Katalógus

Oldalak
Oldal: 4 / 17

Felnőttoktatás Budapesten

A Klasszis Oktatás képzései között sok népszerű tanfolyam van, amire jelentkezhetünk. Ilyen pl. az Idegenvezető OKJ és a Konyhai kisegítő OKJ is. A felnőttoktatást nagy tapasztalattal bíró, rutinos oktatók végzik. Gonddal akármikor nyugodtan fordjuljon hozzájuk! Továbbá az OKJ-s tanfolyamokon túl, minden embernek hasznos tréningek is találhatóak a Klasszis Oktatásnál. A kommunikációs és burnout tréningek mindössze kettő ezekből. Ugyanakkor ha van már munkahelye és csupán a számtechben akarná némileg tovább képezni önmagát, abban az esetben is jó oldalt van! A honlapon 4-5 számítástechnikai tanfolyamból is válogathat az ember (pl. Excel táblázatkezelés). De amenniyben Ön az Idegenvezető vagy Konyhai kisegítő OKJ-ről igyekszik mindent megtudni, akkor tegyen egy kitérőt a Klasszis Oktatás weboldalára és olvassa át a felnőttoktatásról szóló információkat! A "Kedvezmények" gomb alatt lévő kupon bármely tanfolyamokra felhasználható!

Felnőttoktatás Budapesten
Kategória:OKJ

Felnőttoktatás országosan

Cégünk elsődleges szolgáltatása a felnőttképzés. Szakirányú gyakorlatias tanfolyamaink mellett, megtalálhatóak az állami OKJ tanfolyamok is. A folyamatosan induló csoportos oktatások mellett, kihelyezett céges tréningeken is tanítunk. A speciális egyéni igényeket is ki tudjuk elégíteni egyénioktatás keretében, magántanárok biztosításával.

Felnőttoktatás országosan
Kategória:Tanfolyam

Felnőttoktatás országosan

Cégünk elsődleges szolgáltatása a felnőttképzés. Szakirányú gyakorlatias tanfolyamaink mellett, megtalálhatóak az állami OKJ tanfolyamok is. A folyamatosan induló csoportos oktatások mellett, kihelyezett céges tréningeken is tanítunk. A speciális egyéni igényeket is ki tudjuk elégíteni egyénioktatás keretében, magántanárok biztosításával. A Polgárék Kft. minden tanfolyamra biztosít kamatmentes részletfizetési kedvezményeket! Így mindenki számára kedvező feltételekkel elérhetővé válnak a tanfolyamaink.

Felnőttoktatás országosan
Kategória:Tanfolyam

Felsőtárkány szállás

Felsőtárkány Szállás - Felsőtárkányi szállások, hotelek weboldala, online ajánlatkéréssel és foglalással. Felsőtárkány a Bükki Nemzeti Park közelében fekszik, igazi festői pihenőhely mindenki számára, akár a felsőtárkányi hotelekben, akár a falusi vendéglátást kedvelőknek. A felsőtárkányi hotelek kínálata mellett megismerkedhet a helyi apartmanházak, vendégházak kínálatával, valamint egy helyen megtalálja minden felsőtárkányi utazáshoz szükséges információt. Ha pihenés, kikapcsolódás, felsőtárkányi utazás - FelsotarkanySzallas.hu!

Felsőtárkány szállás
Kategória:Utazás Turizmus

Felvételi

A felvételi ponthatárok érdekelnek, mert mindjárt nyakadon a felvételi és szeretnéd meg tudni, hogy az elmúlt években mi volt? Azt is tudni szeretnéd, hogy milyenek voltak az eredmények és melyek voltak a jó eredmények? olvasgasd honlapunkat, hogy minden kérdésben otthon légy. Ha tudni szeretnéd azt is, hogy vajon kik lesznek a leendő osztálytársaid, akkor ha előkészítőre jársz azt is meg tudod, és akár a tanáraidat is meg ismered.

Felvételi
Kategória:Oktatás

Felvonó felújítás

A 20 év tapasztalatával rendelkező Homelift Kft. foglalkozik lécsőnjáró beszerelésével, személyliftek tervezésével és beépítésével, teherfelvonókkal, ételliftekkel, parkolóházakba való gépkocsiemelőkkel, és a felvonókhoz köthető szolgáltatásokkal: karbantartással, javítással, modernizálással (akár műemléképületekben, korhű designnal), 24 órás felügyelettel, és építész tervezők részére konzultációval a felvonókhoz kapcsolódó tervezési problémákban. Köszönhetően a számos európai gyártóval történő együttműködésnek, nem okoz nehézséget az épület adottságaihoz legjobban megfelelő felvonó megtalálása.

Felvonó felújítás
Kategória:Épületautomatika

Fém lépcső

Sokaknak mosoly ül az arcukra, mikor meghallják, hogy lépcsőt forgalmazunk, de ez egy teljesen komoly dolog és épp azért annyira értékes, mert nem egy átlagos foglalkozási kör. Mi tudjuk jól, hogy az embereknek erre szükségük van és valóban nagyon sokan meg is keresnek minket ez ügyben és boldogan fogadunk mindenkit – téged is!

Fém lépcső
Kategória:Lépcső

Fémkerámia korona

A fémkerámia korona a leggyakrabban alkalmazott fogpótlás típus, mely főként annak köszönhető, hogy kevésbé költséges megoldást jelent, mint a teljes kerámia koronák. A fémkerámia koronát a köznyelvben porcelán koronának nevezik, holott nem teljesen porcelán. Ez egy vékony fémvázra égetett porcelán fogpótlás, melyből csak a porcelán leplező anyag látszik, ami teljesen befedi a fémet. A leplező anyag színe egy fogszín-kulcs segítségével kerül kiválasztásra, így képes teljes mértékben igazodni az eredeti fogak színéhez. A fémkerámia fogpótlás igen tartós, ám esztétika tekintetében elmarad a teljes kerámia és a cirkon koronától, mivel a legmegfelelőbb leplező szín kiválasztásával sem mindig képes teljesen élethű utánzatot adni az eredeti fogakhoz képest.

Fémkerámia korona
Kategória:Fogorvos Fogászat

Fémkereső, fémdetektor - www.metector.hu

A Metector Kft. 2007 év óta működik Magyarországon, a képviselt cégek importőreként. Az elmúlt 7 évben számos állami és privát céget szolgáltunk ki, akik kivétel nélkül elégedettek termékeinkkel, és egyre gyakrabban visszatérnek hozzánk. Termékeink: fémkereső, fémdetektor, detektor, kézi fémkereső, kézi fémdetektor, ipari fémdetektor, ipari fémkereső, fémdetektor kapu, nyomvonalkereső, kábelkereső, talajradar

Fémkereső, fémdetektor - www.metector.hu

Feng Shui - beltéri ajtók a Chi átjárói

A Feng Shui tudományában jártasak már tapasztalták, környezetünk, tárgyaink, bútoraink formája, színe, hangulata és elrendezése hatással van pszichénkre, hangulatunkra. Életterünk, otthonunk meghatározó elemei a beltéri ajtók, amelyek lecserélésére nem gyakran kerítünk sort. Ezért hát érdemes végiggondolni, feng shui-s szemmel milyen lenne a megfelelő belső ajtó az egyes helyiségeinkbe, mielőtt meghoznánk döntésünket. A Feng Shui segítségével megtervezhetjük otthonunkat úgy, hogy figyelembe vesszük az ott élő családtagjaink számára kedvező és kedvezőtlen hatásokat, formákat, színeket és aszerint alakítjuk ki élettereiket. Érdemes már a beltéri ajtó stíluselemeit is figyelembe venni, milyen formák az előnyösek, és eszerint kiválasztani a megfelelő ajtómodellt. Beltéri ajtók között találhatunk szögletes, karakteres, jang energiát sugárzó darabokat, vagy éppen hosszúkás, téglalap alakú díszítésket, ugyanakkor megtaláljuk a kör vagy éppen mandula alakú üvegmezőkkel tervezett belső ajtó családokat is. Tervezést követően tehát érdemes alaposan végignézni ajtókínálatunkat, hogy ráleljen az Önnek legmegfelelőbb modellekre. Szakembereink abban is segítségére lesznek, hogy döntése ne csak a feng-shui irányelveknek legyen megfelelő, de beltéri ajtajai praktikusak, strapabíróak is legyenek. Honlapunkról letöltheti ajtótervező programunkat is, valamint árajánlatunkat is kérheti az egyes darabokra. Kérdéseire is szívesen válaszolnak szakembereink, hogy megkönnyítsük a választást.

Feng Shui - beltéri ajtók a Chi átjárói
Kategória:Lakberendező

Fényképes ajándékok

A kézműves, fából készített ajándéktárgyainkra az ön fényképeinek letisztított, megszerkesztett, majd összeállított verziója kerül rá. Ehhez a képhez idézetet is választhat, melyet akár saját kézírásával is elhelyezhetünk emléktárgyainkra. Az antikolt fényképek, és a régiesített faanyag harmóniája kivételes hangulatot áraszt magából. Bármely korosztály számára igazán személyes ajándék, szívvel- lélekkel megalkotva!

Fényképes ajándékok
Kategória:Online Vásárlás

fenykepesajandekok.hu

Oldalunk segítségével számtalan, egyedi fényképes ajándékot készíthetsz! Legyen szó ünnepekről vagy bármilyen fontos eseményről! Érzéseket ajándékozni mindig öröm! Lépjen be hozzánk, nézze meg weboldalunkat és válasszon rengeteg fényképes ajándékaink közül! - www.fenykepesajandekok.hu - Egyedi fényképes ajándékok készítése!

fenykepesajandekok.hu
Kategória:Fotó Videó

Fényképezőgép akkumulátor

Kár lenne alacsony minőségű fényképezőgép akkumulátor után keresgélnie csak azért, hogy takarékoskodjon. Webáruházunkban a magas minőség igen kedvező árakkal párosul annak érdekében, hogy ne kelljen azon bosszankodnia egy fontos társasági eseményen, vagy baráti összejövetelen, hogy bizony digitális fényképezője a lehető legrosszabbkor mondta fel a szolgálatot.

Fényképezőgép akkumulátor

Fénymásolás

Ahhoz, hogy a fénymásolás az Ön irodáiban is ingyenes legyen és ne kelljen egy külön szolgáltatót megbíznia a fénymásolással, szerezzen be egy saját készüléket vállalatába. Az általunk biztosított fénymásolást végző termékeke mind kiváló minőségűek és igazán kedvező áron beszerezhetőek.

Fénymásolás
Kategória:Szolgáltatás

Fénymásoló.com

Fénymásoló.com - Fénymásolók, nyomtatók bérlése, üzemeltetése, eladása kis és közepes vállalkozások számára is! Tegye költségeit tervezhetővé, válasszon irodája számára leginkább megfelelő professzionális irodatechnikai berendezést. Szükség esetén keressen fel bennünket és irodatechnikai szakértőink segítségével ajánlatot teszünk az Ön számára leginkább megfelelő berendezés üzemeltetése végett. Nyomtasson, fénymásoljon alacsony üzemeltetési költségű professzionális gépeket igénybe véve. Tudta Ön, hogy egy asztali nyomtatón akár 30-40 Ft-ba is kerülhet az egy nyomatra eső költség? A professzionális gépekkel ez a költség, a kár 1,93Ft-ra is csökkenthető, és az alacsony havi bérleti díj segítségével már akár egy hónap alatt is észre veheti mennyivel gazdaságosabb egy ilyen rendszer üzemeltetése. Nincs több toner és eseti szervízköltség! Üzemeltetési szerződés esetén ügyfélszolgálatunk és szakértő szervíztechnikus gárdánk már 6 órán belül elhárítja a felmerült technikai jellegű problémákat! Látogasson el oldalunkra, keressen fel minket bátran!

Fénymásoló.com
Kategória:Üzemeltetés

fenymasolo.com

A fenymasolo.com Magyarország első e-üzemelés szolgáltatója. Oldalunkon pár lépéssel köthet cégünkkel szerződést Konica Minolta, Develop, Samsung fénymásolók és nyomatók bérlésére és üzemeltetésére. Cégünk országos lefedettségű szervízpartnere biztosítja hogy kis és közepes vállalkozások is magas színvonalú szolgáltatásban részesülhessenek.

fenymasolo.com
Kategória:Fénymásoló
Oldal: 4 / 17

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Friss linkek

1. Biztos Kész munkaerő...    Kategória: Diákmunka    
2. Vitorlás bérlés...    Kategória: Utazás Turizmus    
3. Mosdópult és egyéb...    Kategória: Építőipar    
4. Sylverro molett divat...    Kategória: Ruha Divat    
5. Profi...    Kategória: Takarítás    
6. 13 + 1 Agyserkentő,...    Kategória: Egészség    
7. Iskolaszerek...    Kategória: Online Vásárlás    
8. Online...    Kategória: Fogorvos Fogászat    
9. Lakatos Budapest    Kategória: Lakatos    
10. Társasjátékok...    Kategória: Játék Webáruház    
11. Agytumor ellen...    Kategória: Egészség    
12. Zen masszázs és...    Kategória: Tetoválás    
13. Eskuvotippek.hu    Kategória: Esküvőszervezés    
14. Eskuvotippek.hu    Kategória: Fotózás Filmezés    
15. Duguláselhárító...    Kategória: Szolgáltatás    
16. Catering szolgáltatás    Kategória: Gasztronómia    
17. Órazóna.hu    Kategória: Divat Öltözködés    
18. Elegáns nappali...    Kategória: Bútor Webáruház    
19. Bio Detox – Prémium...    Kategória: Egészség    
20. NobbyMArt    Kategória: Gyerekjáték    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5487 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2018-04-19 13:41:56
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!