Katalógus Oktatás Nyelvoktatás

Nyelvoktatás

Címszavak: nyelvoktatás nyelviskola nyelvtanár angol, német, francia nyelvek.

Oldalak
Összesen 25 weboldal van ebben a kategóriában.

Német nyelvtanfolyam Székesfehérváron

Szükséged van német nyelvtudásra? Gyere el a székesfehérvári Hello English nyelviskolába, ahol már a német nyelvet is elsajátíthatod! Nem kell elsőre mellettünk döntened, első „ismerkedésre” találtuk ki a Székesfehérváron egyedülálló próbatanfolyamunkat. Három hét alatt 16 nyelvórát tanulhatsz nálunk kockázatmentesen, és ha nem jön be a módszerünk vagy a nyelviskolánk, hiánytalanul visszafizetjük a próbatanfolyam árát. Hello English nyelviskola - Itt mi alkalmazkodunk hozzád!

Német nyelvtanfolyam Székesfehérváron

Angol magántanár

Hosszú évek tapasztalatai által formált, egyszerű és letisztult tanítási stílus, valamint hatékonyság és céltudatosság jellemzi munkámat. Nagyon fontos számomra, hogy a tanítványaim a legegyszerűbben és a leggyorsabban jussanak feljebb a nyelvtudási szintben. Empátiás képességem segítségével könnyedén és rugalmasan alkalmazkodom bárki szintjéhez, érdeklődéséhez és egyéni kívánságaihoz. Ha a diákomnak történetesen a cserebogarak szerelmi életének tanulmányozása tölti ki mindennapjait, szívesen készülök a témába vágó anyagokkal az órára, és örömmel fogom elsajátítani magam is az adott szakanyag szókincsét. Nem a csodákban hiszek, hanem abban, hogy a tisztességesen elvégzett munka bármely átlagos képességgel rendelkező ember számára meg fogja hozni gyümölcsét.

Angol magántanár

Üzleti angol nyelvtanfolyam

Olyan szolgáltatót keres, amelyik jelen van a top multinacionális vállalatok, kis- és közepes vállalkozások mindennapi gyakorlati angol nyelvismeretének képzésében és fejlesztésében. Akkor A Fastenglish kínálatát mindenképpen érdemes megtekintenie, hiszen hazánk egyik piacvezető üzleti angol nyelvtanfolyamokat indító cégéről beszélünk, amely 1992-óta van jelen a hazai nyelvi oktatás területén.

Üzleti angol nyelvtanfolyam

Soter Nyelviskola

A Soter Nyelviskola székhelye Budapest szívében, a Blaha Lujza tér közvetlen közelében található. Az otthonos, kényelmes, barátságos környezetben tartott kiscsoportos órákon mindenki garantáltan bátorságot − és tudást − kap az idegen nyelvű megszólaláshoz. A nagy érdeklődésre való tekintettel megnyitottuk a másik irodánkat is a Nagy Diófa utcában, az Astoria és a Blaha Lujza tér között. Nyelviskolánk akkreditált intézmény − ez a(z állami) garanciája annak, hogy itt magas színvonalú, minőségi nyelvoktatás folyik. A különleges Nyelvek Iskolájában szinte minden nemzet anyanyelvét elsajátíthatod! Legyen az dán, svéd, finn, holland, lengyel, görög, orosz, tibeti, koreai, japán... De akár olyan 'klasszikus' tanfolyamok közül is válogathatsz, mint az angol, német, spanyol, francia, vagy olasz.

Soter Nyelviskola

Nyelviskola - a könnyű nyelvtanulásért

Nyelviskola ahol jókedv és vidámság uralkodik. Nyelviskola ahol gyakorlott idegennyelv oktatókkal készülhet fel a nyelvvizsgára. Ismerje meg Ön is a Yes You Can nyelviskola óráit, és a nyelviskolában dolgozó tanárokat. Készüljön föl Ön is a Yes You Can nyelviskola falai között nyelvvizsgára, vagy nyelviskolai órák keretében szerezzen gyakorlatot az angol, német, illetve más idegennyelvek használatában. Kattintson a Yes You Can nyelviskola szolgáltatásaiért: http://yesyoucannyelviskola.hu/nyelviskola

Nyelviskola - a könnyű nyelvtanulásért

Angol oktatás Budapesten

Pataki Csaba vagyok, több mint egy évtizede angol oktatással foglalkozom az ügyfeleim legnagyobb megelégedésére. Az angol tanítás során mindig figyelembe veszem a tanulóim céljait, elvárásait és képességeit, így együtt könnyen el tudjuk érni a kívánt célokat. De fontosnak tartom, hogy az angol órák jó hangulatban teljenek. Emellett nagy tapasztalattal rendelkezem a fordítás, tolmácsolás területén is.

Angol oktatás Budapesten

bab.la - Online szótár és nyelvi portál

A bab.la portál eredetileg egy nyelvi projktként indult, melynek eredményeképp az alábbi weboldal jött létre, mely a nyelvtanulók ezreinek kíván segítséget nyújtani a tanulás nehézségeinek áthidalásában. Az oldalon többek között szótárak, szókártyák, kvízek és kifejezeéstárak is elérhetőek, hogy az oldal készítői ezzel is könnyebbé tegyék a nyelvtanulók mindennapjait.

bab.la - Online szótár és nyelvi portál

bab.la - Online szótár és nyelvi portál

A bab.la nyelvi portál 24 nyelven kínál komplex idegennyelvi megoldásokat a nyelvtanulók számára. A hagyományos szótárfunkciókat többrétűen igyekeztünk kiegészíteni, ennek érdekében az oldalon játékok, kifejezéstárak és igeragozó funkció is fellelhetőek, amelyek különböző szituációkban segítségül szolgálhatnak a nyelvtanulók számára.

bab.la - Online szótár és nyelvi portál

bab.la - Online szótár és nyelvi portál

Portálunk jelenleg 24 nyelven elérhető, többek között szótárakat, kifejezésgyűjteményeket, kvízeket, játékokat és nyelvi fórumokat is kínál a nyelvtanulók számára. Mindenki számára rendkívül hasznos lehet új magyar-angol szótárunk, mely szinonimákkal és példamondatokkal segíti a nyelvtanulókat, valamint kifejezésgyűjteményünk, mely segítségül szolgálhat úgy az álláskeresésben, mint az utazásban.

bab.la - Online szótár és nyelvi portál

Angol tanár Budapest II. kerületében

A Birdy-English-nél az angol tanár Budapest Budai oldalának II. kerületében tartja az angol nyelvtanfolyamokat, minden szinten (alap-, közép- és felsőfokon), kellemes, nyugodt és csendes környezetben. Ha angol nyelvtanfolyam után kutat, és az Ön számára fontos szempont, hogy az angol tanár Budapest zajos és nyüzsgő belvárosától messzebb tartsa azt, akkor forduljon a Birdy-English angol tanár csapatához, akiknek a fordítás és a tolmácsolás is szolgáltatásaink közé tartozik. Nézze meg honlapunkat, tájékozódjon a lehetőségekről! Nálunk minden angol tanár Budapest II. kerületében készséggel áll az Ön rendelkezésére!

Angol tanár Budapest II. kerületében

Spanyol nyelvtanfolyam

Spanyol nyelvoktatás kezdőtől tolmács szintig. Spanyol nyelvtanfolyamok normál, intenzív és levelező órabeosztásban. Történelem és művészettörténet órák normál, intenzív és levelező órabeosztásban. Felkészítés spanyol államilag elismert és nemzetközi nyelvvizsgákra alapfoktól felsőfokig, spanyol szakmai nyelvvizsgákra középfoktól felsőfokig, valamint spanyol tolmács- és szakfordító vizsgákra. Érettségi előkészítők közép és emelt szinten spanyol történelem és művészettörténet tantárgyakból, egyetemi / főiskolai hallgatók részére spanyol speciális órák és spanyol alapvizsga előkészítők. Személyre szabott oktatás reggel 8-tól este 8-ig, egyéni és kiscsoportos órákban.

Spanyol nyelvtanfolyam

Nyelviskola Budapesten

Szüksége van idegen nyelvismeretre? Szeretne idegen nyelvet tanulni? Itt megteheti! Inside Word nyelviskola Budapest. Diákjainkat, képzett oktatók tanítják és segítik céljuk elérésében és tudása megszerzésében budapesti nyelviskolánkban. Igény esetén, ingyenes szintfelmérést biztosítunk az Ön számára. Az Inside Word Nyelvoktató Központ Budapesten működik , de igény szerint szervezünk tanfolyamokat és angol nyelvű tréginget Budapest környékére is. Tájékozódjon weboldalunkon az insideword-nyelviskola.hu-n

Nyelviskola Budapesten

Német Nyelvtanfolyam Győr

Gyorsabb nyelvtanulási módszer a 21. században:itt a Brainturbo! Nyelviskolánkban e módszer segítségével oktatjuk az idegen nyelvet! Ez jóval gyorsabb, és hatékonyabb módszer, mint a régi és hagyományos. Hatását egy csúcstechnológiás személyfejlesztő berendezésnek köszönheti. Nem lehet akadály többé a nyelvtanulásban az időhiány, vagy a nyelvi készség hiánya sem. A Brainturbo ezekre is a megoldás. Így felnőttként is könnyedén elsajátíthat egy idegen nyelvet. Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el weboldalunkra, ahol bővebb információt kaphat a módszer lényegéről!

Német Nyelvtanfolyam Győr

Brainturbo

Tanulj hatékonyan, kreatívan a Brainturboval! Nálunk mindent megtalálsz a gyors és hatékony nyelvtanuláshoz. A többi oktatási módszertől eltérően a Brainturbo olyan megoldásokat alkalmaz, melyek biztosítják a gyors fejlődés, bármelyik idegennyelvet is szeretnéd elsajátítani. Ha kíváncsi vagy a részletekre, látogass el honlapunkra és kérdezz bátran!

Brainturbo

Angoltanár

Milyen módszerrel tanulod az angol nyelvet? Tudom, hogy egyedül tanulsz éppen ezért nem is, haladsz olyan gyorsan, mintha segítenének neked. A legtöbb embernek szüksége van segítségre az élet minden területén. Ez így van az angolnyelvvel is. Nem könnyű a nyelvtant megérteni, kell hozzá elég sok szorgalom és kitartás. Ha ezek megvannak, akkor jó eséllyel pályázol arra, hogy valamikor meg is fogod tanulni a nyelvet. Ahhoz, hogy minél előbb megtanulj angolul szerintem, kell egy angol nyelvtanár. Ehhez azt javaslom, nézd meg a magántanár weboldalt. Itt az angol nyelvtanárok listáját látod, akik regisztrálták nyelvoktatói szolgáltatásukat a weboldalon.

Angoltanár

Tanulj angolul online

Online angol óra csak most csak neked, látogass el az oldalra és tudj meg több információt. Eleged van abból hogy te vagy az egyedülálló az osztályodban aki nem tud angolul? Akkor itt az ideje hogy megtanulj a segítségemmel, nincs más dolgod csak válaszd ki a naptárban a számodra legmegfelelőbb időpontot amikor segíthetek neked skype-on keresztül az angol tanulásában.

Tanulj angolul online
Oldal: 1 / 2

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Friss linkek

1. Biztos Kész munkaerő...    Kategória: Diákmunka    
2. Vitorlás bérlés...    Kategória: Utazás Turizmus    
3. Mosdópult és egyéb...    Kategória: Építőipar    
4. Sylverro molett divat...    Kategória: Ruha Divat    
5. Profi...    Kategória: Takarítás    
6. 13 + 1 Agyserkentő,...    Kategória: Egészség    
7. Iskolaszerek...    Kategória: Online Vásárlás    
8. Online...    Kategória: Fogorvos Fogászat    
9. Lakatos Budapest    Kategória: Lakatos    
10. Társasjátékok...    Kategória: Játék Webáruház    
11. Agytumor ellen...    Kategória: Egészség    
12. Zen masszázs és...    Kategória: Tetoválás    
13. Eskuvotippek.hu    Kategória: Esküvőszervezés    
14. Eskuvotippek.hu    Kategória: Fotózás Filmezés    
15. Duguláselhárító...    Kategória: Szolgáltatás    
16. Catering szolgáltatás    Kategória: Gasztronómia    
17. Órazóna.hu    Kategória: Divat Öltözködés    
18. Elegáns nappali...    Kategória: Bútor Webáruház    
19. Bio Detox – Prémium...    Kategória: Egészség    
20. NobbyMArt    Kategória: Gyerekjáték    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5487 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2018-04-19 13:41:56
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!