Katalógus Ingatlan Társasház

Társasház

Címszavak: társasház lakópark társasházak társasházkezelés lakóház.

Oldalak
Összesen 9 weboldal van ebben a kategóriában.

In-Ga Társasházkezelő Ingatlanközvet...

Az In-Ga Társasházkezelő Ingatlanközvetítő Kft. az ingatlanközvetítési tevékenységen kívül társasházkezeléssel, közös képviselettel valamint ingatlankezeléssel foglalkozik Vas megye területén, jellemzően Szombathely, Sárvár és Kőszeg települések vonatkozásában. Amennyiben az Ön társasházának lakói elégedetlenek azzal a szolgáltatással és minőséggel melyet a jelenlegi szolgáltatójuk nyújt, akkor kérjük, hogy keresse fel irodánkat akár időpont előzetes egyeztetése nélkül is hétköznap 08:30-17:00 óra között. Ha munkahelyi elfoglaltságuk miatt a hétköznapi időpont nem felelne meg Önnek, előzetes egyeztetést követően akár hétvégén is szívesen állunk a rendelkezésére. Weboldalunkon lehetőség van arra is, hogy ajánlatkérést egy online űrlap kitöltésével küldje el számunkra. Társaságunk a közös képviseleti tevékenység átvételét megelőzően minden esetben felméri az érintett társasház műszaki és pénzügyi helyzetét, melynek során külön figyelmet fordítunk a lehetséges költségcsökkentések feltárására. Amennyiben a társasház helyzete ezt megköveteli, az átadás-átvételt követően a számvizsgáló bizottság bevonásával rövid időn belül részletes beszámolót készítünk a tulajdonosok számára. A Társasház napi működését érintő és mielőbbi beavatkozást igénylő hibaelhárítási feladatok ellátásának érdekében munkaidőben és hétvégén mobiltelefonos ügyeletet biztosítunk a társasházi ingatlanok tulajdonosai számára. Emellett lehetőséget nyújtunk arra is, hogy az észlelt hibát weboldalunkon dokumentált módon egy online űrlap segítségével jelentse be. Ezen túl igény esetén díjmentes hozzáférést biztosítunk az általunk alkalmazott online rendszerhez, melynek segítségével a lakók egyenlegüket folyamatosan nyomon tudják követni. Weboldalunkon lehetőség nyújtunk az egyedi mérőóra állások adatainak rögzítésére is.

In-Ga Társasházkezelő Ingatlanközvet...

Hőmennyiségmérő társasházba

Társasházban él, és elege van a magas fűtési számlákból? Központi vagy távfűtése van? Ha ilyen lakásban, társasházban él, akkor nyilván nagy vágya, hogy a tényleges fogyasztást alapul véve kapja a számláit. És az után fizessen. A fűtési költségek pontos meghatározásához, (aszerint ahogy használják) jó megoldás a fűtésmegosztó használata. Ha beépíttet egy ilyet, sokat segíthet helyzetén. A hőmennyiségmérő által mért értékek pontosak, így pontosan meghatározható a fogyasztás. Ez alapján fog fizetni. A távfűtéses épületeknél a mérés szerinti elszámolás a jó megoldás. Jó minőségű hőmennyiségmérőt válasszon.

Hőmennyiségmérő társasházba

Társasházi Portál

tarsashazak.net - amit a társasházakról tudni kell. Társasházak.net egy társasházi élettel foglalkozó portál. Saját, egyedi tartalmát annak érdekében hoztuk létre, hogy vállaszt adjon a társasházakkal és azok működésével kapcsolatos kérdésekre. Összefoglalja a társasházi törvények, azoknak módosításával, alapító okirattal, szervezet és működési szabályzattal - szmsz, társasházi közgyüléssel, számvizsgáló bizotsággal, társasházi biztosítással, társasházak könyvelésével, társasházi közös képviselőkkel és közös képviselő váltással kapcsolatos tudnivalókat. Törekszünk arra, hogy a társasház működésével felmerűlő összes kérdésre lehetőség szerint kimeritő választ adjunk.

Társasházi Portál

Benkó Róbert közös képviselő, tár...

Meg van elégedve társasháza működésével? Társasházkezelőként a tulajdonosok érdekeinek megfelelő, a társasházi törvényben meghatározott feladatok pontos, megbízható elvégzését vállalom. Fő tevékenységem - társasházak teljeskörű, garanciális közös képviseleti és üzemeltetési feladatainak ellátása. Minden általam képviselt társasház külön gazdasági egységként működik, így annak nyilvántartását, könyvelését,a műszaki feladatok megoldásait megbízható csapattal és megfelelő ügyviteli háttérrel végzem. Célom az ingatlan értekének lehetőség szerinti növelése. A tulajdonostársak állandó internet elérhetőségem révén bármikor feltehetik kérdéseiket, közölhetik igényeiket, „megbeszélhetjük” a társasház aktuális ügyeit. Egy korszerű weboldal is rendelkezésre áll a kapcsolattartárs lehetőségéhez.

Benkó Róbert közös képviselő, tár...

Ar-Haus közös képviselet, társasház...

A közös képviseletünket 2004. januárjában hoztuk létre, az új Társasházi Törvény előírásai szerint. Jelenlegi megbízóink Budapest belvárosának “történelmi városrészében” épült műemlék jellegű társasházak köréből kerültek ki. Az épületek helyének és jellegének, valamint a tulajdonosok igényeinek figyelembevételével igyekszünk teljes körű szolgáltatást nyújtani megbízóink részére, amely magában foglalja a társasház kezelési , közös képviseleti tevékenységet, könyvviteli, ügyviteli, jogi, műszaki, karbantartási munkák ellátását, pályázatok kidolgozását, és bonyolítását , tapasztalt szakember gárda, és kivitelezők közreműködésével.

Ar-Haus közös képviselet, társasház...

Közös képviselő iroda

Megbízható, szakképzett és lelkes csapatunk közös képviselő, könyvelő, takarító, gondnok és egyéb társasházkezeléshez szükséges kollégákból áll. Már 1994 óta képviseljük a régi és új építésű társasházakat, így nagy tapasztalatra tettünk szert ez idő alatt. Könyvelésünk átlátható, bármelyik lakónak betekintést engedünk a ház papírajiba.

Közös képviselő iroda

Energetikai Tanúsítvány - Budapest é...

Tisztelt Érdeklődő! Honlapunkon részletes leírást talál az ajánlatkéréstől, a tanúsítás lépésein keresztül, egészen annak átadásáig zajló folyamatról: http://energetikai-tanusitvany.org/megrendeles_menete.php A Tanúsítvány fontos ajánlólevél az eladás, bérbeadás mellé, ezért elkészítése szakértelmet, figyelmet és nem utolsó sorban az Ön közreműködését igényli. Vevőnek, bérlónek jogos elvárása tudni, milyen energetikai-minőségű ingatlan kerül a birtokába, hiszen egy gyenge és egy jó minőségű lakás fűtésszámlája között a megvásárlására felvett hitel törlesztőrészletéhez közelítő különbség is lehet. Cégünknél, a honlap adataiból előre kiszámítható, általunk ajánlatban visszaigazolt vállalási árakat talál. A Tanúsító nevét előre megadjuk, így bizonyos lehet abban, hogy őt fogadja ingatlanában. Budapest egyes területein, társasház, panellakás estén különböző kedvezményeket kínálunk: http://energetikai-tanusitvany.org/tanusitvany_ara.php Látogasson el honlapunkra, ha többre van szüksége egy tanúsítványnál: Tervezőirodánk magas színvonalon vállal építészeti generál tervezést, energetikai korszerűsítés, alacsony energiafelhasználású épület, passzívház tervezését, megújuló energiák hasznosításával kombinált fejlesztések tervezését és pályázati szakmai anyagának elkészítését. http://energetikai-tanusitvany.org http://sebesta.hu Üdvözlettel: Sebestény Tamás

Energetikai Tanúsítvány - Budapest é...

IngatlanGuru - Videós Ingatlan Portál

Magyarország leggyorsabban fejlődő, legnagyobb videós ingatlan portálja, ahol óriási adatbázisból, több ezer ingatlan (kastély - ház – lakás – iroda – ipari telek – nyaraló – garázs) közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbb ingatlant. A gyors keresési lehetőséggel és egyszerű kezelhetőséggel könnyebbé válik megtalálnia álmai otthonát. Továbbá az azonnali ajánláskérési lehetőséggel lerövidül a döntés meghozatala is. Kérjen telefonon visszahívást, hogy megbeszéljék a további részleteket. Térjen be hozzánk, és találja meg az önnek megfelelő ingatlant!

IngatlanGuru - Videós Ingatlan Portál

Lakás eladó

Lakáshirdető oldal, amelybe díjmentesen lehet beküldeni eladó társasházi és egyéb lakások hirdetéseit, fényképpel együtt. A lap szakosodott témájú, vagyis csak lakások témaköréből tartalmaz hirdetéseket és írásokat. Hirdetés feladásához regisztráció szükséges, amely ugyancsak ingyenes, és pillanatok alatt kész. Bejelentkezett - és a szabályokat betartó - felhasználók napi 5 lakáshirdetést helyezhetnek el az oldalon.

Lakás eladó

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Friss linkek

1. Biztos Kész munkaerő...    Kategória: Diákmunka    
2. Vitorlás bérlés...    Kategória: Utazás Turizmus    
3. Mosdópult és egyéb...    Kategória: Építőipar    
4. Sylverro molett divat...    Kategória: Ruha Divat    
5. Profi...    Kategória: Takarítás    
6. 13 + 1 Agyserkentő,...    Kategória: Egészség    
7. Iskolaszerek...    Kategória: Online Vásárlás    
8. Online...    Kategória: Fogorvos Fogászat    
9. Lakatos Budapest    Kategória: Lakatos    
10. Társasjátékok...    Kategória: Játék Webáruház    
11. Agytumor ellen...    Kategória: Egészség    
12. Zen masszázs és...    Kategória: Tetoválás    
13. Eskuvotippek.hu    Kategória: Esküvőszervezés    
14. Eskuvotippek.hu    Kategória: Fotózás Filmezés    
15. Duguláselhárító...    Kategória: Szolgáltatás    
16. Catering szolgáltatás    Kategória: Gasztronómia    
17. Órazóna.hu    Kategória: Divat Öltözködés    
18. Elegáns nappali...    Kategória: Bútor Webáruház    
19. Bio Detox – Prémium...    Kategória: Egészség    
20. NobbyMArt    Kategória: Gyerekjáték    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5487 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2018-04-19 13:41:56
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!