulcsát? zárnyitás és utána zárcsere munkálatok elvégzése Budapesten 30 perc Pest megyében 1 órán belül. Szakembereink gyors szolgálati jelleggel a helyszínen biztosítanak probléma megoldási szolgáltatást a hét bármely napján. Hétvégén és munkaszüneti napokon is számíthat ránk. zarcsere.hu csapattagjai jól felszerelten érkeznek a helyszínre, hogy akár milyen zárprobléma is álljon fent, azonnal megtudják oldani. Amennyiben önnek is szerelő mesterre volna szüksége ne habozzon telefont ragadni és felhívni telefonszámaink egyikét.

Zárcsere

Car-Center Kft.

A Car-Center Kft. már sok helyen bizonyított, a vagyonvédelemben és biztonságtechnikában használatos térelválasztó rendszerek tervezésével, gyártásával és kiépítésével foglalkozik. Ezeknek a rendszereknek a működése könnyen kezelhető, és nagyon esztétikusan is néznek ki, a magas biztonsági funkciójuk mellett. A nappali időszakban felhúzhatóak, kevés helyet foglalnak, éjszaka tökéletesen, mozdíthatatlanul zárnak.

Car-Center Kft.

Vezeték nélküli kamera

Egyre szélesebb körben elterjedtek a biztonsági kamera rendszerek, de ezeket majdnem minden esetben vezetékekkel látják el, aminek beszerelése idő, hely, és pénz igényes. Az előzőekben felsoroltak kizárásának érdekében hoztuk létre weboldalunkat ahol több típusú vezeték nélküli kamera rendszert is szeretnénk bemutatni minden kedves látogatónknak. A vezeték nélküli kamera rendszerek beszerelése rendkívül egyszerű, nem kell vesződnünk a kábelrendszer kiépítésével, elrejtésével, valamint nem kell külön helyet, furatokat készíteni a futó kábeleknek.

Vezeték nélküli kamera

Dysecom vagyonvédelmi megoldások

A Dysecom, vagyis a A Dynamic Security Communication Kft. vagyonvédelmi szolgáltató és kereskedő tevékenységet folytat. Tartozékokat, vagyonvédelemhez elengedhetetlen eszközöket forgalmaz, olyan eszközöket mint például behatolásjelzők, beléptető megoldások, illetve különböző fajtájú (fix, dóm, PTZ) kamerák. Weboldalukon külön galériát is találhatunk ezekről az eszközökről, illetve árajánlatot is kérhetünk, ha felvesszük a cég szakembereivel a kapcsolatot.

Dysecom vagyonvédelmi megoldások

Zárszerelés, zárszerelés gyorsszolgálat

Zárszerelés gyors szolgálati jelleggel végezzük Budapesten és Pest megye területén. Zárszerelésre az ember ritkán ad ki pénzt kivétel abban a helyzetben mikor megtörténik a baj, ha a zár akadozik, nem jól működik, nem nyílik. Pedig olcsóbb és költség hatékonyabban jönne ki az ember ha megelőzné problémát. Zárfelszerelések és cserék hatékony elvégzésére hívja szakembereinket, gyors és pontos munkavégzés mellett garanciálisan végzik tevékenységeiket.

Zárszerelés, zárszerelés gyorsszolgálat

zárszervíz

Zárszervíz akár azonnali kiszállással, díjmentesen és garancia vállalással. Zárszerviz tevékenységünket Budapesten és környékén érhetik el a leggyorsabb kiszállással. Zárszervíz csapatunk megold önnek minden fajta zár problémákat a lehető leggyorsabban, zárak cseréje, zárak szerelése, zárak javítása, zárak nyitása, hevederzárak felszerelése és beépítése. Különböző szervíz szolgáltatással állunk rendelkezésükre.

zárszervíz

Horinfo Kft. Biztonságtechnika

Oldalunkon hasznos, érthető és márkafüggetlen leírásokat találnak az érdeklődők a vagyonvédelmi kamera megfigyelő rendszerekről. Cégünk riasztók és kamera rendszerek tervezésével, beépítésével, karbantartásával és forgalmazásával foglalkozik. Vállaljuk továbbá cégek, közületek és magánszemélyek részére tűzjelző berendezések, strukturált hálózatok és beléptetőrendszerek kiépítését és szervizelését.

Horinfo Kft. Biztonságtechnika

Riasztó távfelügyelt

Minden ingatlan más és más kialakítású, így a hatékony védelmükre szolgáló riasztó sem lehet azonos. A riasztó sajnos nem tudja megakadályozni a betörést, de ha behatolás történt a védett ingatlanba, akkor azt jelzi. Ezért a hétköznapi használatban elterjedt riasztó szó helyett célszerűbb lenne a behatolásjelző használata. Egy ingatlan védelme esetén általában egy adott eszköztár áll rendelkezésre, melyek között megtalálható a riasztó központi egysége, a kültéri és beltéri mozgásérzékelők, a nyitásérzékelők és még számos egyéb érzékelő. Továbbá a riasztó kiegészíthető egyéb eszközökkel is, mint például hagyományos vagy infravörös kamera, füstérzékelő, vagy akár tűzérzékelő. Azt, hogy mikor milyen eszközöket kell használni minden esetben az ingatlan jellege, kialakítása, elhelyezkedés és az ügyfél védelmi igénye határozza meg. Egy azonban biztos, hogy a telepített riasztó rendszereket érdemes napi 24-órás megfigyelést nyújtó távfelügyelet szolgáltatásra is beköttetni.

Riasztó távfelügyelt
Oldal: 1 / 2

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Friss linkek

1. Biztos Kész munkaerő...    Kategória: Diákmunka    
2. Vitorlás bérlés...    Kategória: Utazás Turizmus    
3. Mosdópult és egyéb...    Kategória: Építőipar    
4. Sylverro molett divat...    Kategória: Ruha Divat    
5. Profi...    Kategória: Takarítás    
6. 13 + 1 Agyserkentő,...    Kategória: Egészség    
7. Iskolaszerek...    Kategória: Online Vásárlás    
8. Online...    Kategória: Fogorvos Fogászat    
9. Lakatos Budapest    Kategória: Lakatos    
10. Társasjátékok...    Kategória: Játék Webáruház    
11. Agytumor ellen...    Kategória: Egészség    
12. Zen masszázs és...    Kategória: Tetoválás    
13. Eskuvotippek.hu    Kategória: Esküvőszervezés    
14. Eskuvotippek.hu    Kategória: Fotózás Filmezés    
15. Duguláselhárító...    Kategória: Szolgáltatás    
16. Catering szolgáltatás    Kategória: Gasztronómia    
17. Órazóna.hu    Kategória: Divat Öltözködés    
18. Elegáns nappali...    Kategória: Bútor Webáruház    
19. Bio Detox – Prémium...    Kategória: Egészség    
20. NobbyMArt    Kategória: Gyerekjáték    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5487 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2018-04-19 13:41:56
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!