Katalógus Egészség Hajgyógyászat

Hajgyógyászat

Címszavak: hajgyógyászat hajhullás gyógyítás hajritkulás, kopaszodás gyógyítás hajgyógyászati eszközök fodrászat, kozmetika.

Oldalak
Összesen 18 weboldal van ebben a kategóriában.

Hajnövesztés QuintEssence-el

Élethelyzettől függően, sőt függetlenül mindannyian találkoztunk már a hajhullás, kopaszodás problémájával. Első alkalommal megvásároljuk a drága, ám kevés hatóanyagot tartalmazó samponokat, viszont később rájövünk ez sem feltétlenól elég. A QuintEssence évek óta forgalmazza a GreenEssence sampon és szérumcsaládot amik segítenek felvenni a harcot a hajvesztés minden tünetével! Termékeink között találnak olyanokat amik 3-6 hónap alatt teljesen megszüntetik a problémát és dús, egészséges hajat biztosítanak, mindezt teljesen organikus összetevőkből.

Hajnövesztés QuintEssence-el

Hajbeültetés Klinika budapesten

A Sikos hajbeültetés Klinikán szakképzett és minőségbiztosítással rendelkező szakorvosok foglalkoznak a páciensekkel. Minden esetben konzultációk és előzetes vizsgálatok előzik meg a beavatkozásokat. Folyamatos árkedvezményekkel várják az újabb pácienseket, de a hajbeültetés végső áráról csak személyes konzultáció alkalmával tudnak felvilágosítást adni. Forduljon a Sikos Klinikához bizalommal.

Hajbeültetés Klinika budapesten

hajátültetés ára

Egyesek úgy tartják, hogy a beavatkozás kissé költséges, ám a magas anyag és eszközárak nem teszik lehetővé az olcsóbb eljárási díjakat. Minőségi eszköztárunkat külföldről, a legjobb gyártóktól szerezzük be. A magyarországi hajbeültetés árak kedvezőbben a külföldi áraknál. A minőség viszont ugyanannyira garantált!

hajátültetés ára

hajbeültetés budapesten

Maximális garanciát vállalunk minden egyes beavatkozásra. Erről Önnek természetesen szerződést adunk, mely biztosítékul szolgálhat s bizalommal fordulhat hozzánk. Fontos számunkra, hogy pácienseink teljes mértékben elégedettek legyenek szolgáltatásunkkal. Az ügyfeleinkkel történő megbeszéléseket természetesen teljes körű diszkrécióval kezeljük, fotóikat nem adjuk ki harmadik személynek.

hajbeültetés budapesten

Hajátültetés, Hajbeültetés

Prémium minőségű hajbeültetés a modern hajbeültetés eljárások magyarországi bevezetőjétől, 20 éves tapasztalattal. Legújabb gépi FUE hajbeültetés, rövid műtéti idő alatt nagy mennyiségű haj átültetése ultrafinom technikával. Hajátültetés a Sikos Klinikán: természetes beavatkozás, amivel visszanyerheti Önmagát.

Hajátültetés, Hajbeültetés

Hajbeültetés

Hajbeültetés és Hajgyógyászat Nőknek és Férfiaknak! - Hajbeültetés és hajgyógyászat nőknek és férfiaknak Magyarország 1. számú hajbeültetési klinikáján. Legyen újra egészséges és dús hajviselete!

Hajbeültetés

Hajbeültetés ára

Első sorban a transzplantált hajszálak számától függ a hajbeültetés árak, de ezek hosszúsága is befolyásolhatja azt. A hajbeültetés költségeinél figyelembe kell venni az eszközök magas árát is, de ezek elengedhetetlenek a nagyfokú precizitást igénylő hajtranszplantációnál. A ritkuló hajú paciensek számára gyógyír lehet, hogy a költségekért cserébe visszakapják esztétikus frizurájukat, amire a fenti eszközök meglétének köszönhetően garanciát is tudunk vállalni.

Hajbeültetés ára

Hajbeültetési technikák

A stresssz sajnos egyre inkább jelen van életünkben, és időnként hajhullást is okozhat, de szerencsére hajbeültetési technikák sora áll rendelkezésre, hogy úrrá legyünk ezen a problámán. Hajklinikánkon a FUE technológiát részesítjük előnyben, mivel hajhagyma-kímélő módszer, így hajátültetés után végleges marad a frizura, és hegesedés sem marad a donor felületen.

Hajbeültetési technikák

Hajbeültetés férfiaknak

A kopaszodásnak gyakran genetikai oka van, és a hajbeültetés férfiaknak jó módszer arra, hogy a jellegzetes kopasz foltokat eltüntethessék. A hajszálakat a tarkóról ültetik át, és néhány hónap alatt megerősödve, egységes frizurát alkotnak a fejen, ami garantáltan meg is marad..

Hajbeültetés férfiaknak

Hajátültetés férfiaknak és nőknek

Könnyen megközelíthető, mégis csendes környezetben található hajklinikánkon várjuk férfiak és hölgyek jelentkezését, hogy ingyenes konzultáció keretében tervezhessék meg, milyen frizurát szeretnének elérni a hajbeültetéssel. A hajgyógyászati beavatkozást gyakorlott orvosok végzik a legmodernebb eszközökkel.

Hajátültetés férfiaknak és nőknek

Hajbeültetés árak

A legmodernebb eszközökkel végzett hajbeültetés ára jelentős mértékben függ az átültetett hajszálak számától. Az egyéb szépészeti beavatkozásokhoz hasonlóan, a hajátültetés sem olcsó, de árainkat úgy alakítottuk ki, hogy ne jelentsen túlzott terhet a hajgyógyászatot választó ügyfeleink számára.

Hajbeültetés árak

Hajbeültetés Hajátültetés

Forduljon hozzánk bizalommal, ha ritkul a haja, ugyanis a hajbeültetés végleges megoldást kínál erre a problémára. Fájdalommentes hajgyógyászati kezelésünk során naponta több mint 4500 hajszálat ültetünk át, így az csak egy-két napig tart. Néhány hónap elteltével haja ismét fiatalosan dús és erős lesz.

Hajbeültetés Hajátültetés

FUE Hajátültetés Hajtranszplantáció

Ne essen kétségbe, ha megritkul a haja, hiszen a hajátültetéssel gond nélkül eltüntethetőek a kopasz foltok. Diszkrét klinikánkon neves művészek is estek már át hajbeüeltetésen, erről készült felvételeket az oldalon is találhat. A FUE hajgyógyászati módszer lehetővé teszi, hogy a hajbeültetés során ne sérüljenek a hajhagymák, ami biztosítja a kinövő haj tartósságát.

FUE Hajátültetés Hajtranszplantáció

HIMG Hajbeültetés

Hajtervező szoftverrel és orvosi segítséggel készülhet a hajbeültetésre, melyet hajklinikánkon az általunk továbbfejlesztett módszerrel végzünk. A hajátültetés csak pár napig tart, hiszen naponta akár 4500 hajszálat is át tudunk helyezni a kívánt részekre.

HIMG Hajbeültetés

Hajbeültetés ProfueClinic

Ingyenes konzultációval várjuk Hajklinikánkon, ahol hajgyógyászatra szakosodott orvosokkal egyeztethet leendő haja tónusáról és vonalvezetéséről. A hajbeültetés a legmodernebb technológiával és továbbfejlesztett módszer történik, így a kialakuló frizura erős és tartós marad.

Hajbeültetés ProfueClinic

Hajhullás Szakértői Portálja

A Hajhullás Szakértői Portálja szakértelemmel és rendkívül körültekintően mutatja be a hajhullás, hajritkulás, kopaszság okait, valamint a hajhullás típusokat, illetve azok lehetséges kezelési lehetőségeit. Részletes leírás talál így a női, férfi hajhullásról, kismamák szoptatás után hajhullásáról, gyermek hajvesztéséről, a körkörös, a foltos, diffúz, hegesedő és trakciós hajhullás típusokról, az átmeneti, végleges hajhullásról, kopaszodásról, hajritkulásról. Valamint a hajhullás különböző lehetséges okairól, így a pajzsmirigybetegségről, vashiányról, fejbőrbetegségekről, hormonális problémákról, hiányos táplálkozásról, pszichés zavarokról, gyógyszerek mellékhatásairól.

Hajhullás Szakértői Portálja
Oldal: 1 / 2

Kategóriák

Állás (58)
Állat (51)
Autó Motor (245)
Baba Gyerek (71)
Család (98)
Egészség
Akupresszúra (0)
Akupunktúra (3)
Andrológia (1)
Arcplasztika (2)
Belgyógyászat (6)
Betegápolás (4)
Bőrgyógyász (9)
Csontkovács (4)
Csoportterápia (1)
Dietetika (6)
Dohányzás (7)
Egészségügyi ruházat (0)
Érsebészet (2)
Fényterápia (0)
Fogorvos Fogászat (48)
Fogyókúra tanácsadás (24)
Fül-Orr-Gége (3)
Gyerekorvos (1)
Gyógyászati segédeszköz (16)
Gyógymasszázs (9)
Gyógypedagógia (0)
Gyógytorna (4)
Hajgyógyászat
Hangmasszázs (1)
Hipnózis (0)
Ideggyógyászat (0)
Implantátum (2)
Íriszdiagnosztika (0)
Jóga (5)
Kardiológia (3)
Magánklinika (9)
Nőgyógyász (6)
Ortopédia (4)
Orvosinformatika (0)
Plasztikai sebészet (5)
Pránanadi (1)
Pszichiátria (1)
Pszichológus (8)
Reumatológia (1)
Sebészet (6)
Sóterápia (3)
Szemorvos (2)
Szemüveg Kontaktlencse (4)
Színterápia (0)
Talpmasszázs (0)
Természetgyógyász (32)
Urológus (1)
Virágterápia (4)
Zeneterápia (0)
Elektronika (42)
Építőipar (486)
Fotó Videó (36)
Gasztronómia (138)
Ingatlan (116)
Internet (334)
Ipar Technika (87)
Iroda (18)
Jármű Munkagép (24)
Játék (274)
Kereskedelem (426)
Kultúra (40)
Lakberendezés (207)
Marketing (77)
Média (58)
Oktatás (235)
Pihenés (24)
Ruha Divat (109)
Sport Fitnessz (93)
Számítástechnika (112)
Szépség (179)
Szolgáltatás (684)
Szórakozás Zene (124)
Telekommunikáció (22)
Utazás Turizmus (282)
Üzlet (209)
xxx-Erotika (68)

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Friss linkek

1. Biztos Kész munkaerő...    Kategória: Diákmunka    
2. Vitorlás bérlés...    Kategória: Utazás Turizmus    
3. Mosdópult és egyéb...    Kategória: Építőipar    
4. Sylverro molett divat...    Kategória: Ruha Divat    
5. Profi...    Kategória: Takarítás    
6. 13 + 1 Agyserkentő,...    Kategória: Egészség    
7. Iskolaszerek...    Kategória: Online Vásárlás    
8. Online...    Kategória: Fogorvos Fogászat    
9. Lakatos Budapest    Kategória: Lakatos    
10. Társasjátékok...    Kategória: Játék Webáruház    
11. Agytumor ellen...    Kategória: Egészség    
12. Zen masszázs és...    Kategória: Tetoválás    
13. Eskuvotippek.hu    Kategória: Esküvőszervezés    
14. Eskuvotippek.hu    Kategória: Fotózás Filmezés    
15. Duguláselhárító...    Kategória: Szolgáltatás    
16. Catering szolgáltatás    Kategória: Gasztronómia    
17. Órazóna.hu    Kategória: Divat Öltözködés    
18. Elegáns nappali...    Kategória: Bútor Webáruház    
19. Bio Detox – Prémium...    Kategória: Egészség    
20. NobbyMArt    Kategória: Gyerekjáték    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5487 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2018-04-19 13:41:56
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!