Katalógus Oktatás

Oktatás

Címszavak: oktatás tanulás tanfolyam képzés pedagógia.

Oldalak
Összesen 90 weboldal van ebben a kategóriában.

csajozas.org

Szeretnél sikereket elérni az ismerkedés világában? Vágysz arra hogy legyen egy vonzó és értelmes barátnőd. Tanulj meg te is vonzalmat kelteni, megfelelően kommunikálni. Életed egycsapásra megváltozik. Legyél te, aki kezébe veszi az irányítást! Mi megtanítjuk, hogyan tedd meg a megfelelő lépéseket!

csajozas.org

Matematika az interneten

Az iskola nagyjából minden eleme létfontosságú a tanulók számára, azonban az egyik legjelentősebb a matematika, amelyre nap mint nap szükség van. A matematika azonban sok nebuló számára nem érthető, ennek okán nem fogják fel első alkalommal a tanárok által. Napjainkban azonban jobb esetben támaszkodni lehet az internetre. Nem jelent problémát, amennyiben további tanulásra van szükség. A matematika témával foglalkozó honlapunk segítségével szabadidőben is könnyen matekozhat a tanuló. Honlapunkon nem csupán alsós és felsős feladatok vannak, hanem a középiskolás nebulók számára is lehetőség nyílik a matematika átnézésére.

Matematika az interneten

Ékszerbecsüs tanfolyam

Az OKJ Ékszerbecsüs tanfolyam (OKJ 51 341 02) következő időpontja: 2015. Január 17. Szombat, 37.000Ft/hó áron, kamatmentes részletfizetési lehetőséggel, és további kedvezményekkel! Az ország több településén is van lehetőség elvégezni az OKJ ékszerbecsüs képzést. A belvárosban, kulturált környezetben, tapasztalt oktatók vezetésével sajátíthatja el a szakma szépségeit. Az ékszerbecsüs szakmával betölthető munkakörök: Becsüs, árverező Ékszerbecsüs, -árverező, értékbecsüs (ékszerkereskedelemben).  

Ékszerbecsüs tanfolyam

Autósiskola Center

Neked SOS szükséged lenne jogosítványra például, hogy megszerezd álmaid állását? Jó lenne, ha minél hamarabb a kezedbe kerülne a bűvös papír? Keresd meg a hozzád legközelebb vezetési tanfolyamot indító autósiskolát internetes portálunkon! Az autósiskola center honlapon ugyanis könnyedén keresgélhetsz az autósiskola központok között helyszín, a következő tanfolyam indulásának dátuma és ára szerint. Így egyszerűen kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb autósiskola központot! Ne várj tovább, kezdj el a keresést most az autósiskola center weboldalon!

Autósiskola Center

Biztonsági őr tanfolyam

Könnyen, magas kereseti lehetőséghez juthatnak, hiszen nem kell egész napos nehéz fizikai munkát végezniük, nagyrészt járőröznek és figyelemmel kísérik a napi történéseket, a szolgálatteljesítés helyszínén. Azonban az utóbbi kettőre nagy hangsúlyt kell fektetniük, fokozottan kell ügyelni arra, hogy vészhelyzet esetén megfelelő védelemmel lássák el azt, amit védenek és hatékonyan tudják elhárítani, kiiktatni a veszélyforrást. A vagyonőrök, őrző, védő munkájuk mellett, a puszta jelenlétükkel is eltántorító erők, azok számára, akik bármiféle erőszakos cselekedet terveznek az adott intézmény, vagy személy ellen. Így tehát megéri a munkáltatóknak biztonsági őröket, vagyonőröket foglalkoztatni, hiszen jelenlétük, nagymértékben lecsökkenti a veszélyhelyzetek kialakulásának lehetőségét.

Biztonsági őr tanfolyam

Boltvezető tanfolyam

OKJ Bolti eladó képzés Piacképes szakmát szeretne? Tanuljon nálunk! Bolti eladó tanfolyamunk mindössze 20.000 Ft kezdőrészlet befizetésével megkezdhető. Tankönyv 0 Ft! Modulzáró vizsgák 0 Ft! Részletfizetési lehetőséget biztosítunk! Jól felkészült tanáraink profi bolti eladó szakembereket képeznek hallgatóinkból. Pár hónap alatt OKJ-s végzettséget szerezhet! Ne szalassza el a lehetőséget, az ország számos településén csatlakozhat csoportjainkhoz! Várjuk jelentkezését!

Boltvezető tanfolyam

http://youtube.com/watch?v=1Gi85PFz4bU

A tőzsdei kereskedéssel foglalkozók jelentős része hitét és motiváltságát veszti az első sikertelen időszak után. Sok esetben ez a számla lenullázásával jár együtt. Ezen az oktató videón látható egy magas pozitív hozamot produkáló valós pénzes számla, melyet az általunk oktatott kipróbált stratégiákkal lett elérve. Ezekről a stratégiákról kaphatsz oktatást személyesen és online is. lépj további a linkekre a videó megnézése után.

http://youtube.com/watch?v=1Gi85PFz4bU

http://tozsdeguru.com

Az opcionális tőzsdei kereskedelemhez jól használható, tesztelt stratégiákat ajánlunk és oktatunk. A Tőzsdeguru megtanítja, hogyan használd ki az opciós kereskedelemben rejlő lehetőségeket. Csak látogass el az oldalra és vegyél részt a stratégiák oktatásán, majd alkalmazd a kereskedelmed során. Oktatásokat online is szervezünk.

http://tozsdeguru.com

Targoncavezetői OKJ képzés

Targoncavezető OKJ tanfolyamot keres alkalmazottai számára? Targoncás képzés vizsgával, jogosítvánnyal, egyedülálló feltételekkel: akár külső helyszínen is, az egész országban • kedvező áron akár 2 hét alatt. További részletekért, árakért és ajánlat kérésért kattintson IDE: http://targoncavezetoitanfolyam.eu

Targoncavezetői OKJ képzés

Szakdolgozat kötés, diplomakötés Bud...

Nem elég, hogy az egyetemek, és a főiskolák rengeteg dolgot kérnek számon a hallgatón, de a tanulmányok lezárásához még egy szakdolgozatot is kell írni. A sok teher mellett ez rend szerint az utolsó pillanatra szokott elkészülni. Így nem árt, ha az ember ismer egy olyan kötészetet, ahol akár az utolsó pillanatban is tudnak gyorsan bekötni egy szakdolgozatot. Nyomdánk szakdolgozat kötéssel és diplomakötéssel speciálisan foglalkozik, ami azt jeleni, hogy gyorsak vagyunk és hogy egy helyen mindent el lehet végezni. Szakdolgozat kötéssel, diplomakötéssel foglalkozó honlapunkon még számos nagyon hasznos információt megtalál a témával kapcsolatosan.

Szakdolgozat kötés, diplomakötés Bud...

bérügyintéző tanfolyam

Tovább szeretné képzeni magát? Szeretném figyelmébe ajánlani az EFEB bérügyintéző OKJ-s képzését. Egy pár érv amellett, hogy miért ezt a képzést válassza. Az EFEB partnere a profession.hu segít a végzett tanulók elhelyezkedésében. Az EFEB önálló vizsgaközponttal rendelkezik, az EFEB tanfolyamain végzett tanulók majdnem mindegyike tett sikeres záróvizsgát, és OKJ-s bérügyintéző lett. A tanulók részére vizsgagaranciát biztosítunk. A bérügyintéző képzéseink során 15 év tapasztalatát felhasználva garantáljuk tanfolyamunk magas színvonalát. Tanfolyamaink gyakrolat orientált tudást adnak, így hallgatóink megállják majd helyüket munkájuk során. A jelentkezőknek állandó kedvezményeket, valamint részletfizetésre adunk lehetőséget.

bérügyintéző tanfolyam

adótanácsadó tanfolyam

Változtasson életén, és tanuljon tovább az EFEB kurzusain. Ha versenyképes tudást szeretnél, figyelmedbe ajáljuk adótanácsadó tanfolyamunkat. Az adótanácsadó képzésünk várható kezdési időpontja szeptember 1, a tanfolyam időtartama tíz hónap. Az órákat kedden és csütörtökön, vagy szombaton lehet hallgatni Pesten, vagy Budán. Az érdeklődőket rendszeres kedvezményekkel, és részletfizetési lehetőséggel könnyebben tudja megalapozni jövőjét. A részletes információkat megnézheti weboldalunkon, és kérdezze oktatóinkat. Alapozza meg jövőjét, és jelentkezzen valamelyik tanfolyamunkra minél hamarabb, hogy új lehetőségek nyíljanak meg életében. Várjuk érdeklődését!

adótanácsadó tanfolyam

kozmetikus tanfolyam

Érdekel a szépségipar? Szeretnél kozmetikus lenni? Jelent most kozmetikus kézésünkre. A tanfolyam kezdési időpontja 2012. szeptember 8.-a. A kurzus óráit két hetente szombatonként Pesten és Budán egyaránt megtartjuk. Azok számára befejezik a Profession.hu segít állást találni. A kozmetikus képzés az EFEB saját vizsgájával ér véget, melyet a résztvevők 91%-a siekresen letett. Kozmetikus tanárainkat folyamatosan továbbképezzük, azért hogy képzettségük megfeleljen az aktuális elvárásoknak. A hallgatóinknak folyamatos akciókat biztosítunk, továbbá lehetőség van részletfizetésre is. Jelentkezzen minél hamarabb!

kozmetikus tanfolyam

Cnc képzés

Hivatalos, Állami OKJ Bizonyítványt ad a CNC Képzésünk kamatmentes részletfizetésre. CNC forgácsoló tanfolyamunk nem csupán a kiváló mesteremberektől megszerezhető elméleti tudás miatt megfelelő a szakma iránt érdeklődők számára, hanem remek gyakorlati lehetőséget is biztosít a hallgatóknak. Sőt, a tanműhely-gyakolat mellett lehetőség van külső tapasztalatok megszerzésére is a képzés keretei között.

Cnc képzés

GKI tanfolyamok akár a te városodban is!

Csapatunk a GKI tanfolyamokat is elérhető áron tartja, így bátran feliratkozhatsz, szinte az összes városában jelen vagyunk országunknak! Tekintsd meg internetes oldalunk, itt fel is iratkozhatsz, megtudhatod, hogy az arcképes GKI igazolványt a sikeres vizsgát követően az NKH állítja ki magyar és angol nyelven is. Ne habozz, profitálj tudásunkból már most!

GKI tanfolyamok akár a te városodban is!

Gitárakkordok oktatása neten

Az akkordozás már a gitártanulás elején a tananyag részét kell, hogy képezze, mivel ezen alap gitárakkordok birtokában fogod tudni eljátszani kedvenc számaidat. Az akkordok a dalok kis építőelemei, az ezek közti váltások sok gyakorlást igényelnek. De megtérül a belefektetett energia! Életkortól és előképzettségtől függetlenül mindenki számára nyitott az út, hogy megtanuljon gitározni legalább alapszinten. Próbáld ki és nézz körül az oldalon! Sajátítsd el az alap gitárakkordokat és élvezd, ahogy a húrokat pengetve ismerős dalok szólalnak meg. Ezzel meg csajozni is jól lehet!

Gitárakkordok oktatása neten
Oldal: 4 / 6

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Friss linkek

1. Zen masszázs és...    Kategória: Tetoválás    
2. Eskuvotippek.hu    Kategória: Esküvőszervezés    
3. Eskuvotippek.hu    Kategória: Fotózás Filmezés    
4. Duguláselhárító...    Kategória: Szolgáltatás    
5. Catering szolgáltatás    Kategória: Gasztronómia    
6. Órazóna.hu    Kategória: Divat Öltözködés    
7. Elegáns nappali...    Kategória: Bútor Webáruház    
8. Bio Detox – Prémium...    Kategória: Egészség    
9. NobbyMArt    Kategória: Gyerekjáték    
10. Ételrendelés Debrecen...    Kategória: Étterem    
11. eDM adatbázis cége...    Kategória: Internet    
12. A stevia és más...    Kategória: Egészség    
13. Ágyi poloska irtás...    Kategória: Rovar Pók    
14. Nyestriasztás az...    Kategória: Állatriasztó    
15. Izotóniás ital    Kategória: Táplálékkiegészítő    
16. Minőségi fehérje    Kategória: Táplálékkiegészítő    
17. Energia zselék,...    Kategória: Táplálékkiegészítő    
18. Hirdetesingyen.hu az...    Kategória: Ingatlan    
19. A prosztatagyulladás...    Kategória: Egészség    
20. ...    Kategória: Lakástextil Webáruház    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5476 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2018-03-23 10:25:11
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!