Katalógus Oktatás

Oktatás

Címszavak: oktatás tanulás tanfolyam képzés pedagógia.

Oldalak
Összesen 90 weboldal van ebben a kategóriában.

Matematika tanulás hatékonyan

Matematika korrepetálást és oktatást végzünk, internetes matekvideóink segítségével. Szolgáltatásainkat első sorban olyan középiskolás tanulóknak ajánljuk, akik úgy érzik hiányosságaik vannak ebből a tárgyból, nehezen megy nekik a matek, vagy segítségre van szükségük az érettségire vagy pótvizsgára való felkészülésben. Az online matekvideók és a hozzájuk tartozó internetes gyakorlófeladatok együtt egy igen hatékony tanulási módszert alkotnak.

Matematika tanulás hatékonyan

Felnőttképzések indulnak itt!

Szeretne szakmájában még jobban elmerülni, vagy esetleg új szakmát tanulni? Akkor jelentkezzen bátran általunk kínált felnőttképzések valamelyikére. Folyamatosan bővülő kínálatunkban ön is könnyedén megtalálhatja az ön számára legmegfelelőbb tanfolyamot, hogy megkönnyítsük döntését, felveheti általunk, már végzett hallgatókkal a kapcsolatot. Kikérheti véleményüket, tanácsaikat. Ha pedig megtalálta az ideális képzést, jelentkezzen könnyedén, általunk, akár online.

Felnőttképzések indulnak itt!

Érettségi feladatok

Itt fellelhetőek az előző évek, közép és emelt-szintű írásbeli érettségi feladatsorai és javítási útmutatói 2005-től napjainkig. A könnyebb átláthatóság kedvéért tantárgyanként vannak csoportosítva. A feladatlapok és a javítási útmutatók pdf formátumúak. Azonnal megnyithatóak de akár le is lehet őket tölteni.

Érettségi feladatok

Angol nyelvtanulás

Az angol nyelvtanulás fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni a mai információs forradalmak viharaiban. Szeretné sikeres nyelvtanár nő vezetése mellett gyakorolni az angolt? A tanárnő 16 éves gyakorlattal tanítja az angol nyelv használatát. Esetünkben lehetőség van nem csupán a rendesen használt nyelvezet megismerésére, de jogi nyelvezet is elsajátítható. Látogassa meg Zsizsmann Éva könnyen kezelhető weblapját és keresse Zsizsmann Évát a gyors fejlődés érdekében!

Angol nyelvtanulás

angol nyelviskola

Végzős vagy, és szeretnél diplomához jutni ? Ha tanulni szeretnél, mi segítünk neked. Mit tehet az amerikaiintézet.hu érted? Az amerikaiintézet fontosnak tartja a minőségi nyelvoktatást képzést. Tanulj angolul az Amerikai Intézetben. Munkatársaink segítenek azért ,hogy minnél jobban elsajátítsd az angolt. Utánozhatatlan oktatásunk a biztosíték arra, hogy az amerikai intézetben valós angoltudást szerzel.

angol nyelviskola

Ingyenes tőzsdei oktatás

Az Investidea 17 különböző ingyenes tanfolyamot kínál kezdőtől a haladó szintig. Megismerkedhet a devizakereskedés és a befektetések világával, a hazai és külföldi piaccal és sok más fontos témával. Nincs lehetősége a z oktatás helyszínére utazni vagy szívesebben tanulna otthon a kedvenc foteljából? A megoldás az online webinárium. Előre meghatározott időben, online követheti a tanfolyamot.

Ingyenes tőzsdei oktatás

Tanfolyam.hu – tanfolyam adatbázis

Látogasson el weboldalunkra melyen számtalan tanfolyam, képzés, oktatás megtalálható. Több képző cég ajánlata közül választhat. Országosan hirdetett tanfolyamok, melyek közül kiválaszthatja az Ön lakóhelyéhez legközelebb eső és az Önnek leginkább megfelelő oktatást. Akár okj-s tanfolyamról, akár oklevelet adó vagy hobbi képzésről is legyen szó amit keres, a legjobb megoldás a tanfolyam.hu ! Egyidejűleg minimum 150 féle képzés közül választhat. Elégedetlen a jelenlegi képzettségével és munkájával? Változtasson! Képezze magát tovább.

Tanfolyam.hu – tanfolyam adatbázis

Érettségi 2012

Közép-szinten, vagy emelt szinten fogsz érettségizni? Az érettségi 2012 portál minden szinten segít. Próba-érettségi teszten gyakorolhatsz következmények nélkül, vagy kiegészítheted a tételeidet az érettségi 2012-es vizsgájára. Készülj a vizsgára velünk!

Érettségi 2012

Kéz- és lábápoló, műkörömépít...

Cégünk már 10 éve szervez kéz- és lábápoló, műkörömépítő tanfolyamokat országszerte, ezalatt több ezer elégedett hallgatónk tett sikeres vizsgát. Mert bárhol is élsz, mi közel vagyunk hozzád! A tanfolyam ára magában foglalja a tankönyveket, a képzéshez szükséges eszközöket és alapanyagokat tartalmazó tanulócsomagot, így a tanfolyam ideje alatt nincs rejtett költség. Kedvező részletfizetési lehetőségeket kínálunk hallgatóinknak. A részletekért érdeklődj elérhetőségeinken! Oktatóink tapasztalt szakemberek, orvosok, akiktől hallgatóink a tanfolyam időtartama alatt mindenre kiterjedő elméleti és gyakorlati képzésben részesülnek. Kéz- és lábápoló, műkörömépítő tanfolyamot végzett és sikeres vizsgát tett hallgatóink EUROPASS bizonyítványt igényelhetnek

Kéz- és lábápoló, műkörömépít...

helyesírás

A helyesírás DVD, nem csak a gyermekeknek segít a magyar nyelvtani szabályok elsajátításában, és azok biztos használatában , hanem megkönnyíti a szülők és a tanárok minden napjait is. 777 gyakorlófeladat biztosítja a tudás berögződését. 8 éves kortól ajánljuk a DVD, hiszen érthetően és egyszerűen magyarázza el a szükséges tudnivalókat, úgy , hogy az mindenki számára érthető legyen.

helyesírás

Jövő Autósiskola és Jogosítvány

Gyere hozzánk és szerezd meg nálunk a motoros jogosítványod, és garantáljuk, hogy rövid időn belül elsajátíthatod a motoros technikákat. Ha már van saját motorod, megoldható az is, hogy motorodon tanulj a gyakorlati órákon, így még pénzt is megspórolhatsz magadnak. Oktatóink minden nap készen állnak az új tanulók fogadására, bármikor tudsz járni vezetni, akár hétköznap vagy hétvégén, a neked megfelelő időpontok szerint.

Jövő Autósiskola és Jogosítvány

Bperfect Nyelvstúdió

Angol, német, olasz, spanyol nyelvoktatás érdi nyelviskolánkban magasan képzett tanárokkal. Általános és szaknyelvi tanfolyamok, egyedi vagy csoportos órák a tanuló igényeinek megfelelően. Állandó akciók a honlapon! Csoportokba folyamatos csatlakozási lehetőséggel. Csoportokat már 2 főtől indítunk. Várjuk sok szeretettel leendő diákjainkat. Tel: +36 20 576 576 5 E-mail: bperfectnyelvstudio@gmail.com Web: www.erdinyelviskola.hu

Bperfect Nyelvstúdió

Elite Körmösakadémia

Az Elite Körmösakadémia műkörmös képzéseket és tanfolyamokat ajánl. Oktatások Budapesten és több vidéki képző helyszínen indulnak. Képzéseink: Műkörömépítő -és lábápoló OKJ képzés, Körmös diploma, Szakoktatói diploma (műkörömépítő és pedikűr) és rengeteg továbbképzés (körömdíszítő, -technika -és pedikűr). Oktatócentrumainkban profi, elismert és szakképzett oktatók tanítanak. Minden továbbképzést műkörmös bajnokok tartanak, hogy a legmagasabb szintekre juthass el a szakmában. Építsd fel a karriered nálunk!

Elite Körmösakadémia

Táncoktatás

Tele vagy energiával, de nem tudod, hogy hol vezesd le? Forr a véred a zene ritmusaira? Imádsz táncolni és egy kitűnő tánciskolát keresel? Ne késlekedj egy percet, sem mert, nálunk a helyed! Szakképzett tánctanárokkal, szuper hangulattal és több mint harminc féle táncstílussal várunk Téged iskolánkban. Nálunk gyerekek is játszva tanulhatnak! 5 éves kortól 15 éves korig várjuk gyermek táncokra a tanulni vágyó lurkókat. Tánciskolánkban egyéb szolgáltatásokat is nyújtunk. Lehetőség van terem bérlésre, esküvői tánctanulásra, szalagavatós táncoktatásra, illetve vállaljuk táncos műsorok teljes körű lebonyolítását is. Ha szeretnél profi táncossá válni vagy csak egyszerűen lételemed a mozgás gyere hozzánk és nem fogsz csalódni!

Táncoktatás

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik már megszerezték a diplomájukat és szeretnék tudásukat tovább bővíteni egy-egy speciális szakterületen. A BKF-en a szakma elismert és neves képviselőiből álló tanári gárda gondoskodik arról, hogy naprakész, magas szintű tudást adjanak át a hallgatóinknak.

Szakirányú továbbképzések

Felvételi

A felvételi ponthatárok érdekelnek, mert mindjárt nyakadon a felvételi és szeretnéd meg tudni, hogy az elmúlt években mi volt? Azt is tudni szeretnéd, hogy milyenek voltak az eredmények és melyek voltak a jó eredmények? olvasgasd honlapunkat, hogy minden kérdésben otthon légy. Ha tudni szeretnéd azt is, hogy vajon kik lesznek a leendő osztálytársaid, akkor ha előkészítőre jársz azt is meg tudod, és akár a tanáraidat is meg ismered.

Felvételi
Oldal: 5 / 6

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Friss linkek

1. Zen masszázs és...    Kategória: Tetoválás    
2. Eskuvotippek.hu    Kategória: Esküvőszervezés    
3. Eskuvotippek.hu    Kategória: Fotózás Filmezés    
4. Duguláselhárító...    Kategória: Szolgáltatás    
5. Catering szolgáltatás    Kategória: Gasztronómia    
6. Órazóna.hu    Kategória: Divat Öltözködés    
7. Elegáns nappali...    Kategória: Bútor Webáruház    
8. Bio Detox – Prémium...    Kategória: Egészség    
9. NobbyMArt    Kategória: Gyerekjáték    
10. Ételrendelés Debrecen...    Kategória: Étterem    
11. eDM adatbázis cége...    Kategória: Internet    
12. A stevia és más...    Kategória: Egészség    
13. Ágyi poloska irtás...    Kategória: Rovar Pók    
14. Nyestriasztás az...    Kategória: Állatriasztó    
15. Izotóniás ital    Kategória: Táplálékkiegészítő    
16. Minőségi fehérje    Kategória: Táplálékkiegészítő    
17. Energia zselék,...    Kategória: Táplálékkiegészítő    
18. Hirdetesingyen.hu az...    Kategória: Ingatlan    
19. A prosztatagyulladás...    Kategória: Egészség    
20. ...    Kategória: Lakástextil Webáruház    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5476 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2018-03-23 10:25:11
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!