Katalógus Szolgáltatás Rendezvényszervezés

Rendezvényszervezés

Címszavak: rendezvényszervezés rendezvények rendezvényszervező iroda esküvőszervezés céges rendezvény.

Oldalak
Összesen 24 weboldal van ebben a kategóriában.

Nem akármilyen céges rendezvényhelysz...

Ön éppen rendezvényhelyszínt keres. Sokan vannak ezzel így. Azonban a legtöbben elkövetik a helyszínkeresésben a legnagyobb hibát: csak az árat nézik. „Keressetek egy olcsó helyet, bármely konferenciahelyszínt megteszi”. De vajon miért járnak rosszul, akik így gondolkodnak? Vajon miért más a Holland falu, ahol természetközelség és csend fogadja? Céges rendezvényekhez elsősorban inspiráló környezetre van szükség, és olyan helyre, ahol mindenki feltöltődhet. Rendezvénye miért nem merül majd itt a feledés homályába? Olvassa el cikkünket!

Nem akármilyen céges rendezvényhelysz...

Hosszabb rendezvénynek keres helyszínt?

Az év végi meetingek időszakán kívül, Ön az év közbenső időszakaiban is rendszeresen tart kihelyezett értekezleteket, konferenciákat, netán többnapos csapatépítő tréningeket? Hosszabb rendezvény számára keresi a nyugodt, de felszereltségben minden szükségnek eleget tevő konferenciatermet? Négy csillagos repülőtéri szállodánkban 110 szoba, non-stop étterem, kávézó és bár várja vendégeit. Őrzött parkolónkban és parkolóházunkban a biztonságos parkolás valamint az ingyenes repülőtéri transzfer is biztosított

Hosszabb rendezvénynek keres helyszínt?

Esküvői fozózás

Megértelek. Már gyerekkorod óta ezen álmodozol. Titkon mindig is gondoltad, hogy megkérik majd a kezed. A mai világban ez amúgy is már ritkaszámban megy, ezért te valami igazán különleges alkalmat szeretnél. Sok apró részletfeladatban már most is elvesztél? Az esküvői fotózás, a menyasszonyi ruha, az esküvő helyszínének megválasztása, na és hogy mégis kit hívjunk és kit ne az esküvőre….Ki fog megsértődni, és vajon ki nem fog a következő 20 évben szóba állni veled. Már fogytál 3 kilót? Ha valóban szeretnéd megörökíteni a nagy nap eseményeit, de azok eredményeit nem a vitrines-szekrény mélyén szeretnéd tárolni, akkor jobb, ha az esküvői fotózást profi szakemberre bízod. Hidd el, az esküvői fotósok nem csak azért kérnek el bizonyos összegeket, mert nincs miből élniük. hanem valóban hivatásuknak tekintik az esküvői fotózást. Nekik ez egyben alkotás is, egy referenciamunka, így mindent meg fognak tenni az ütős végeredmény érdekében. Kíváncsi vagy rá, hogy miként dolgozik egy profi esküvői fotós? Akkor nézd meg munkáimat!

Esküvői fozózás

Tréningterem vidéken

Luxuspanziónk bizalommal várja leendő és új partnerek jelentkezését 40 fős rendezvényterem bérléséhez. A termet tökéletes technikai felszereltség, természetes világítás, 65 négyzetméter alapterület jellemzi. Legyen szó csapatépítésről, tréningről, üzleti találkozóról, termékbemutatóról vagy egyéb céges programról, a Villa vállalja a teljes körű profi lebonyolítást - tegyen Ön is próbára minket! Bővebb információért és cégére szabott ajánlatért várjuk jelentkezését az alábbi elérhetőségeinken: 3351 Verpelét Liget út 9. Telefon / fax: +3636432973 E-mail: info@villarigopanzio.hu www.facebook.com/villarigopanzio

Tréningterem vidéken

Professzionális rendezvény szervezés

Konferencia és rendezvény szervezése, népszerűsítése vagy értékesítése. Bármit is keres ezek közül cégünk profi marketinges csapata rendelkezésére áll. Hat lépéses ajánlat kérés, rendezvény szervezés, konferencia szervezés regionálisan lebontva. Majdnem 15 éves szakmai tapasztalattal konferencia és rendezvény szervezés és megvalósítás.

Professzionális rendezvény szervezés

Coach Game Rendezvény Műhely

A Coach Game Rendezvény Műhely fő tevékenységi körébe tartozik a rendezvényszervezés, a rendezvény tanácsadás, valamint a turisztikai programszervezés. A rendezvényszervezés területén főként csapatépítő rendezvények, vállalati tréningek, partnertalálkozók szervezésével foglalkozunk. A felsorolt rendezvénytípusok mellett VIP rendezvények, termékbemutatók, céges sportnapok és családi napok is megtalálhatók referenciáink között. Jövőbeni célunk partnereink számára az örömszerzés, egyedi programok és a közösségi munkamorál fejlesztése, mellyel életre szóló élményt és hatékonyabb munkakapcsolatot tudunk biztosítani. Feladatul tűztük ki, hogy mindent, amit megszervezünk, az legyen egyedi, megismételhetetlen és exkluzív.

Coach Game Rendezvény Műhely

Esküvőspecialista – az esküvői DJ

Nagy dilemma eldönteni, hogy milyen zenére mulasson a násznép az esküvőn, hiszen minden korosztály más és más zenét szeret. Esküvői DJ szolgáltatásunkkal már számos esküvőn sikerült táncra perdíteni a vendégeket, hiszen az elmúlt 50 év legnagyobb slágerei megtalálhatók zenei repertoárunkban. Mit kínálunk még? Az esküvőre zeneszolgáltatás mellett a ceremónia alatti hangosításról is gondoskodunk. Az esküvő helyszíne gyönyörűen feldíszíthető, de ha nem elégszenek meg az egyszerű díszekkel, válasszák a teremvilágítást! Az esküvői DJ erről is gondoskodik Önöknek!

Esküvőspecialista – az esküvői DJ

Green Rose - esküvői dekor, rendezvén...

Törekedjen egy ízléses, letisztult és harmonikus esküvői dekoráció megvalósítására a Green Rose esküvői dekor/rendezvény dekor közreműködésében. Csapatunkban szerepel grafikus, dekoratőr, virágkötő és stylist, az ő profi együttműködésük garantáltan nem eredményez kontár munkát. Hisszük, hogy az Ön ízlésének és ami szaktudásunk ötvözetéből csodálatos díszítő elemekkel emelhetjük menyegzője hangulatát. A siker a részletekben rejlik, ezért minden apró esküvői kellék - vőlegény kitűző, menyasszonyi csokor, lampionok, székmasnik - meglétére ügyelünk. Keressen minket bátran!

Green Rose - esküvői dekor, rendezvén...

Parteam

A Parteam Kft. 1992 óta foglalkozik különböző rendezvények szervesével. A cég szervez koktél partikat, céges összejöveteleket, konferenciákat, állófogadásokat, szabadtéri programokat, üzleti ebédeket. Foglalkozik továbbá látványtervek készítésével, helyszínbiztosítással, valamint zenekar biztosításával.

Parteam

Hidegkonyha kiszállítással

Hidegkonyha és hidegtál akár esküvőre, akár bankettekre, rendezvényekre, kiszállítással, a Saláta Express Food Kft. szolgáltatásaként. Különböző hidegkonyhai termékek (szendvicsek, saláták stb.) szállítása elsősorban iskolai, pályaudvari, munkahelyi, kórházi büfék, közértek számára. Ügyfeleik megelégedettsége a legnagyobb referencia a számukra

Hidegkonyha kiszállítással

SoundTeam

A SoundTeam főként rendezvényszervezéssel, valamint rendezvények zenei, hangtechnikai hátterének biztosításával foglalkozik. Elsősorban karaoke-s, DJ-s szolgáltatásokat kínál a leendő rendezvények számára, hogy minden résztvevő l érezze magát.. A cég akció ajánlatai megtekinthetők annak weboldalán, az alábbi címen: SoundTeam

SoundTeam

Bild's Event Rendezvényszervező Iroda

Nyolc esztendeje foglalkozik rendezvényszervezéssel a Bild's Event Rendezvényszervező Iroda. Ez alatt az idő alatt kimerítően kiismerték a rendezvények kihívásokkal teli világát. Bármilyen váratlan helyzet áll elő, azonnal képesek megoldást találni rá. Szolgáltatói csapatuk, komoly és megbízható.

Bild's Event Rendezvényszervező Iroda

Immunity - Future Különleges Szolgála...

Az Immunity - Future Különleges Szolgálat profiljában megtalálhatóak a rendezvényszervezéshez szorosan kapcsolódó olyan szolgáltatások is, melyek a különböző politikai, kultúrális és sport események, illetve koncertek és zenei fesztiválok biztonságát és zavartalan működését hivatottak szolgálni. Cégünk sokéves szakmai múlttal és magasan képzett szakember állománnyal látja el a rendezvénybiztosítás feladatkörébe is tartozó különböző feladatokat. Mind ezek mellett portfóliónk széles körű palettáját bővítik a személy- és vagyonvédelem tárgykörébe tartozó különböző szolgáltatások is. További részletekért és információkért keressék fel honlapunkat, vagy érdeklődjenek a weblapunkon található elérhetőségeink bármelyikén.

Immunity - Future Különleges Szolgála...

Rendezvény fotós nagy tapasztalattal

Rendezvény fotós szolgáltatás Önre, illetve a rendezvényre szabva kreatívan és rugalmasan. Rendezvény fotóst keres, aki profi módon végzi munkáját, úgy hogy a rendezvényt nem zavarja. Ismerje meg Ön is Bodogán Sándor rendezvény fotós profi munkáját, és válassza rendezvényének a minőségi fotókat. Rendezvény fotós, aki rögtön felméri a helyszín és a rendezvény előnyeit és hátrányait, és gyakorlottságának köszönhetően az adottságokból kihozza a rendezvény fotós munkából a maximumot. Tekintse meg a részleteket: http://bodogansandor.hu/szolgaltatasok/rendezveny-fotos/8

Rendezvény fotós nagy tapasztalattal

Esküvő szervezés Litkei Melinda

Sokak számára könnyűnek tűnhet egy esküvő megszervezése, de az igazság az, hogy sok olyan apró részletből áll össze, amire nem is gondolnánk,hogy fontos lehet. Az esküvőszervező feladata,hogy az esküvőben résztvevő szolgáltatókat felkeresse,leszűkítve a kört a lehető legkedvezőbbeket, bemutassa a párnak, természetesen a Ti igényeiteknek megfelelőt. A választás mindig a pár feladata.

Esküvő szervezés Litkei Melinda

Edencatering redezvény

Catering, családi események, kis- és középvállalatok, tömegrendezvények catering, rendezvényszervező cége. A cég dolgozóinak szervezett esemény, melynek fő céljai a cég iránti lojalitás építése és a munkatársak közötti kommunikáció, csapatszellem erősítése. Ez a rendezvény típus formailag nagyon hasonlít a partnertalálkozóhoz.

Edencatering redezvény
Oldal: 1 / 2

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Friss linkek

1. Biztos Kész munkaerő...    Kategória: Diákmunka    
2. Vitorlás bérlés...    Kategória: Utazás Turizmus    
3. Mosdópult és egyéb...    Kategória: Építőipar    
4. Sylverro molett divat...    Kategória: Ruha Divat    
5. Profi...    Kategória: Takarítás    
6. 13 + 1 Agyserkentő,...    Kategória: Egészség    
7. Iskolaszerek...    Kategória: Online Vásárlás    
8. Online...    Kategória: Fogorvos Fogászat    
9. Lakatos Budapest    Kategória: Lakatos    
10. Társasjátékok...    Kategória: Játék Webáruház    
11. Agytumor ellen...    Kategória: Egészség    
12. Zen masszázs és...    Kategória: Tetoválás    
13. Eskuvotippek.hu    Kategória: Esküvőszervezés    
14. Eskuvotippek.hu    Kategória: Fotózás Filmezés    
15. Duguláselhárító...    Kategória: Szolgáltatás    
16. Catering szolgáltatás    Kategória: Gasztronómia    
17. Órazóna.hu    Kategória: Divat Öltözködés    
18. Elegáns nappali...    Kategória: Bútor Webáruház    
19. Bio Detox – Prémium...    Kategória: Egészség    
20. NobbyMArt    Kategória: Gyerekjáték    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5487 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2018-04-19 13:41:56
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!