OKJ

Címszavak: okj OKJ tanfolyam szakmák, képzések felnőttképzés oktatóközpont.

Oldalak
Összesen 30 weboldal van ebben a kategóriában.

Műkörmös tanfolyam Győrben

Kézápoló és Műkörömépítő tanfolyamaink során tanulóink elsajátítják az ápolás és építés minden aspektusát. Oktatásaink során tanulóink szisztematikusan megismerkednek a különböző manikűr és műköröm építési módszerekkel és a képzés gyakorlatorientáltságának köszönhetően igazi modelleken próbálhatják ki a tanultakat. A képzés és az órák felépítése a szépségipar ide tartozó legmagasabb követelményeinek felel meg és a munkaerőpiacon keresett technikák átadását helyezi fókuszba. A képzés sikeres elvégzése után tanulóink EUROPASS bizonyítványt szereznek, biztosítva, hogy képesítésük Európa és világszerte is elismert legyen.

Műkörmös tanfolyam Győrben

Lábápoló OKJ Képzés

Lábápoló tanfolyamainkon hallgatóink elsajátítják a szakma minden aspektusát és garantáltan piacképes tudást szereznek. Képzési struktúránkat szakmabeli mesterekkel állítottuk össze, így -gyakorlatorientáltságuk mellett - tanfolyamainkon kizárólag a piaci igényeknek megfelelő technikákat oktatjuk. Oktatóink átadják tudásukat a szépészeti eljárások összeségéből, legyen az gépi pedikűr, vagy anatómiai ismeretek. A lábápoló oktatás elvégzése és bizonyítvány szerzése az előfeltétele a manikűrös és műkörömépítő szakmáknak, valamint a vállalkozói igazolvány kiváltásának. Az oktatás elvégzése után, globálisan piacképes képesítést szereznek tanulóink.

Lábápoló OKJ Képzés

Felnőttoktatás Budapesten

A Klasszis Oktatás képzései között sok népszerű tanfolyam van, amire jelentkezhetünk. Ilyen pl. az Idegenvezető OKJ és a Konyhai kisegítő OKJ is. A felnőttoktatást nagy tapasztalattal bíró, rutinos oktatók végzik. Gonddal akármikor nyugodtan fordjuljon hozzájuk! Továbbá az OKJ-s tanfolyamokon túl, minden embernek hasznos tréningek is találhatóak a Klasszis Oktatásnál. A kommunikációs és burnout tréningek mindössze kettő ezekből. Ugyanakkor ha van már munkahelye és csupán a számtechben akarná némileg tovább képezni önmagát, abban az esetben is jó oldalt van! A honlapon 4-5 számítástechnikai tanfolyamból is válogathat az ember (pl. Excel táblázatkezelés). De amenniyben Ön az Idegenvezető vagy Konyhai kisegítő OKJ-ről igyekszik mindent megtudni, akkor tegyen egy kitérőt a Klasszis Oktatás weboldalára és olvassa át a felnőttoktatásról szóló információkat! A "Kedvezmények" gomb alatt lévő kupon bármely tanfolyamokra felhasználható!

Felnőttoktatás Budapesten

Okj képzések, távoktatás, felnőttképzés

Okj képzések, távoktatás, felnőttképzés és online tanfolyamok a Riviera-Tanoda és vizsgaközpont szervezésében! Felnőttképző és távoktatást végző intézményünk 100%-ban magyar tulajdonú, sokéves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Olcsó képzéseink országosan: Debrecen, Salgótarján, Szolnok, Békéscsaba, Eger, Szeged, Kecskemét, Tatabánya, Nyíregyháza, Budapest, Miskolc, Székesfehérvár, Szekszárd, Pécs, Kaposvár, Veszprém, Győr, Szombathely, Zalaegerszeg és egyéb helyszíneken kerülnek lebonyolításra. Online tanfolyamokkal, tréningekkel is állunk rendelkezésére, melyek elérhetővé teszik az otthoni tanulást. Aranykalászos gazda, szociális gondozó és ápoló, növényvédelmi technikus, méhész, fitness instruktor, családsegítő és további olcsó, gyors okj tanfolyamok, képzések!

Okj képzések, távoktatás, felnőttképzés

OKJképzések.hu - Kecskeméti Bádogos ...

Unod már, hogy Bádogos OKJ képzést csak Budapesten indítanak és kecskeméti lakos létedre mindig fel kellene utaznod a fővárosba? Ezen nem kell tovább rágódnod :) Elindítottuk a kecskeméti Bádogos OKJ képzésünket több időpontban is: több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkező szakoktatók ¤ 7 hónap alatt elvégezhető ¤ szakmai gyakorlat biztosítása. Ne gondolkozz sokáig, JELENTKEZZ a kecskeméti Bádogos OKJ képzésünkre. Szeretnél többet olvasni a képzésről? Csak kattints ide: http://xn--okjkpzsek-e4ac.hu/badogos-okj-kepzes-kecskemeten/

OKJképzések.hu - Kecskeméti Bádogos ...

OKJképzések.hu - Kecskeméti Ács és ...

Unod már, hogy Ács és Tetőfedő OKJ képzést csak Budapesten indítanak és kecskeméti lakos létedre mindig utaznod kell a fővárosba 1-1 tanórára? Ezen nem kell tovább rágódnod :) A kecskeméti Ács és Tetőfedő OKJ képzésünket több időpontban is elindítottuk: modern tantermek ¤ több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkező szakoktatók ¤ 7 hónap alatt elvégezhető ¤ KÉT szakma EGY áráért ¤ szakmai gyakorlat biztosítása. Ne gondolkozz sokáig, JELENTKEZZ a kecskeméti Ács és Tetőfedő OKJ képzésünkre! Érdekel a tanfolyam? Tudj meg többet róla: http://xn--okjkpzsek-e4ac.hu/acs-es-tetofedo-okj-kepzes-kecskemeten/

OKJképzések.hu - Kecskeméti Ács és ...

OKJképzések.hu - Több szakma közül ...

Ingyenes és költségtérítéses nappali és esti OKJ képzéseket inditunk Budapesten és vidéken hatalmas választékban. Nézz szét a weblapunkon, és válaszd ki a neked megfelelőt! Érdekelnek a részletek? Nincs más dolgod, mint a linkre kattintani: http://xn--okjkpzsek-e4ac.hu

OKJképzések.hu - Több szakma közül ...

OKJ-s Cukrász képzés Budapesten

Szeretné szakmájában kiélni kreativitását? Szívesen dolgozna a vendéglátás területén? Ha az édességekért is odavan, akkor Önhöz leginkább a cukrász szakma passzol. Nálunk nappali tagozaton kitanulhatja akár ingyen is. Költségtérítéses képzésünkre is jelentkezhet, ha csak hétvégén érne rá. Illetve esti tagozaton indul korhatár nélküli ingyenes képzés is.

OKJ-s Cukrász képzés Budapesten

OKJ-s Gyakorló kozmetikus képzés

Szeretne egy felkapott szépségszalont üzemeltetni hatalmas vendégkörrel? Akkor itt az ideje, hogy tegyen is valamit az álmáért. Nappali vagy esti képzésünkön akár ingyen is kitanulhatja a szakmát. Ha csak hétvégén van ideje, akkor költségtérítéses hétvégi tanfolyamunkra is beiratkozhat.

OKJ-s Gyakorló kozmetikus képzés

Elektromechanikai műszerész képzés I...

Úgy gondolod, hogy jó a problémamegoldó képességed? Szívesen dolgoznál műszaki gépekkel, elektronikai áramkörökkel? Akkor Elektromechanikai műszerész tanfolyamunk csak Rád vár! Válasz a neked megfelelő tanrendet: ingyenes nappali tanfolyam (21 éves korig), ingyenes esti képzés (korhatár nélkül), költségtérítéses hétvégi tanfolyam. Részletek itt: http://xn--okjkpzsek-e4ac.hu/elektromechanikai-muszeresz-okj-kepzes-videken/

Elektromechanikai műszerész képzés I...

Targoncavezetői OKJ tanfolyam

Olyan targoncavezetői szakképzést keresel, ahol az árban a gépkezelői jogosítvány költsége is benne van? Akkor iratkozz be a mi intézményünkbe! 60 órás intenzív Targoncavezetői tanfolyam vizsga-garanciával, kamatmentes részletfizetéssel. Katt a linkre, hogy többet tudj meg a tanfolyam részleteiről!

Targoncavezetői OKJ tanfolyam

Fodrász iskola

Fodrásznak lenni jó dolog. Sok pénzt lehet keresni vele, a kreatív önmegvalósítását is kiélheti az ember, ráadásul még népszerű is lesz. Egész nap emberekkel foglalkozhat, pöröghet, szórakozhat. Ráadásul ha érdekli a versenyek világa, akkor a magyar fodrász világbajnok, Arató Krisztián iskolájában, az Arató Fodrász Akadémián tanulva akár még Önből is lehet a következő fodrász világbajnok, vagy egy következő VIVA-s celeb.

Fodrász iskola

Könyvelő tanfolyam Budapest

Cégünk gazdasági tanácsadással, könyv és szaklapkiadással valamint oktatással, felnőttképzéssel foglalkozik. Egyik vezető tanfolyamunk az OKJ-s mérlegképes könyvelő képzés. Elérhető a fővárosban, de egyedülálló belneded learning oktatási módszerünknek köszönhetően akár otthonról is követhetők az előadások így saját időbeosztásához tudja igazítani.

Könyvelő tanfolyam Budapest

Hegesztő képzés

Az UTOLSÓ régi OKJ rendszerű tanfolyam. OLCSÓBB, GYORSABB! Kamatmentes részletfizetésre, Országosan! Fém alkatrészeket összeilleszteni nem is olyan egyszerű, mint ahogy az elsőre tűnik. Egy igazán jó szakember viszont könnyedén elboldogul a hegesztéssel. Hegesztő tanfolyamunk, olyan minőségi gyakorlati tudást biztosít, mely piacképes mind hazánkban, mind a világon bárhol.

Hegesztő képzés

Divatos okj tanfolyamok érdekelnek?

Melyek az épp divatos okj tanfolyamok? Ha erre a kérdésre keresed a választ, akkor megértjük, hogy igyekszel minél lényegretörőbb lenni, hiszen ha épp a pályaválasztás szakaszában vagy, akkor fontos, hogy jó döntést hozz. Abban az esetben, ha nincs ki útbaigazítson és szeretnéd tudni, hogy merre is érdemes elindulni, akkor ide kattints.

Divatos okj tanfolyamok érdekelnek?

Lakberendező kurzus

Ha komolyan érdekli a lakberendezés és egy szakmát is szeretne kézhez kapni, akkor jelentkezzen lakberendező kurzusunkra, melynek révén középfokú szakmai bizonyítványhoz jut, amit a munkaerőpiac is elfogad, hiszen szerepel az Országos Képzési Jegyzékben. Kis létszámú osztályok, személyre szabott figyelem és tananyag.

Lakberendező kurzus
Oldal: 1 / 2

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Friss linkek

1. Biztos Kész munkaerő...    Kategória: Diákmunka    
2. Vitorlás bérlés...    Kategória: Utazás Turizmus    
3. Mosdópult és egyéb...    Kategória: Építőipar    
4. Sylverro molett divat...    Kategória: Ruha Divat    
5. Profi...    Kategória: Takarítás    
6. 13 + 1 Agyserkentő,...    Kategória: Egészség    
7. Iskolaszerek...    Kategória: Online Vásárlás    
8. Online...    Kategória: Fogorvos Fogászat    
9. Lakatos Budapest    Kategória: Lakatos    
10. Társasjátékok...    Kategória: Játék Webáruház    
11. Agytumor ellen...    Kategória: Egészség    
12. Zen masszázs és...    Kategória: Tetoválás    
13. Eskuvotippek.hu    Kategória: Esküvőszervezés    
14. Eskuvotippek.hu    Kategória: Fotózás Filmezés    
15. Duguláselhárító...    Kategória: Szolgáltatás    
16. Catering szolgáltatás    Kategória: Gasztronómia    
17. Órazóna.hu    Kategória: Divat Öltözködés    
18. Elegáns nappali...    Kategória: Bútor Webáruház    
19. Bio Detox – Prémium...    Kategória: Egészség    
20. NobbyMArt    Kategória: Gyerekjáték    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5487 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2018-04-19 13:41:56
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!