Katalógus Szolgáltatás Szállítás Fuvarozás

Szállítás Fuvarozás

Címszavak: szállítás, fuvarozás szállítmányozás fuvarozók szállítók áruszállítás.

Oldalak
Összesen 60 weboldal van ebben a kategóriában.

Megbízható tengeri szállítmányozás

A Ferrara 2006 Kft nemzetközi szállítmányozással, egyebek mellett tengeri szállítmányozással is foglalkozik. Ezt a tevékenységet évek óta biztosítja ügyfelei számára, aminek következtében nagy tapasztalatra tettünk szert a gördülékeny árumozgatás lebonyolításában. Ha megbízható partnerrel kívánja szállíttatni az árucikkeit, akkor forduljon hozzánk!

Megbízható tengeri szállítmányozás

Ollós emelőállványok a Bautransnál

Elektromos és dízelüzemű ollós emelőállványok nagyobb teherbírásúak és nagyobb munkavégzésre használható területet biztosítanak a járműparkunkban rendelkezésre álló más hidraulikus emelőállványokhoz képest, amivel egyszerűsödik a munkavégzés. Keresse fel a Bautrans honlapját a technikai paraméterekért.

Ollós emelőállványok a Bautransnál

Miért ne bízza a költözésénél a b...

Szeretjük a barátainkat, mert mindig lehet rájuk számítani. Éppen ezért nagy a kísértés arra, hogy a közelgő költözésnél őket kérjük meg a költöztetésre. Hiszen mindketten tudjuk, hogy a bizalom fontos. Márpedig 10-ből 8 ember szívesebben bízik meg a haverokban, mint egy vadidegen brigádban. Azonban kevesen tudják, hogy inkább nagyobb veszély leselkedik a baráti segítség mögött, mint anélkül.Íme, a baráti segítség mögött álló veszélyek, amikre Ön sem gondol. Bővebben a szakmai cikkünkben.

Miért ne bízza a költözésénél a b...

Budapesti költöztető - bútorszállító

Ha bútorait színvonalasan és sérülésmentesen akarja szállíttatni, akkor minket kell hívnia. Cégünk, 10 éve kimondottan bútorszállítással és költöztetéssel foglalkozik. Tapasztalt rakodókkal és felszerelt teherautóinkkal állunk a megrendelők rendelkezésére. A belföldön történő bútorszállításoknál fix árajánlatot adunk, attól nem térünk el. A bútorszállításnál ügyelünk a sérülésmentes szállításra, és a lakása állagmegóvására. Szakszerűen rögzítve szállítjuk a bútorait, így megelőzzük a rongálódást a hirtelen fékezéstől, és a rossz, rázós utaktól. Budapesten és a régióban gyorsan tudunk bútorszállítást vállalni, mivel Budapesti, 10 kerületi telephellyel rendelkezünk. Vállalunk még: antik bútor szállítást, lapra szerelhető bútorok szállítását, költöztetést bútorszereléssel.

Budapesti költöztető - bútorszállító

Költöztetés Bútorszállítás Budapesten

Ha gondtalanul és problémamentesen akarja költöztetését, bútorszállítását megoldani Budapesten, akkor csak hívnia kell minket. A nagy cégek az irodaházakkal, a nagy Pesti és Budai ingatlanok költöztetésével vannak elfoglalva, addig cégünk szívesen vállalja kisebb lakások, garzonok, albérletek költöztetését, bútorszállítását. 3,5 tonnás, ponyvás kisteherautóinkkal mindennap, beleértve ünnepnap, hétvégén és akár este is rendelkezésére állunk. A szolgáltatásunkhoz tartozik, hogy díjmentesen kölcsönzünk önnek költöztető dobozokat, a sérülékeny, szövetes bútorait csomagolva szállítjuk. Antik bútoraihoz, zongorájához és pianínójához kondis, tapasztalt rakodókat biztosítunk. Lomjait, kacatjait, megunt és fölösleges bútorait hulladékudvarba szállítjuk korrekt áron.

Költöztetés Bútorszállítás Budapesten

THP trailer a BauTransnál

A Bautrans Kft. járműparkjában elérhető THP közúti járműszerelvény is. Ez a trailer akár klasszikus, akár speciális szállítási feladatokban, akár nemzetközi fuvarozásban is hatékonyan alkalmazható, mivel gyakorlatilag méret- és súlykorlátozás nélkül lehetséges vele a fuvarozás. Így túlméretes fuvarozáshoz és túlméretes szállításhoz is ideális választás ez a jármű rakományának célba juttatásához.

THP trailer a BauTransnál

Nehézgépszállító trailer a BauTransnál

A nehézgépszállító trailer egy speciális szállítási munkát ellátó közúti járműszerelvény, ami kiválóan alkalmas nagyméretű munkagépek fuvarozására, gépszállításra. Akár nemzetközi fuvarozásról, akár nemzetközi áruszállításról legyen szó a Bautrans nehézgépszállító trailerével lehetővé válik, hogy olyan gépszállítás valósulhasson meg, ami egyéb platós szerelvényekkel közúton nem megoldható.

Nehézgépszállító trailer a BauTransnál

Költöztetés Budapesten

Profi csapatunk Budapesten és vidéken vállal egyaránt költöztetési és bútorszállítási feladatokat. Tapasztalt rakodóinknak nem jelent gondot kisebb búotorok szállítása, vagy akár nagyobb költöztetések lebonyolítása sem. A linkre kattintva , a weboldalunkon megadott telefonszámon vagy az ajánlatkérő felületen várjuk szíves érdeklődését költöztetési, vagy bútorszállítási munkák iránt.

Költöztetés Budapesten

Tartályszállító trailer a BauTransnál

A tartályszállító trailer, sőt akár ki is húzható, masszív teherbírású közúti járműszerelvény, továbbá önjáró munkagép. Optimális siklók, ládák, konténerek tartályok szállításának fuvarozásának ellátására. Továbbá a jármű révén rendkívüli módon egyszerűbb és biztonságosabb módon történhessen a fel és lerakodás, hiszen a munkagépek be tudnak állni a trailer bölcsőjébe. A BauTrans Kft széles eszközparkjával áll a rendelkezésére a tartályszállító trailer szolgáltatással kapcsolatban.

Tartályszállító trailer a BauTransnál

Mélybölcsős trailer a BauTransnál

Kiválóan alkalmas szállítási fuvarozási feladatok ellátására a mélybölcsős trailer. Ez a fuvarozók körében közkedvelt, jól alkalmazható közúti járműszerelvény például magas vagy hosszú rakományok, berendezések esetén. Abban az esetben túlméretes fuvarozáshoz, vagy nemzetközi fuvarozáshoz keres ilyen vagy ehhez hasonló járművet, a BauTrans Kft. eszközparkjában biztosan megtalálja azt.

Mélybölcsős trailer a BauTransnál

Mélybölcsős félpótkocsi a BauTransnál

A BauTrans Kft. közúti járműszerelvényei közül a mélybölcsős félpótkocsi tökéletes választás rakományok speciális szállítására, fuvarozására. A „Tiefbett” olyan mélybölcsős szerelvény, ami lehetővé teszi nagy magasságú áruk szállítását. A mélybölcsős félpótkocsi az útburkolattól mindössze 35 cm-re szállítja a rakományt, így a normál platóval rendelkező járműszerelvényekkel ellentétben a magas ládák, kazánok, tartályok fuvarozására rendkívül alkalmas jármű.

Mélybölcsős félpótkocsi a BauTransnál

Hidraulikus emelőállványok és targon...

Ha széleskörű felhasználásra alkalmas hidraulikus emelőt keres a Bautrans Kft. eszközparkjában több típus közül is válogathat. Bonyolult szállítási feladatok, fuvarozás és a géptelepítés során felmerülő emelőállvány igényeket ezek az eszközök hatékonyan ki tudják elégíteni. Akár beltéri akár kültéri hidraulikus emelőket, akár targoncákat keres, itt megtalálhatja az igényeknek megfelelő eszközt.

Hidraulikus emelőállványok és targon...

Tehertaxizó-Szállítás, fuvarozás

Üdvözlöm, Vállalkozóként több, mint 2 évtizede foglalkozunk belföldi-, és nemzetközi fuvarozással. Egyedi igények esetén rakodást, költöztetést is tudunk teljesíteni megbízható, gyors, tapasztalt és nagyon precíz csapatunkkal, és 2 db 3,5 tonnás haszongépjárműveinkkel. Hívjon bátran bármikor..Tel:06-20-28-77-531

Tehertaxizó-Szállítás, fuvarozás

Mobil autódaruk a BauTransnál

A szállítási fuvarozási igények kiegészítéseként, változó emelősúlyú és technikai adottságú eszközeikkel sokrétű szolgáltatásokat tudnak Partnereik számára nyújtani a BauTrans-nál. Eszközpalettájukat elismert márkájú, megbízható és korszerű autódaruk alkotják. Akár fuvarozás végzéséről legyen szó, vagy akár gépszállítás feladatról a Bautrans-al közösen hatékony megoldást találnak.

Mobil autódaruk a BauTransnál

A BauTrans színvonalas eszközállománya

A több mint 25 éve létrejött Bautrans Kft. célja, hogy csakis a legoptimálisabb megoldást biztosítsák költséghatékonysági és természetesen műszaki szempontokat is figyelembe véve. A változatos eszközpalettájuk többek között autódaruk, géptelepítési eszközök, hidraulikus emelők segítik a fuvarozási és daruzási tevékenységeiket. Az osztrák anyavállalatukkal szoros együttműködésben járműparkjuk minden szegmensét folyamatosan bővítik és fejlesztik.

A BauTrans színvonalas eszközállománya

Közúti járműszerelvények a BauTransnál

A Bautrans Kft. évek óta folyamatosan frissíti eszközparkja összetételét, többek között közúti járműszerelvényekkel. A változatos eszközpalettájukkal magas, széles rakományokat is tudnak fuvarozni, illetve speciális gépszállítási feladatok megoldására is kifejezetten alkalmasak járműveik. Közúti járműszerelvényeikkel a klasszikus túlsúlyos és túlméretes szállítási feladatokon felül, lehetővé teszi a speciális szállítást, fuvarozást is.

Közúti járműszerelvények a BauTransnál
Oldal: 1 / 4

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Friss linkek

1. Biztos Kész munkaerő...    Kategória: Diákmunka    
2. Vitorlás bérlés...    Kategória: Utazás Turizmus    
3. Mosdópult és egyéb...    Kategória: Építőipar    
4. Sylverro molett divat...    Kategória: Ruha Divat    
5. Profi...    Kategória: Takarítás    
6. 13 + 1 Agyserkentő,...    Kategória: Egészség    
7. Iskolaszerek...    Kategória: Online Vásárlás    
8. Online...    Kategória: Fogorvos Fogászat    
9. Lakatos Budapest    Kategória: Lakatos    
10. Társasjátékok...    Kategória: Játék Webáruház    
11. Agytumor ellen...    Kategória: Egészség    
12. Zen masszázs és...    Kategória: Tetoválás    
13. Eskuvotippek.hu    Kategória: Esküvőszervezés    
14. Eskuvotippek.hu    Kategória: Fotózás Filmezés    
15. Duguláselhárító...    Kategória: Szolgáltatás    
16. Catering szolgáltatás    Kategória: Gasztronómia    
17. Órazóna.hu    Kategória: Divat Öltözködés    
18. Elegáns nappali...    Kategória: Bútor Webáruház    
19. Bio Detox – Prémium...    Kategória: Egészség    
20. NobbyMArt    Kategória: Gyerekjáték    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5487 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2018-04-19 13:41:56
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!