Katalógus

Oldalak
Oldal: 12 / 30

Kft

Kft, egy bizonyos Kft-vel kapcsolatos információra lenne szüksége? Tudja már, hogy kihez fordulhatna? Hogy mi által juthat bővebb információhoz? Ha még nem, akkor mindenképpen látogasson el honlapunkra és tájékozódjon bővebben! Céges adatbázisunk lehetőség lehet az Ön számára, hogy minden céggel kapcsolatban, megtalálja a megfelelő információkat!

Kft
Kategória:Cégalapítás

Kft alapítás

Változások kft alapításánál? Azt hallottad, hogy ennek érdemes most utána járnod, mert nem ismered őket? Szükséged van minden információra, amit ezzel kapcsolatban meg lehet találni? Ha nem tudod, hogy ezeket hol találod meg, akkor látogass el honlapunkra, ahol biztosan meg is találod. Ha hasznos információkra bukkantál, akkor remélem, mindenkinek ajánlani fogsz minket, aki ugyanúgy nem boldogul, mint te.

Kft alapítás
Kategória:Cégalapítás

Kftalapítás - Cégmódosítás

Garantáltan precíz és szakszerű ügyintézésben részesül, ha irodánkra bízza az ügykezeléssel járó feladatok elvégzését. A hosszú évek során munkatársaink rengeteg tapasztalatra tettek szert a kftalapítás, cégmódosítás, cég adás-vétel ügyintézésével kapcsolatban.

Kftalapítás - Cégmódosítás
Kategória:Cégalapítás

KG Procure Közbeszerzési Tanácsadó Kft.

Kedves Érdeklődő! Köszöntöm a KG Procure Kft. oldalán. Szolgáltatásaink: - Európai Uniós források sikeres felhasználásában szakmai segítségnyújtás, közbeszerzési kötelezettség vizsgálata - Közbeszerzési tanácsadás - Közbeszerzési eljárások előkészítése és teljes körű lebonyolítása - Közbeszerzési eljárásrendek, szabályzatok készítése - Konferenciák, oktatások szervezése, cégre szabottan is - Ajánlatok elkészítésének teljes körű koordinálása, eljárásjogi rész elkészítése - Képviselet jogorvoslati eljárásokban A közbeszerzési eljárások közreműködésünkkel történő lefolytatása nem az eljárás (túl)bonyolítását jelenti. Forduljon hozzán bizalommal, amennyiben: - Uniós támogatást nyert el és nem biztos benne, hogy a beszerzése a közbeszerzési törvény hatálya alá tartozik-e - Közbeszerzési ajánlatot kíván beadni, de nem igazodik el a terjedelmes dokumentáción, elakad a jogi útvesztőkben - Ajánlattevőként, kizárták, vagy érvénytelennek nyilvánították ajánlatát - Már a közbeszerzési eljárás előkészítő szakaszában akadályokba ütközik - Nem biztos a helyes eljárásrend megválasztásában - Nincs közbeszerzési szabályzata - Néha már a jogbiztonságot veszélyeztető rendszerességgel változó közbeszerzési jogszabályokat nem követi nyomon. Mi nem az akadályokat látjuk, hanem a lehetőségeket. Az Ügyfelek igényéhez igazodó megoldási javaslatot kínálunk minden helyzetben. A szakértő csapatot hivatalos közbeszerzési tanácsadó, közgazdász és jogász is erősíti. Közbeszerzési tanácsadáson túl szívesen állunk rendelkezésére, amennyiben Európai Uniós pályázatot nyújt be. Teljes körű menedzsmenttel vállaljuk a pályázatok lebonyolítását. Célunk a hosszútávú együttműködés, így az ügyfelek igényei és elvárásai a legfontosabbak (természetesen a jogszabá ...

KG Procure Közbeszerzési Tanácsadó Kft.
Kategória:Pályázatírás

Kgfb díjszámítás

A kgfb díjszámítás segít megismerni minden biztosító kötelező biztosítás díját, néhány adat megadásával. Új kötelező biztosítás mellett, a kötelező biztosítás átkötéshez alkalmas a díjszámító felület, így évi több tízezer forint is megtakarítható a több mint 70 fajta kedvezménnyel. De nem csak önálló kgfb megkötéséhez alkalmas, hanem casco és kötelező együtt kötéséhez is, mellyel további 30-50% is megtakarítható, és csak számolni kell.

Kgfb díjszámítás
Kategória:Biztosítás

KGFB portál KRESZ-hírekkel

A KRESZt minden közlekedésben résztvevő legalább alapfokon ismeri. Ezek a szigorú szabályok olykor változásokon mennek keresztül. Ezekkel foglalkozik a kresz blog, hogy felkészülten tartsa követőit. Tudta hogy a kórházak területén sajátos szabályrendszer kerül bevezetésre? És azt, hogy a jogosítvány megszerzésének nincs életkorhoz kötött gátja? Tudja hogy mekkora bírságokat szabhatnak ki Önre bizonyos szabálysértésekért? Ha valamely kérdésre nem tudja a választ, vagy csak felfrissítené emlékeit, látogassa meg a KRESZblog-ot, még a mai napon.

KGFB portál KRESZ-hírekkel

Kgfb váltás

A kgfb váltás mennyisége a 2010-es évben, a kötelező kampány megszűnése ellenére, ismét rekordot dönt, a szakértők szerint. A kötelező váltás szabályainak változása, mely szerint nem a hengerűrtartalom, hanem a teljesítmény alapján számolják a kötelező biztosítás díját, az autósok tömeges alacsonyabb díjkategóriába kerülését eredményezi. A másik ok, hogy a hasznát autók vásárlása is stagnál, így a kötelező kampány, a megszűnés ellenére ismét a megszokott novemberi időpontra fog esni, a legtöbb gépjármű tulajdonosnál.

Kgfb váltás

Ki lehet igazodni a hitelek tengerében ...

A hitelkiváltás – adósságrendezés szavakkal manapság rengeteget találkozhatunk, mivel a hitelfelvételi lehetőségein a legtöbben túl vannak, most azon hitelek optimalizálása lett igazán mindennapos. Bankos barátaimtól már többször kértem tanácsot, utánaolvastam a dolgoknak, de a döntésre a mai napig nem tudtam rászánni magam. Tudom, mások is járnak hasonló cipőben, főleg most, amikor alapból is nehéz hitelhez jutni. A blogot több céllal indítottam, igyekszem majd a témát érintő hírekről beszámolni, és várom persze a véleményét, tapasztalatait mindenkinek, aki úgy érzi előrébb jutott hiteleit illetően, illetve azoknak is, akik mostanában szándékoznak változtatni mindennapi bosszúsággá vált adóssághalmazukon.

Ki lehet igazodni a hitelek tengerében ...
Kategória:Üzlet

Kia alkatrész üzlet

Nem hiába, hogy a Kia vezető gépjárműmárka, hiszen sokan szeretjük a Kia stílusos, kényelmes, és megbízható autóit. Ám az alkatrészek a folyamatos használat következtében veszítenek állapotukból, kiváló működésükből. Eljön tehát az idő, amikor le kell cserélni az elhasználódott Kia alkatrészeket!

Kia alkatrész üzlet
Kategória:Autóalkatrész

Kiadó Bródy apartman

Kiadó apartmanunk Budapest belvárosában, gyönyörűen felújított és minden igényt kielégít. Szeretettel várunk minden olyan érdeklődőt, aki szép fővárosunkba látogat és egy vagy több napot kíván itt eltölteni. A Bródy apartman csendes, nyugodt és kulturált környezetben található , de mégis frekventált helyen. Könnyen megközelíthető számos nevezetes budapesti épület, például Nemzeti Múzeum és a Zsinagóga. Könnyen megközelíthető számos közlekedési eszköz: metró, villamos.

Kiadó Bródy apartman
Kategória:Albérlet

Kiadó iroda Budaörs

Exkluzív irodaház és kiadó iroda Budaörs közontjában! Virtuális iroda és székhelyszolgáltatás. Csendes, zöld munkakörnyezet, kiváló megközelíthetőség autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Díjmentes parkolás. Irodaházunk alacsony bérleti díjakkal, rugalmasan alakítható irodaterületekkel várja leendő bérlőit már 20 nm alapterülettől. További részletekért és akciós ajánlatainkért kérjük látogasson el honlapunkra!

Kiadó iroda Budaörs
Kategória:Iroda

Kiadó irodaház Budapest

Lehetetlennek tartja, hogy egy kiadó irodaház Budapest ingyenes parkolási övezetében olyan kedvező árkategóriát képvisel, mely az Ön számára is megfelelne? Látogasson el honlapunkra, és győződjön meg saját szemével kínálatunkról és árajánlatunkról! Szolgáltatásainkat és galériánkat látva bizonyára nem maradnak majd kétségei afelől, hogy nálunk van a helye!

Kiadó irodaház Budapest
Kategória:Irodaház

kiadó lakás

Igényes kiadó lakások és kiadó szobák hirdetéseit találod az alberlet-pest.hu budapesti albérlet kereső weboldalon. A hirdetések között könnyedén kereshetsz a kerületi, alapterületi és bérleti díj szűrő segítségével. A budapesti kiadó lakás és kiadó szoba hirdetések feladása ingyenes és regisztrálni sem kell hozzá! Albérlet közvetítők számára ingyenes irodafelületet tartunk fenn!

kiadó lakás
Kategória:Albérlet

Kiadó rendelő

Ha igényes rendelőt szeretne bérelni, tekintse meg, holnapomat. A III. kerületben, kialakított magánrendelőben akár heti egy-két alkalomtól találhat önnek megfelelően kialakított orvosi rendelőt. A magánrendelő egyszerűen megközelíthető személygépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt. A magánrendelő az első emeleten található, lift segítségével mozgáskorlátozottak számára is minden nehézség nélkül megközelíthető. A rendelővel szemben található az óbudai szakrendelő, és egy hétvégén is nyitva tartó gyógyszertár. A rendelőben két darab orvosi rendelő valamint egy darab terápiás szoba van.

Kiadó rendelő
Kategória:Ingatlan

Kiadó szállások Horvátországban, Vi...

Ideális nyaralás, kikapcsolódás Horvátországban! Csodálja egész évben a tengert és a napkeltét a teraszról, élvezze a napsütötte tengerpartot a horvátországi, Vir szigeten található Tengerparti villában. Magyar tulajdonosú apartmanházunk egész évben várja vendégeit a tengerpart közvetlen közelében lévő 2 db négy személyes-, illetve 1 db két személyes szállásainkon. Amennyiben ez kevés, akár az egész házat lefoglalhatja (max. 12 főre). Weboldalunkon további, a szigeten lévő apartmanok és nyaralóházak közül válogathat.

Kiadó szállások Horvátországban, Vi...
Kategória:Utazás Turizmus

Kiadó Szoba Budapest

Kiadó szobát keres Budapesten? Nálunk biztosan megtalálja, használja felhasználó barát weboldalunkat, ahol egy klikkel kereshet. Az oldal használata teljesen ingyenes! Az alberlet-szobatars.hu célja hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsa albérletet vagy szobát keresőknek és hirdetőknek egyaránt. Oldalunk 2006-ban indult és azóta folyamatosan sikerült az egyik vezető portállá válnunk az albérlet piacon. Mi nem vagyunk ingatlanközvetítők, így nem kell attól félni, hogy saját hirdetéseinket mások elé rakjuk. Függetlenek vagyunk és azok is maradunk.

Kiadó Szoba Budapest
Kategória:Ingatlan
Oldal: 12 / 30

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Friss linkek

1. Zen masszázs és...    Kategória: Tetoválás    
2. Eskuvotippek.hu    Kategória: Esküvőszervezés    
3. Eskuvotippek.hu    Kategória: Fotózás Filmezés    
4. Duguláselhárító...    Kategória: Szolgáltatás    
5. Catering szolgáltatás    Kategória: Gasztronómia    
6. Órazóna.hu    Kategória: Divat Öltözködés    
7. Elegáns nappali...    Kategória: Bútor Webáruház    
8. Bio Detox – Prémium...    Kategória: Egészség    
9. NobbyMArt    Kategória: Gyerekjáték    
10. Ételrendelés Debrecen...    Kategória: Étterem    
11. eDM adatbázis cége...    Kategória: Internet    
12. A stevia és más...    Kategória: Egészség    
13. Ágyi poloska irtás...    Kategória: Rovar Pók    
14. Nyestriasztás az...    Kategória: Állatriasztó    
15. Izotóniás ital    Kategória: Táplálékkiegészítő    
16. Minőségi fehérje    Kategória: Táplálékkiegészítő    
17. Energia zselék,...    Kategória: Táplálékkiegészítő    
18. Hirdetesingyen.hu az...    Kategória: Ingatlan    
19. A prosztatagyulladás...    Kategória: Egészség    
20. ...    Kategória: Lakástextil Webáruház    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5476 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2018-03-23 10:25:11
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!