Katalógus Oktatás

Oktatás

Címszavak: oktatás tanulás tanfolyam képzés pedagógia.

Oldalak
Összesen 90 weboldal van ebben a kategóriában.

T3 Stúdió - Tini Törpök Tanodája Ok...

A T3Stúdió – Tini Törpök Tanodája gyermekek oktatására, korrepetálására létrehozott intézmény, amelynek fő célja, hogy az iskoláskorú gyermekeknek nyújtson segítséget a főtantárgyak (matematika, fizika, angol, majd későbben német) ismereteinek mélyebb elsajátításában, megértésében, a vizsgákra (az évközi dolgozatoktól kezdve a felvételiig, nyelvvizsgáig) való felkészülésben. Szervezési módszerünkkel arra törekszünk, hogy a lehető legnagyobb rugalmasságot és személyre szabottságot biztosítsunk a diákoknak. Csatlakozni bármikor lehet, nem kell csoporthoz igazodni, szakképzett pedagógusaink pedig a diákok egyéni igényeihez és tudásszintjéhez igazított tananyag alapján irányítják a képzést.

T3 Stúdió - Tini Törpök Tanodája Ok...

Angol nyelvtanfolyam ,nyelviskola

Manapság a nyelvismeret főként az angol egyre fontosabb, hiszen sok esetben megkövetelik a munkahelyünkön, elvárják az iskolában és utazásaink során is nagy segítségünkre lehet. Angol nyelvtudással egy új világ nyílik meg előttünk: kapcsolatba kerülhetünk különböző nemzetiségű és kultúrájú emberekkel, olvashatunk angol nyelvű hírportálokat, magazinokat, könyveket . Egyszóval rálátásunk lehet az egész világra. Angol óráinmkon pedig intenzív és normál típusú nyelvcsoportok közül választhatsz vagy akár egyénileg is tanulhatod a nyelvet, mindezt kellemes környezetben és jó hangulatban.

Angol nyelvtanfolyam ,nyelviskola

Polgárék Kft. - okj tanfolyam

Cégünk elsődleges szolgáltatása a felnőttképzés. Szakirányú gyakorlatias tanfolyamaink mellett, megtalálhatóak az állami OKJ tanfolyamok is. A folyamatosan induló csoportos oktatások mellett, kihelyezett céges tréningeken is tanítunk. A speciális egyéni igényeket is ki tudjuk elégíteni egyénioktatás keretében, magántanárok biztosításával.

Polgárék Kft. - okj tanfolyam

Felnőtt képzési és OKJ tanfolyamok

Iskolarendszeren kívüli képzések: a hobby szinttől kezdve OKJ képzésekig, számtalan szakmában a MelyikSuli webes oktatásszervezőtől! Az érdeklődő egy helyen megismerhet számos, felnőttképzést kínáló iskolát, konkrét ajánlatokkal, amiket a honlap segítségével könnyedén összevethet. A honlap nem csupán a diákokat szolgálja ki, hanem az oktatási intézmények részére is lehetőséget ad részletes profil oldal létrehozására. A portálon hasznos tippek olvashatók a megfelelő képzésválasztáshoz, a felhasználó megoszthatja saját tapasztalatait is. A tanfolyamokra való jelentkezés a honlap rendszerén keresztül azonnal, kényelmesen megtehető. Mindez gyakran kedvezőbb kondíciókkal, mint ami közvetlenül az intézménynél elérhető. A Melyik Suli az adatbázisában megtalálható képzésekre árgaranciát is vállal.

Felnőtt képzési és OKJ tanfolyamok

Szobalány képzés

Magyarország első, kimondottan szállodai szobaasszonyképzéssel foglalkozó felnőtt képző intézete, 2009 óta áll azon tanulni vágyó hölgyek szolgálatában, akik sikeres ausztriai munka reményében, a szobalány szakma rejtelmeibe szeretnének betekintést nyerni.

Szobalány képzés

Középiskola külföldön, diákcserepr...

Középiskolai tanév külföldön, diákcsereprogramok világszerte, tanulás külföldön. Ismerj meg egy másik kultúrát és szerezz új barátokat. Nyelvtanulás és kaland egy másik országban. Tanulj egy évet egy külföldi középiskolában velünk, költözz be egy helyi fogadócsaládhoz és szerezz életre szóló élményeket!

Középiskola külföldön, diákcserepr...

Netlogi C School informatika oktatás, s...

A Netlogi-C számára az ügyfelei, és azok maximális, minőségi kiszolgálása a legfontosabb feladat. Ezért cégünk létrehozott egy olyan komplex webszolgáltatást, melyen belül vevőink megtalálják a weboldal készítést, informatikai tanfolyamokat, a teljes körű online marketing,-valamint a domain és webtárhely szolgáltatást egyaránt.

Netlogi C School informatika oktatás, s...

Szakképzés- EFEB.hu

Szíves továbbtanulna az érettségi után?A mai munkaerőpiac megköveteli a folyamatos tanulást. Érettségi utáni szakképzést keres?Szakközépiskola az EFEB-nél. Ingyenes szakképzések érettségizetteknek 18-22 éves korig!" Szakközépiskola az EFEB-nél. Ingyenes érettségi utáni szakképzések 18-22 éves korig!Tandíjmentes szakképzések, akár több szakmát is szerezhet azonos képzési idő alatt.

Szakképzés- EFEB.hu

Kék T Autós- és Motoros Iskola

Szeretnél jogosítványt? Túl száraznak találod a kresz szabályait? Gyere hozzánk, és elmúlnak aggályaid. Nekünk sikerült a szabályokat érthető nyelvre "lefordítani". Ezt eddigi tapasztalataink alapján kijelenthetem. Szintre 100%-os a siker nálunk. Elérhetőségünk: Cím: 7621 Pécs, Rákóczi út 24-26. Tel.: 06-72/515-032 Fax: 06-72/515-033 Email: info@kekt.hu Web: www.autosiskolakekt.hu

Kék T Autós- és Motoros Iskola

Érettségi tételek

Érettségi tételek és érettségi feladatsorok mindenkinek, aki érettségi előtt áll. Életed talám első megmérettetésére érdemes időben elkezdeni felkészülni. Tanulási folyamatod elejétől válaszd az Érettségizz.Com oldalt, hiszen nálunk rengeteg kidolgozott érettségi tétel és megannyi érettségi feladat vár! Tanulj nálunk, legyél sikeres a vzsgádon!

Érettségi tételek
Oldal: 6 / 6

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Friss linkek

1. Keresőoptimalizálás...    Kategória: Online Marketing    
2. Szabadság apartman...    Kategória: Utazás Turizmus    
3. Ágy matrac árak    Kategória: Matracok    
4. Gépjármű tartós...    Kategória: Autókölcsönző    
5. Robbita: Minőségi...    Kategória: Irodaszer Webáruház    
6. Biokozmetika a Bioptron...    Kategória: Szépségápolás    
7. Adrián Esküvői Fotó    Kategória: Fotó Videó    
8. Költöztetés -...    Kategória: Szolgáltatás    
9. Playmobil játékok...    Kategória: Gyerekjáték    
10. Mit tehet a...    Kategória: Egészség    
11. Alacsony vérnyomás...    Kategória: Egészség    
12. Mannavita...    Kategória: Egészség    
13. Transzportbeton...    Kategória: Kereskedelem    
14. stadtrundfahrt Budapest    Kategória: Belföldi Utazás    
15. Térburkolat trendek,...    Kategória: Építőanyag    
16. Porckorong sérv...    Kategória: Egészség    
17. ...    Kategória: Elektronika    
18. Esküvői Cipő    Kategória: Szolgáltatás    
19. Startup módszerek,...    Kategória: Üzlet    
20. Macska eledelek,...    Kategória: Macska    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5421 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2017-11-17 12:55:40
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!