Katalógus

Oldalak
Oldal: 9 / 23

Energetikai tanúsítvány

Az energia tanúsítvány egy olyan közokirat, amely az épület energiafelhasználásnak hatékonyságát tartalmazza. 2009-től minden új épület építésekor be kell szerezni, legkésőbb a használatbavételi engedély benyújtásáig. Az energia tanúsítványt más néven épület zöldkártyának is hívják.

Energetikai tanúsítvány
Kategória:Ingatlan

Energetikai tanúsítvány

Energetikai tanúsítvány, lakás zöldkártya. Amennyiben nem csengenek Önnek ismerősen ezek a szavak, és ingatlan vétele, illetőleg ingatlan eladása előtt áll, akkor mindenképp keresse fel a B+I Studio Épületenergetikai Kft. weboldalát. 2012 január 1-jétől meghatározott esetekben a fenti dokumentum beszerzése szükséges. Szakembereink tanácsadásainak köszönhetően nemcsak a környezetvédelmet tarthatja szem előtt, de energiát is spórolhat, ezáltal mindennapi kiadásait is csökkentheti. Cégünk az energetikai tanúsító dokumentumban feltárja az energiaveszteség lefontosabb okait, illetve tanácsot ad azok kijavítására és megszüntetésére. Tekintse meg ajánlatunkat

Energetikai tanúsítvány

Energetikai tanúsítvány

Az Átl Expert Kft. épületenergetikai szakértői jogosultak hiteles energetikai tanúsítvány kiállítására. Készítessen hőkamerás vizsgálatot lakó- vagy ipari ingatlanáról, hogy nagymértékben mérsékelni tudja energiaköltségeit! Ne feledje, hőfotózással akár 30-40%-os fűtésszámla megtakarítás is elérhető! Az Átl Expert Kft. által kiadott energetikai tanúsítvány garantáltan az adott épületra vonatkozik, és hiteles, a Földhivatalok által elfogadott tájékoztatást ad az adott épület energetikai besorolásáról.

Energetikai tanúsítvány
Kategória:Szolgáltatás

Energetikai tanúsítvány

Energetikai tanúsítvány gyorsan és szakszerűen! Válasszon minket és mi elkészítjük Önnek energetikai tanúsítványát. Látogassa meg honlapunkat ahol még több információt tudhat meg szolgáltatásainkról, árainkról, akcióinkról, híreinkről, elérhetőségeinkről!Ha kérdése van, állunk rendelkezésükre az elérhetőségeink bármelyikén. Válasszon minket és nem fog csalódni!

Energetikai tanúsítvány
Kategória:Épületgépészet

Energetikai Tanúsítvány - Budapest é...

Tisztelt Érdeklődő! Honlapunkon részletes leírást talál az ajánlatkéréstől, a tanúsítás lépésein keresztül, egészen annak átadásáig zajló folyamatról: http://energetikai-tanusitvany.org/megrendeles_menete.php A Tanúsítvány fontos ajánlólevél az eladás, bérbeadás mellé, ezért elkészítése szakértelmet, figyelmet és nem utolsó sorban az Ön közreműködését igényli. Vevőnek, bérlónek jogos elvárása tudni, milyen energetikai-minőségű ingatlan kerül a birtokába, hiszen egy gyenge és egy jó minőségű lakás fűtésszámlája között a megvásárlására felvett hitel törlesztőrészletéhez közelítő különbség is lehet. Cégünknél, a honlap adataiból előre kiszámítható, általunk ajánlatban visszaigazolt vállalási árakat talál. A Tanúsító nevét előre megadjuk, így bizonyos lehet abban, hogy őt fogadja ingatlanában. Budapest egyes területein, társasház, panellakás estén különböző kedvezményeket kínálunk: http://energetikai-tanusitvany.org/tanusitvany_ara.php Látogasson el honlapunkra, ha többre van szüksége egy tanúsítványnál: Tervezőirodánk magas színvonalon vállal építészeti generál tervezést, energetikai korszerűsítés, alacsony energiafelhasználású épület, passzívház tervezését, megújuló energiák hasznosításával kombinált fejlesztések tervezését és pályázati szakmai anyagának elkészítését. http://energetikai-tanusitvany.org http://sebesta.hu Üdvözlettel: Sebestény Tamás

Energetikai Tanúsítvány - Budapest é...
Kategória:Panel Ingatlan

Energetikai Tanúsítvány - Energiatan...

Az Energetikai Tanúsítvány 2012-től kötelező. Minden fontosa energetikai adatot tartalmazni fog. A tanúsítványból megtudhatja milyen energetikai hibák vannak a lakásában. Kis költséggel fontos adatokhoz juthat. Ezekből az adatokból tudja elindítani a felújítási munkákat, és javítani az energetikai mutatókat. Nézze meg több információért a weboldalunkat - http://lakasfelujitas-karbantartas.hu/energiatanusitvany-energetikai-tanusitvany-keszitese-ara

Energetikai Tanúsítvány - Energiatan...
Kategória:Ingatlan

Energetikai tanúsítvány 2012

Van fogalma arról, hogy mennyibe kerülhet Önnek egy nem megfelelő ablakszigetelés? Számoljon utána, és meg fogja látni, hogy nem kevés pénzbe, bizony komoly ezer forintokba kerülhet ha otthonunk energetikai besorolása nem megfelelő. A B+I Studio Épületenergetikai Kft. vállalja, hogy felméri ingatlana energiaveszteségének okait, elkészíti hőtérképét, és ezek alapján kiállítja rövid határidőn belül az energetikai tanúsítványt (lakás zöldkártyát). Keressen minket!

Energetikai tanúsítvány 2012
Kategória:Ingatlan

Energetikai tanúsítvány kiállítása

Ha bérbe szeretné adni ingatlanját, talán szüksége van az energetikai tanúsítvány kiállítására. Az informatív honlapunkon információt kaphat arról, hogy mely ingatlan tulajdonosok részére és mely épületek részére kötelezően elkészítendő az energia tanúsítvány kiváltása, ráadásul tudomást szerezhet arról is, hogy mely épületek nem kötelesek tanúsítvánnyal rendelkezni. Ha szüksége van erre a papírra és tapasztalt szakembereket szeretne találni, hívjon minket az internetes honlapunkon megjelenő telefonszám vagy kapcsolati ív bármelyikén!

Energetikai tanúsítvány kiállítása
Kategória:Szolgáltatás

Energetikai Tanúsítvány Központ

Az energetikai Tanúsítvány Központ segít Önnek, ha Energetikai Tanúsítványt szeretne ingatlanához. Külső és belső mérésekkel, műszeres vizsgálatokkal elemezzük ingatlanát. Megvizsgáljuk az épületszerkezetet, az épületgépészetet, és az elektromos hálózatot. A mérések és számítások után kiállításra kerül az Energetikai Tanúsítvány. Ha több információra van szüksége, keresse fel honlapunkat - http://ingatlan-zoldkartya.com/

Energetikai Tanúsítvány Központ
Kategória:Ingatlan

Energia spórolás

A növekvő energia árak és az egyre fogyó kőolaj és földgáz készletek mellett tudatosabban kell használnunk a rendelkezésünkre álló energiaforrásokat. Naponta plusz 5-10 perc és egy kis odafigyelés jelentősen lecsökkentheti háztartásunk öko lábnyomát valamint havi kiadásainkat.

Energia spórolás
Kategória:Család

Energia tanúsítvány kiállítása

Energia tanúsítvány beszerzése eladó, vagy kiadó ingatlanhoz. Az energia tanúsítvány egy olyan mutató, amelyből megtudhatja, milyen energiatakarékos a lakása. Ez fontos lehet régen épült lakások tulajdonosainak, és viszonylag kevés befektetéssel energiatakarékosabbá teheti. Ugye Önnek sem mindegy, mennyi tüzelőt kell vásárolnia, vagy mekkora villanyszámlát kell befizetnie? Esetleg szeretné értékesíteni, tartósan bérbe adni ingatlanát? Ebben az esetben kötelező beszerezni az energia tanúsítvány nevű dokumentumot. Ez a tájékoztatás nem teljes körű, kérem látogasson el honlapunkra!

Energia tanúsítvány kiállítása
Kategória:Szolgáltatás

Energia zselék, szeletek

Sporttevékenység során, ha az hosszabb időt ölel fel (ultrafutás, teljesítménytúra, kerékpározás stb.), akkor ott az energia gél mindenképpen hasznosabb élelmiszer tud lenni, mintha valaki sima szendvicsekkel vagy éppen másfajta módon szeretné pótolni azt az energiamennyiséget, amit idő közben elveszít. Gondoljunk csak bele: ha valaki például nagyon sokat teker, energia gél bevitele esetében nem kell megállnia sehol sem ennie. Az energia gél segítségével már a nyeregben be lehet tolni azokat a szénhidrátokat, fehérjéket, zsírokat, amik segítségével az ember képes lesz újabb távot megtenni mindenféle nagyobb gond nélkül. Nézzen szét a SiS megoldásai között a sportital.com oldalán, és töltekezzen fel energia géllel vagy szelettel a funkcionális étkezés érdekében!

Energia zselék, szeletek

Energia-megtakarítás hőszigeteléssel

Az modern és korszerű homlokzati hőszigetelés, hőszigetelő vakolat lehetőséget ad arra, hogy óriási, akár 70%-os energiafelhasználás megtakarítást érjünk el az otthonunkban. Ehhez csupán egy megfelelően működő hőszigetelő rendszert kell, hogy válasszunk, mint amilyenek a Mapei termékei. Hiszen ezek az energiatakarékosság mellett, időtálló, magas minőségű és környezetkímélő megoldást biztosítanak háza hőszigeteléséhez.

Energia-megtakarítás hőszigeteléssel
Kategória:Szigetelés

Energiadrink

Minden ami energiaitallal kapcsolatos! Az oldal energiaitalok reklámozásával foglalkozik! Ismét itt vagyunk, új helyen (reméljük ez a hely végleges lesz) új design-al, és teljesen új stílussal. Aki a kezdetektől figyelte az oldal működését, nyilván tudja, honnan indultunk, és hova jutottunk. Nem is rabolnám tovább ezzel a szót.

Energiadrink

Energiatanúsítvány

A kormányrendeletben meghatározott formában végzett energiatanúsítás készítését vállaljuk, amelynek során meghatározzuk az épület energetikai besorolását és számszerűsítjük az éves energiafelhasználást. A felméréseket követően az energiamegtakarításra irányuló javaslatokat is teszünk, kormányrendelet szerint.

Energiatanúsítvány

Energiatanúsítvány

Energiatanúsítványt szeretne beszerezni? Még kérdés az Ön számára, hogy kihez lenne célszerű fordulnia, hogy kit kellene választania? Ha eddig még nem talált megfelelő helyet, akkor mindenképpen látogasson el honlapunkra és tekintse meg széleskörű leírásunkat, tájékozódjon bővebben, szolgáltatásainkkal kapcsolatban! Amennyiben kérdés merült fel Önben, vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb!

Energiatanúsítvány
Kategória:Szolgáltatás
Oldal: 9 / 23

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Friss linkek

1. Zen masszázs és...    Kategória: Tetoválás    
2. Eskuvotippek.hu    Kategória: Esküvőszervezés    
3. Eskuvotippek.hu    Kategória: Fotózás Filmezés    
4. Duguláselhárító...    Kategória: Szolgáltatás    
5. Catering szolgáltatás    Kategória: Gasztronómia    
6. Órazóna.hu    Kategória: Divat Öltözködés    
7. Elegáns nappali...    Kategória: Bútor Webáruház    
8. Bio Detox – Prémium...    Kategória: Egészség    
9. NobbyMArt    Kategória: Gyerekjáték    
10. Ételrendelés Debrecen...    Kategória: Étterem    
11. eDM adatbázis cége...    Kategória: Internet    
12. A stevia és más...    Kategória: Egészség    
13. Ágyi poloska irtás...    Kategória: Rovar Pók    
14. Nyestriasztás az...    Kategória: Állatriasztó    
15. Izotóniás ital    Kategória: Táplálékkiegészítő    
16. Minőségi fehérje    Kategória: Táplálékkiegészítő    
17. Energia zselék,...    Kategória: Táplálékkiegészítő    
18. Hirdetesingyen.hu az...    Kategória: Ingatlan    
19. A prosztatagyulladás...    Kategória: Egészség    
20. ...    Kategória: Lakástextil Webáruház    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5476 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2018-03-23 10:25:11
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!