Katalógus

Oldalak
Oldal: 8 / 20

Pénztárgép

Használt Pénztárgépek kereskedelme és karbantartása. Hitelesített bolti árusítása. Vonalkód leolvasók, hatalmas választékban. Az olcsótól a profi típusokig. Pénzvizsgálók , pénzszámlálók kereskedelme. Társaságunk évtizedek óta foglalkozik pénztárgépekkel. Továbbá POS rendszerek területén is óriási gyakorlattal bírunk. Színvonalas javítással az egész ország területén csináljuk feladatainkat. Profi munkatársaink várják hívását.

Pénztárgép
Kategória:Pénztárgép

Pénztárgépek

Pénztárgépek kereskedelme és javítása. OMH engedélyes bolti értékesítése. Vonalkódolvasók, hatalmas kínálatban. A belépõ szintûtõl a profi típusokig. Pénzvizsgálók és bankjegyszámlálók kereskedelme. Társaságunk évtizedek óta értékesít és javít pénztárgépeket. Továbbá Hipermarket rendszerek esetében is hatalmas gyakorlattal rendelkezünk. Rövid idejû hibaelhárítással és országos lefedettséggel látjuk el feladatainkat. Szakképesített munkatársaink állnak rendelkezésére.

Pénztárgépek
Kategória:Üzletberendezés

Pénztárgépek

Használt Pénztárgépek kereskedelme és szervizelése. Prémium kategóriás digitális mérleg árusítása. Vonalkódolvasók, óriási kínálatban. Az olcsótól a profi vonalkódolvasókig. Bankjegyvizsgálók , pénzszámlálók forgalmazása. Cégünk majdnem negyed évszázada forgalmaz és karbantart pénztárgépeket. Továbbá Supermarket kasszarendszerek esetében is hatalmas rutinnal rendelkezünk. Gyors hibaelhárítással és országos lefedettséggel látjuk el munkáinkat. Profi kollegáink állnak rendelkezésére.

Pénztárgépek
Kategória:Szolgáltatás

Pénzügyekről egyszerűen, érthetően!

Gondjai vannak pénzügyeit illetően? Befektetési vagy hitel tanácsadót keres? Független pénzügyi tanácsadóként számíthat rám hitelek, befektetések ügyintézését és menedzselését illetően. Hírlevelemre feliratkozva pedig ingyenes tanácsokkal látom el hitellel, befektetéssel és egyéb pénzügyekkel kapcsolatos témákban. Iratkozzon fel hírlevelemre.

Pénzügyekről egyszerűen, érthetően!

Pénzügyekről egyszerűen, érthetően!

Pénzügyi tanácsadás egyszerűen, érthetően független pénzügyi tanácsadótól. Bizonytalan pénzügyeit illetően? Nem tudja eldönteni, szüksége van-e pénzügyi segítségre és ha igen milyenre? Látogasson el oldalamra, segítek eldönteni. Iratkozzon fel hírlevelemre és tudjon meg többet a hitelekről és befektetésekről, ingyen.

Pénzügyekről egyszerűen, érthetően!
Kategória:Tanácsadás

Pénzügyi kisokos - befektetés

Egy oldal, ahol összefoglalót olvashat a befektetés lényegéről, a különböző ügyletek és tranzakciós megbízások fajtáiról, továbbá a devizapiaci papírokról. Egy pénzügyi kisokos elsősorban vállalatok számára, de magánszemélyeknek is segítséget nyújthat az átolvasása.

Pénzügyi kisokos - befektetés
Kategória:Befektetés

Pénzügyi kisokos - lízing

Legfontosabb fogalmak a lízingről egy helyen, mindenkinek! Hasznos információforrás vállalatoknak és magánszemélyeknek egyaránt. Olvashatunk a lízing lényegéről, hiteltől való különbözőségéről, a típusairól, továbbá a likviditási érték fogalmáról és annak meghatározásáról is. Mindazoknak hasznos, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének informálódni róla.

Pénzügyi kisokos - lízing
Kategória:Lízing

Pénzügyi rendszer

Vállalkozása más és más szoftvereket használ az ügyviteli folyamatok nyomonkövetésére? Sokáig tart egy elemzés előkészítése? Az Iroda++ Integrált Ügyviteli Rendszer elsősorban kis- és középvállalatok igényei szerint lettek kialakítva. Az Iroda++ egy jól használható pénzügyi szoftver, amit 20 év alatt dolgoztunk ki, szem előtt tartva a hazai cégek sajátos működési folyamatait. Az Iroda++ ügyviteli program, pénzügyi rendszer, könyvelő szoftver, pénzügyi nyilvántartó program valamint CRM rendszer egyben. Az Iroda++ használatával könnyebben áttekintheti vállalkozása folyamatait, a naprakész adatoknak köszönhetően rövidebb idő alatt hozhatja meg a döntéseket. Ügyviteli szoftverünk modulokból épül fel, ezáltal a funkcionalitást vállalkozása mérete és igényei szerint alakíthatja ki.

Pénzügyi rendszer

pénzügyi számviteli ügyintéző tanfolyam

Az EFEB várja felnőttképzésébe azokat, akik tovább szeretnék képezni magukat számviteli témakörben. A pénzügy-számvitel ügyintéző szak tervezett kezdő dátuma 2012. 09. 29, a képzés időtartama 8 hónap. Az előadások látogatására pesti és budai helyszíenek is lehetőség nyílik. A jelentkezőket állandó akciókkal várjuk, valamint igény szerint a tanfolyam több részletben is kifizethető. Részletesebb adatokért látogassa meg honlapunkat, vagy kérdezze tanárainkat. Várjuk jelentkezését. Vegye kezébe sorsát!

pénzügyi számviteli ügyintéző tanfolyam
Kategória:OKJ

Pénzügyi tanácsadás, Pénzügyi szol...

Banki hitelekkel kapcsolatos kérdése van, esetleg a lakásbiztosításával nincs megelégedve? Kíváncsi rá, hogy milyen lehetőségek rejlenek az LTP-ben (Lakás takarékpénztár)? Kíváncsi rá, hogy mi az OTP Lakástakarék szolgáltatás, vagy mit jelent pontosan a Fenntartható Zöld Otthon Program? Szeretné a rezsijét, ezáltal havi kiadásait 50%-al csökkenteni? A jogszabályoknak megfelelően pénzügyi tanácsadást és ügyintézést kaphat tőlem! Több bank hiteltermékeiből tudok ajánlatot adni, valamint részletes és korrekt ügyintézést ajánlok a KKV és MKV hitelek terén. Tanácsot tudok adni az LTP (Lakás takarékpénztár) sokrétű felhasználási lehetőségeiről. Több biztosító társaság ajánlatai közül tudok önnek ajánlani, ha nem elégedett a jelenlegi lakásbiztosításával!

Pénzügyi tanácsadás, Pénzügyi szol...
Kategória:Tanácsadás

Pénzügyi tanácsadó

Lakásfelújítás? Nyaralás? Autócsere? Netán lakásvásárlás? Bármi is szerepeljen álmaiban, melyhez pénzügyi tervezésre van szükség, ránk számíthat! Honlapunkon tájékozódhat mindenféle hitel lehetőségről, kalkulátorok segítségével kicsit számolgathat, oszthat-szorozhat, és ha úgy érzi elveszett a számok és szavak tömkelegében, kérje pénzügyi tanácsadónk segítségét!

Pénzügyi tanácsadó
Kategória:Üzlet

Perdi Kft.

A Perdi Kft. egyedi, jó minőségű fa bútorok készítésével és forgalmazásával, valamint szintén főleg fából készült nyílásrázók kereskedelmével foglalkozik. Termékeik közt megtalálhatóak a konyha/iroda/egyéb bútorok mellett az ajtók, könyöklők, redőnyök, ablakok, és garázskapuk is. Munkáikat minden esetben a minőség, és a megbízhatóság szellemében készítik el. Weboldalukon van lehetőség árajánlat kérésére.

Perdi Kft.
Kategória:Bútorok

Pergola

WAREMA Pergola napellenzők a tökéletes teraszfedéshez, szerkezetként akár 35m2 felületen. Tökéletes mobil teraszfedés viharálló kivitelben! A WAREMA Pergola napellenző maximum 650cm szélességű alumínium tokszerkezetét csak a két végén kell a homlokzatra rögzíteni. A tökéletes merevségről a 3mm-es extrudált falvastagság gondoskodik.

Pergola
Kategória:Építőipar

Peter's Textil

Cégünk 1993-as megalakulása óta foglalkozik lakástextil termékek gyártásával, nagy- és kiskereskedésével. Lakossági és nagykereskedelmi partereink számára létrehozott webáruházunkban több mint ezer lakástextil termék található. Több évtizedes szakmai gyakorlat után, vendéglátóipari textiltermékek forgalmazásába kezdtünk. Vállaljuk éttermek, szállodák és panziók egyedi igényeinek kielégítését. Nagykereskedésünkben állandó raktárkészletről szolgáljuk ki viszonteladók, hotelek, éttermek és közületek igényeit. Minden webáruházban található termékünket raktáron tartjuk, így a rendeléseket 2 munkanapon belül feladjuk! Webáruházunkban leadott rendelések itt vehetők át személyesen. Kellemes vásárlást kíván a Peter’s Textil Kft. csapata !

Peter's Textil

PH Navitas Kft. - Passzívház tervező

Ambrus Balázs tatabányai okleveles építészmérnök és energetikai szakértő megfizethető áron, magas műszaki és építészeti színvonalon vállal energiatakarékos épületekkel és passzívházakkal kapcsolatos építészeti és műszaki jellegű feladatokat. Fő tevékenységei között említést érdemelnek a passzívházak építésével, meglévő épületek energetikai korszerűsítésével kapcsolatos tervezési, tanácsadási és műszaki ellenőri feladatok. Honlapján az igényes építészeti megoldások iránt érdeklődő, passzívház építését mérlegelő építtetők a passzívházakról szóló általános információkon túl megismerkedhetnek a tervező cég referenciáival is.

PH Navitas Kft. - Passzívház tervező
Kategória:Építőipar

PH Navitas Kft. - Passzívházak tervezése

Ambrus Balázs passzívház tervező szakmérnök és energetikai szakértő megfizethető áron, magas építészeti és műszaki minőséggel vállal passzívházakkal és energiatakarékos épületekkel kapcsolatos építészeti és műszaki feladatokat. Kiemelt tevékenységei közé tartoznak a passzívházak építésével, meglévő épületek energetikai korszerűsítésével kapcsolatos tanácsadási, tervezési, és művezetői feladatok. Honlapján az színvonalas építészeti megoldások iránt érdeklődő, komfortos és egyben energiatakarékos ház építésén gondolkodó érdeklődők a passzívházakkal kapcsolatos általános információkon túl megtekinthetik az építésziroda referenciamunkáit is. A tervezési folyamat során az energiatakarékos ház végleges képe a passzívházak specifikus műszaki követelményeinek, az építtetők saját elgondolásainak és az építész ötleteinek összehangolásával, valósághú, számítógépes épületmodellezés felhasználásával alakul ki, és kerül prezentálásra. Ennél fogva a megrendelők biztosak lehetnek abban, hogy olyan házuk lesz, ami nemcsak esztétikus, jól használható, hanem alacsony rezsijű is.

PH Navitas Kft. - Passzívházak tervezése
Kategória:Építész
Oldal: 8 / 20

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Friss linkek

1. Keresőoptimalizálás...    Kategória: Online Marketing    
2. Szabadság apartman...    Kategória: Utazás Turizmus    
3. Ágy matrac árak    Kategória: Matracok    
4. Gépjármű tartós...    Kategória: Autókölcsönző    
5. Robbita: Minőségi...    Kategória: Irodaszer Webáruház    
6. Biokozmetika a Bioptron...    Kategória: Szépségápolás    
7. Adrián Esküvői Fotó    Kategória: Fotó Videó    
8. Költöztetés -...    Kategória: Szolgáltatás    
9. Playmobil játékok...    Kategória: Gyerekjáték    
10. Mit tehet a...    Kategória: Egészség    
11. Alacsony vérnyomás...    Kategória: Egészség    
12. Mannavita...    Kategória: Egészség    
13. Transzportbeton...    Kategória: Kereskedelem    
14. stadtrundfahrt Budapest    Kategória: Belföldi Utazás    
15. Térburkolat trendek,...    Kategória: Építőanyag    
16. Porckorong sérv...    Kategória: Egészség    
17. ...    Kategória: Elektronika    
18. Esküvői Cipő    Kategória: Szolgáltatás    
19. Startup módszerek,...    Kategória: Üzlet    
20. Macska eledelek,...    Kategória: Macska    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5421 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2017-11-17 12:55:40
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!