Katalógus Szolgáltatás Üzemeltetés

Üzemeltetés

Címszavak: üzemeltetés épületüzemeltetés karbantartás üzemeltető központosított üzemeltetés.

Oldalak
Összesen 15 weboldal van ebben a kategóriában.

Lift karbantartás profi szakemberekkel

Lift karbantartás egy súlyosan alulértékelt szolgáltatás! De gondoljanak bele, mi történik, ha a felvonójuk egyszer csak bedöglik, Önöknek pedig fel kell menniük a 10. emeletre! Ha van lift, akkor bármit egyszerűen felvihetnek magukkal, ugyanezt megtenni lift nélkül már sokkal nehezebb. Menjünk egy kicsit tovább. Van annál is rosszabb, ha nem működik a felvonó, még pedig az, ha akkor nem működik, amikor Ön benne utazik. Ilyenkor jön jól, ha lift távfelügyeleti szolgáltatást használnak, így egy gomb megnyomása segítségével azonnali segítséget kaphat.

Lift karbantartás profi szakemberekkel

Iratkezelési szabályzat

Az iratkezelési szabályzat elkészítése és alkalmazása mellett szükség van a módosítására is. A vállalkozások életében valamint a jogszabályokban bekövetkező változások is indokolttá teszik az egyes változtatásokat is. Ha szeretne többet tudni erről az eljárásról akkor látogasson el a Docutár Iratrendező és Tároló Szolgáltató Kft weboldalára.

Iratkezelési szabályzat

Dokutár adatkezelés

Kizárólag a szakszerű adatkezelés képes garantálni a vállalkozások információinak biztonságát. Ebben az esetben ugyanis minden egyes veszélyforrás kizárható. Ha ön is szakszerűen kívánja kezelni az adatait, akkor forduljon a Docutár Iratrendező és Tároló Szolgáltató Kft-hez.

Dokutár adatkezelés

Ingatlanüzemeltetés

A megfelelően működtetett ingatlanok működési kiadásai számottevően mérsékelhetők, emiatt érdemes szakosodott cégre bízni azt! A Kraft FM széleskörű jártassággal rendelkezik a facility management területén; referenciái között számtalan, különböző funkciójú épület található meg. A cég mindenre kiterjedő szolgáltatáscsomagot kínál ügyfeleinek, mely többek között a következő feladatokat foglalja magában: alkalomszerű és rendszeres karbantartás, portaszolgálat, IT rendszerüzemeltetés, stb.

Ingatlanüzemeltetés

Munkahelyi elsősegély dobozok

A munkavédelmet szabályozó jogi normák a munkahelyi elsősegélynyújtással kapcsolatban is tartalmaznak kitételeket, így az elsősegély személyi és tárgyi feltételeit biztosítani kell. Személyi feltételeit a kijelölt elsősegélynyújtó dolgozó fogja megvalósítani, míg tárgyi feltételei közé az elsősegély felszerelés megléte tartozik. A munkahelyi elsősegély dobozok a gyors ellátáshoz szükséges kötszert, steril eszközöket, fertőtlenítőt tartalmaz, amelyet több összeállításban készítenek, alkalmazkodva a dolgozói létszámhoz. Római számmal jelölik az egyes összeállításokat, így például az I-es jelű mentőláda 30 főig megfelelő, a IV. jelű már 200 fő ellátására lesz elegendő. Termékeink magyar gyártóktól származnak, melyek tartalma az MSZ13553 szabvány szerint készül, így a magyar hatóságok elfogadják egy esetleges ellenőrzés folyamán. Teljes elsősegélyfelszerelés kínálatunkat megtekintheti a Mentőláda webáruházban, ahol munkavédelmi táblák és porral oltók is megtalálhatóak. Tel: 06-52-220-054

Munkahelyi elsősegély dobozok

BPC Support Kft.

Rendszergazda és költséghatékony IT outsourcing szolgáltatásokat nyújtunk olyan vállalkozásoknak, aki szeretnének költséget spórolni a drága alkalmazotti viszonyban dolgozó informatikuson. Tőlünk mint szolgáltatás vehetik igénybe, amit elszámolhatnak a vállalkozásukban. Megbízható, korrekt és nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberekkel dolgozunk csak.

BPC Support Kft.

Duguláselhárítás

Vállalkozásunk vállalja ingyenes kiszállással, rövid határidőn belül (ált. 2 óra alatti kiszállási idővel) dugulások korrekt áron való elhárítását. Hívjon minket, és nem fog csalódni: Csongrádi László 06/20 293-4400

Duguláselhárítás

Irodai berendezések színes kavalkádja!

Irodai berendezések színes kavalkádja várja a Xerox-ban! Ne fájjon a feje a jövőben a gyenge minőségű nyomtatók és nyomatok miatt, esetleg azért, mert a hatalmas irodai berendezések minden helyet elfoglalnak az irodában. Megvan álmai kereskedése ahol mindent megtalál amire szüksége van. A fővárosban több helyen is várjuk a kedves érdeklődőket és ne feledje, mindig van egy szabad percünk az ön kérdéseinek megválaszolására!

Irodai berendezések színes kavalkádja!

Lakásriasztó javítás

Hisz abban, hogy értékeit teljes nyugalomban hagyhatja otthon, ha épp külföldre utazik? Lakását mindig zárja, a lakásriasztót feltétlenül kapcsolja be. Ha ez lehetetlen, hiszen még nem vásárolt lakásriasztó, keresse fel oldalunkat, ahol azonnal rátalál a legjobb megoldásra. A lakásriasztók legszélesebb skálájából választhat és egyúttal előjegyeztetheti a lakásriasztó szerelését a legkedvezőbb áron.

Lakásriasztó javítás

Duguláselhárítás olcsón

Otthonában dugulás van? Keresse fel oldalunkat és rendelje meg a duguláselhárítás szolgáltatásunkat. Alaposan nézze meg a szolgáltatási területeinket, ha ezekből választ nem számolunk fel kiszállási díjat. Amennyiben úgy alakul, hogy a dugulás létre jön, ne tétovázzon, hívjon, mert a gyors és szakszerű beavatkozással rengeteget spórolhat. Duguláselhárítás a legjobb árakkal falbontás nélkül az oldalunkon.

Duguláselhárítás olcsón

Társasházkezelés és közös képvise...

Új generációs társasházkezelés és közös képviselet,ingatlankezelés Budapest egész területén!Aktuálissá vált a közös képviselő, illetve társasházkezelő leváltása? Felújításra, korszerűsítésre szorul a társasház? Nem boldogulnak a közművek átírásával? Ön szerint drága az Ön által fizetett jelenlegi közös költség és nem érti milyen tényezőkből áll? Szeretnék ha a közös képviselő agilis, gyors, pontos lenne? Válasszon Minket!

Társasházkezelés és közös képvise...

Providomus.hu - társasházkezelés

Cégünk vállalja társasházak üzemeltetését, azok karbantartását kedvező áron. Műszaki, pénzügyi és jogi szolgáltatásokkal egyaránt kínálunk, így egy kézben, költséghatékonyan tudjuk nyújtani szolgáltatásainkat. Társasházi pályázatfigyeléssel, pályázatírással is állunk a lakóközösség rendelkezésére. Munkánk során modern, speciálisan társasházkezelők részére fejlesztett programot használunk, ezáltal is minimalizálva asz adminisztrációs költségeket. Munkatársaink pedig jelentős rutinnal rendelkeznek, ezáltal megbízóink biztosak lehetnek benne, hogyha minket bíznak meg a társasházkezeléssel, akkor megfelelő minőségű szolgáltatásban lesz részük.

Providomus.hu - társasházkezelés

bonihome.hu - Minden, ami ingatlan!

Társasházak közös képviselete, kezelése, karbantartása, üzemeltetése, takarítása Budapesten. Eladó és bérbeadó ingatlanok közvetítése ügyvédi háttérrel. Hibaelhárítás éjjel-nappal garanciával.

bonihome.hu - Minden, ami ingatlan!

Professzionális szerver megoldások

Gondos oda figyelés mellett, Budapesten tökéletes infrastruktúrájú épületben üzemeltjük a szervereinket.. Ezért, mindig garantáltan elérhető lesz szervere, ha nálunk tárolja vagy tőlünk bérrel szervert. Több fajta csomagot alakítottuk ki vagy egyéni kérésre ön is meg álmodhatja az önnek személyre szabott szerver megoldást. Felkeltettem érdeklődését, keresse fel honlapunkat.

Professzionális szerver megoldások

Fénymásoló.com

Fénymásoló.com - Fénymásolók, nyomtatók bérlése, üzemeltetése, eladása kis és közepes vállalkozások számára is! Tegye költségeit tervezhetővé, válasszon irodája számára leginkább megfelelő professzionális irodatechnikai berendezést. Szükség esetén keressen fel bennünket és irodatechnikai szakértőink segítségével ajánlatot teszünk az Ön számára leginkább megfelelő berendezés üzemeltetése végett. Nyomtasson, fénymásoljon alacsony üzemeltetési költségű professzionális gépeket igénybe véve. Tudta Ön, hogy egy asztali nyomtatón akár 30-40 Ft-ba is kerülhet az egy nyomatra eső költség? A professzionális gépekkel ez a költség, a kár 1,93Ft-ra is csökkenthető, és az alacsony havi bérleti díj segítségével már akár egy hónap alatt is észre veheti mennyivel gazdaságosabb egy ilyen rendszer üzemeltetése. Nincs több toner és eseti szervízköltség! Üzemeltetési szerződés esetén ügyfélszolgálatunk és szakértő szervíztechnikus gárdánk már 6 órán belül elhárítja a felmerült technikai jellegű problémákat! Látogasson el oldalunkra, keressen fel minket bátran!

Fénymásoló.com

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Friss linkek

1. Biztos Kész munkaerő...    Kategória: Diákmunka    
2. Vitorlás bérlés...    Kategória: Utazás Turizmus    
3. Mosdópult és egyéb...    Kategória: Építőipar    
4. Sylverro molett divat...    Kategória: Ruha Divat    
5. Profi...    Kategória: Takarítás    
6. 13 + 1 Agyserkentő,...    Kategória: Egészség    
7. Iskolaszerek...    Kategória: Online Vásárlás    
8. Online...    Kategória: Fogorvos Fogászat    
9. Lakatos Budapest    Kategória: Lakatos    
10. Társasjátékok...    Kategória: Játék Webáruház    
11. Agytumor ellen...    Kategória: Egészség    
12. Zen masszázs és...    Kategória: Tetoválás    
13. Eskuvotippek.hu    Kategória: Esküvőszervezés    
14. Eskuvotippek.hu    Kategória: Fotózás Filmezés    
15. Duguláselhárító...    Kategória: Szolgáltatás    
16. Catering szolgáltatás    Kategória: Gasztronómia    
17. Órazóna.hu    Kategória: Divat Öltözködés    
18. Elegáns nappali...    Kategória: Bútor Webáruház    
19. Bio Detox – Prémium...    Kategória: Egészség    
20. NobbyMArt    Kategória: Gyerekjáték    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5487 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2018-04-19 13:41:56
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!