Katalógus Egészség Természetgyógyász

Természetgyógyász

Címszavak: természetgyógyász alternatív gyógymód természetgyógyászat gyógynövény filoterapeuta.

Oldalak
Összesen 32 weboldal van ebben a kategóriában.

Biokozmetika a Bioptron fénnyel

A kozmetikai célú biológiai alkalmazás ebben az esetben nem csak a bio hatóanyagot jelenti. A polarizált fénynek a szervezetre gyakorolt hatását kutatások igazolták, a poláros fény pedig a természeben is megtalálható, csak nem koncentrált formában. A készülék a fényt 95% százalékban polarizálja, ami magas érték, és a hatékonyság a polarizáció fokától függ. Adott területet világítjuk: kezeljük vele, jelen esetben az arcot, a biológiai folyamatokon keresztül azonban az egész szervezetet támogatja. Stimulálja az immunrendszert, ami a szervezet öngyógyító képességét erősíti. A vérkeringésben megnövekszik az oxigén megkötése és szállítása a sejtekhez, hasonlóképpen a tápanyagé. A nyirokkeringés növelésével pedig a méregtelenítést segíti. Gyógyászatban, természetgyógyászatban-alternatív gyógyászatban használatos.

Biokozmetika a Bioptron fénnyel

Stressz csökkentő módszerek

A stressz / Idegesség, feszültség / korunk népbetegsége, melyet a rohanó életformának köszönhetünk. A tartósan fennálló stressz akár komoly egészségkárosodást eredményezhet, mivel gyengíti a szervezet ellenálló képességét. A stressz kellemetlen hatásainak enyhítésére számos módszer létezik. A weboldalunk segítséget nyújt mindazoknak az érdeklődőknek, akik változást szeretnének az életük valamelyik területén, hogy a fizikai, szellemi, lelki, mentális, feltöltődését szolgálja, állapotát jobbá tegye, ezáltal egy teljesebb élethez segítse. Hatékony, egyszerű és gyorsan elsajátítható módszerek a feszültség és szorongás kezelésére. A technikák rendszeres alkalmazásával enyhülnek illetve megszűnnek a stressz okozta negatív hatások, a szorongásos tünetek, csökkenti a feszültségeit.

Stressz csökkentő módszerek

Hellinger családállítás

Sorsunkra nemcsak azok az események vannak hatással, amelyeknek tudatában vagyunk, hanem számtalan családi tapasztalat amelyekről nem esik szó a mindennapokban. Családi, párkapcsolati problémák, testi tünetek, betegségek és egzisztenciális nehézéségek kerülnek más megvilágításba egy-egy állítás alkalmával és elindul a változás útján. mely elindítja bennünk a változást.

Hellinger családállítás

A gyógyulás weboldala

Beteg? Gyógyulásra vágyik gyógynövények segítségével? Nem tud róluk eleget? Nálam jó helyen jár! Nagy sikerű weboldalamon mindent megtalál róluk, ami fontos lehet. Alapos leírás a gyógynövényekről, használatukról, hatásukról, adagolásukról a gyógyulás érdekében! Több, mint 35 év tapasztalata, hazai, külföldi, régi és új irodalmak összegezve egy helyen, betegségenként csoportosítva. Látogasson el hozzám és válassza ki, ami Önnek kell! Tudástáram tartalmazza növényfajonként egybegyúrva: 1. a régi falusi emberek hagyományos tudását 2. régi, több száz éves szakkönyvek adatait 3. számos régi és új keletű külföldi szakirodalmat /környező országok-beli, angol, német, orosz nyelvű, stb./, távol-keleti több ezer éves gyógymódokat. 4. XX. századi könyvekben írtakat 5. új eredményeket 6. az egyetemen tanultakat 7. családi kapcsolataim révén ismereteket a trópusi gyógynövényekről 8. betegségenként az egyes növények felhasználását Jó egészséget kívánok és kínálok!

A gyógyulás weboldala

Ganoderma Kávéra Fel!

A nagyszerű természet számos módon tud gyógyítani, és nem csak önmagát, hanem minket embereket is. Ennek egyik ékes bizonyítéka a Ganoderma gyógygomba, melyet a keleti orvoslásban már évezredek óta ismernek. Amit a hosszú élet titkának is tartanak. Azért, hogy ne felejtsük el bevenni a napi ganoderma adagunkat ezt a páratlan gyógygombát arabica kávéval keverték össze, így a reggeli kávénkkal egyszerűen hozzájuthatunk a szükséges ganoderma mennyiséghez. Mindezt egy minőségi kávé áráért. Látogass el oldalunkra és rendeld meg te is az első doboz ganoderma kávéd! Élj te is hosszú egészséges életet, és rendel Ganoderma kávét! http://www.kaverafel.hu

Ganoderma Kávéra Fel!

Betegségek lelki okai

Minden testi tünet mögött lelki megpróbáltatások állnak. Lelkünk nehezen oldja meg a ránk mért karmikus feladatokat. Mindenki feladata saját horoszkópjában kimutatható, születési képletünk semmi mást nem mutat, mint karmánkat. Cselekedeteink, kapcsolataink konfliktusokkal teli, az ember a biztonság kiépítésének véget nem érő feladatainak tárháza.

Betegségek lelki okai

Elektroszmog védelem

Egészségünk mindannyiunk számára fontos. Azonban, hogy ki miként tesz ennek érdekében konkrét lépéseket már más kérdés. Van, aki vitaminokat szed, van aki rendszeresen sportol. Viszont kevesen tudnak arról, hogy fizikai jólétünk, és egészségünk részére valós problémát és veszélyforrást jelent a láthatatlan ellenségek hatása is. Ilyen pl. az elektroszmog. A minket körülvevő elektromos berendezések által kibocsátott úgynevezett elektromos köd bizony negatív hatással lehet szervezetünkre, akár komolyabb betegségeket okozva. A mobiltelefonok sugárzásáról pl. már évek óta vitákat folytatnak a szakemberek. Az elektroszmog védelem hatásos eredményéért már különböző készülékek, tapaszok állnak rendelkezésünkre, hogy ezen hatásokat csillapítsák az életünkben.

Elektroszmog védelem

Himalája só a kókertől

A himalája só számos területen felhasználható. Készíthető belőle oldat, tisztításhoz is kitűnő, fürdésnél és az ételek ízesítésénél is kiválóan alkalmazható. A megfelelő hatás elérése érdekében finom és kristályos szerkezetben is árusítjuk. Vásároljon tőlünk ön is só alapú termékeket, melyek egyenesen a Himalájáról származnak, így garantáltan minőséget vesz a pénzéért!.

Himalája só a kókertől

A DXN gyógyhatású táplálékkiegészítői

Tudta, hogy nem csak a növények, hanem sok gombafaj is gyógyhatással bír? Hallott már a pecsétviasz gombáról (Ganoderma), a kínai hernyógombáról (Cordyceps), vagy a kínai süngombáról? A DXN nevű cég számos készítményt forgalmaz ezen gombákból kivont hatóanyag tartalommal. Közülük a legnépszerűbb a ganodermás kávé, amely az Ön számára is egészséges szokássá teheti a kávézást. Próbálja ki. Mit veszíthet?

A DXN gyógyhatású táplálékkiegészítői

Mi az a ginkgo biloba?

A ginkgo biloba -más néven páfrányfenyő- a keleti gyógyászatban már évszázadok óta ismert pozitív hatásairól. A növény magjait Kínában már több mint 500 éve alkalmazzák az orvoslásban, mivel sok hasznos anyagot tartalmaz: több, mint a fele keményítő, 6%-a szénhidrát, 3%-a zsír és 11%-a fehérje. Napjainkba azonban a levelekből sajtolt kivonat jótékony hatásai miatt lett népszerű ez a növény. A ginkgo biloba javítja az agy vér- oxigénellátását, így segítve a tanulni vágyóknak illetve az öregkori emlékezetvesztésben szenvedőknek. Emellett csökkenti az Alzheimer-, szorongás, fülcsengés és a depresszió tünteit is. A ginkgo biloba jó hatással van az olyan idegrendszeri zavarokra, mint például a sclerosis multiplex és a cukorbetegséggel járó idegkárosodás.

Mi az a ginkgo biloba?

íriszdiagnosztika

Íriszdiagnosztika célja: a betegségek gyors, pontos, biztonságos feltárása, mindezt holisztikus szemléletben, az egész embert vizsgálva.A szem vizsgálata régóta az egészségi állapot megállapításának része, már az ókori görögök is használták.Az iriszdiagnosztika előnyei: A vizsgálat teljesen fájdalommentes! A módszer alkalmas rejtett, lappangó betegségek felfedezésére, a testi tünetek megjelenése előtt, ezért preventív szerepe megkérdőjelezhetetlen.

íriszdiagnosztika

Búzalé-kúra és a salaktalanítás

A zöldbúzafű csírája a hagyományos gyógyításban régóta ismert, magas antioxidáns és tápanyag-tartalma miatt általánosan használt táplálék-kiegészítő. A zöldbúzafű-szemek nem egész kéthetes keltetése után préselve nyerhető a frissítő zöld ital. Orvosi vizsgálatok bizonyítják azt, hogy a fokozza a fogamzó-képességet, gyorsítja a diéta sikerét és jó hatású a cukorbaj kezelésére is. Alkalmazható tavaszi fáradtság, daganatos megbetegedés, fekélygondok gyógykezelésére.

Búzalé-kúra és a salaktalanítás

Egészségügyi vizsgálatok és terápiák

Ha a nagy rohanásban nincs ideje az egészségmegőrzésre, legalább néha ellenőriztesse szervezete állapotát. Ha a koleszterin, húgysav, vércukor értékekek ismerjük, már pár olyan fontos adatunk van, melyek előre jelezhetik, ha valami nincs rendben. Mi ezért pont ezeket az értékeket ellenőrizzük ügyfeleinknél.

Egészségügyi vizsgálatok és terápiák

A fokhagyma és gyógyhatásai

A fokhagyma a magyaros ételek egyik ízesítője. Ez a fűszer kiváló paprikás ételek elkészítéséhez. Hűvös helyen tárolják, így marad tartós és őrzi meg jellegzetes fokhagyma-esszenciáját. A fokhagymát a gerezdjei segítségével szaporítjuk. Napsütést és fényt igényel ezért Magyarországon a dél- alföldi területeken termesztik elsősorban. A fokhagymának jó hatása van az emberi szervezetre. Gyógyhatásait kifejti fűszernövényként is, de gyógyító kapszula formájában is elérhető.

A fokhagyma és gyógyhatásai

Máriatövissel a máj betegségei ellen!

Évezredekkel ezelőtt, már az ókorban felfedezték a máriatövis gyógyhatásait és előszeretettel használták a különböző betegségek gyógyítására. Napjainkban pedig már több mit 300 kutatást végeztek a e gyógynövény jótékony hatásairól, de főként a májvédő hatása ismert. A növény három májvédő vegyületet tartalmaz, ezek együttesen fejtik ki hatásukat. A máriatövis megakadályozza a májban termelődő, s a méregtelenítő folyamathoz nélkülözhetetlen aminosavszerű vegyület, a glutation kiürülését. Sőt bizonyos kísérletek igazolták, hogy nemcsak nem engedi a kiürülését, hanem 35%-kal képes megnövelni a glutation koncentrációját. A máriatövis ezenkívül antioxidáns hatású is, képes megvédeni a szervezetet a káros szabadgyököktől, ilyen jellegű tulajdonságai még a C- és E-vitaminét is meghaladják.

Máriatövissel a máj betegségei ellen!
Oldal: 1 / 2

Kategóriák

Állás (57)
Állat (51)
Autó Motor (245)
Baba Gyerek (71)
Család (98)
Egészség
Akupresszúra (0)
Akupunktúra (3)
Andrológia (1)
Arcplasztika (2)
Belgyógyászat (6)
Betegápolás (4)
Bőrgyógyász (9)
Csontkovács (4)
Csoportterápia (1)
Dietetika (6)
Dohányzás (7)
Egészségügyi ruházat (0)
Érsebészet (2)
Fényterápia (0)
Fogorvos Fogászat (48)
Fogyókúra tanácsadás (24)
Fül-Orr-Gége (3)
Gyerekorvos (1)
Gyógyászati segédeszköz (16)
Gyógymasszázs (9)
Gyógypedagógia (0)
Gyógytorna (4)
Hajgyógyászat (18)
Hangmasszázs (1)
Hipnózis (0)
Ideggyógyászat (0)
Implantátum (2)
Íriszdiagnosztika (0)
Jóga (5)
Kardiológia (3)
Magánklinika (9)
Nőgyógyász (6)
Ortopédia (4)
Orvosinformatika (0)
Plasztikai sebészet (5)
Pránanadi (1)
Pszichiátria (1)
Pszichológus (8)
Reumatológia (1)
Sebészet (6)
Sóterápia (3)
Szemorvos (2)
Szemüveg Kontaktlencse (4)
Színterápia (0)
Talpmasszázs (0)
Természetgyógyász
Urológus (1)
Virágterápia (4)
Zeneterápia (0)
Elektronika (42)
Építőipar (485)
Fotó Videó (36)
Gasztronómia (138)
Ingatlan (116)
Internet (334)
Ipar Technika (87)
Iroda (18)
Jármű Munkagép (24)
Játék (274)
Kereskedelem (426)
Kultúra (40)
Lakberendezés (207)
Marketing (77)
Média (58)
Oktatás (235)
Pihenés (24)
Ruha Divat (109)
Sport Fitnessz (93)
Számítástechnika (112)
Szépség (179)
Szolgáltatás (684)
Szórakozás Zene (124)
Telekommunikáció (22)
Utazás Turizmus (281)
Üzlet (209)
xxx-Erotika (68)

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Friss linkek

1. Sylverro molett divat...    Kategória: Ruha Divat    
2. Profi...    Kategória: Takarítás    
3. 13 + 1 Agyserkentő,...    Kategória: Egészség    
4. Iskolaszerek...    Kategória: Online Vásárlás    
5. Online...    Kategória: Fogorvos Fogászat    
6. Lakatos Budapest    Kategória: Lakatos    
7. Társasjátékok...    Kategória: Játék Webáruház    
8. Agytumor ellen...    Kategória: Egészség    
9. Zen masszázs és...    Kategória: Tetoválás    
10. Eskuvotippek.hu    Kategória: Esküvőszervezés    
11. Eskuvotippek.hu    Kategória: Fotózás Filmezés    
12. Duguláselhárító...    Kategória: Szolgáltatás    
13. Catering szolgáltatás    Kategória: Gasztronómia    
14. Órazóna.hu    Kategória: Divat Öltözködés    
15. Elegáns nappali...    Kategória: Bútor Webáruház    
16. Bio Detox – Prémium...    Kategória: Egészség    
17. NobbyMArt    Kategória: Gyerekjáték    
18. Ételrendelés Debrecen...    Kategória: Étterem    
19. eDM adatbázis cége...    Kategória: Internet    
20. A stevia és más...    Kategória: Egészség    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5484 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2018-04-10 13:34:35
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!