Katalógus Üzlet

Üzlet

Címszavak: üzlet üzleti szolgáltatás pénzügyi szolgáltatás vállalat, vállalkozás cégek.

Oldalak
Összesen 83 weboldal van ebben a kategóriában.

Startup módszerek, innováció

Ha ön is szeretné megújítani cégét, akkor lépjen kapcsolatba vállalkozásunkkal! A munkatársaink ugyanis ismerik és eredményesen alkalmazzák a legújabb start up módszereket, így az ön cége számára legjobban megfelelő innovációs lehetőségeket is feltárják és kiaknázzák.

Startup módszerek, innováció

Gyémántfelvásárlás – Gyémánt felvásárlás

Gyémánt felvásárlás Gyémánt felvásárlás Budapesten Gyémántfelvásárlás Gyémántfelvásárlás Amennyiben versenyképes áron szeretne gyémántot vagy gyémánt ékszert értékesíteni gyorsan, készpénzért akkor jó helyen jár. Budapesti irodánkban, professzionális környezetben várjuk, ahol biztonságos, diszkrét környezetben bonyolíthatja le az értékesítést. Cégünket gyémánt felvásárlás területén az alábbiak érdeklik: • 3 mm feletti gyémántok • 3 mm alatti un. apró gyémántok • 1 carat feletti, fehér színű sérült gyémántok • hagyományos csiszolású gyémántok • csiszolatlan gyémántok A menüben található releváns alpontokban bővebben is olvashat a fent felsoroltakról.

Gyémántfelvásárlás – Gyémánt felvásárlás

Chris Kross Kerékpárbolt és Szerviz

Megnyílt a Chris Kross Kerékpárbolt és Szerviz Budapesten a X. kerületben a tavas utca 1/c sz. alatti Rózsaliget Üzletházban. Kerékpárok és kiegészítők állandóan bővülő választékával állunk a kerékpározók rendelkezésére. Helyben működő jól felszerelt kerékpár szervizzel támogatjuk a kerékpározni vágyókat.

Chris Kross Kerékpárbolt és Szerviz

Billzone számlázó program

A modern technológia vívmányai sok területen elősegítik a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést. Az informatikán belül megfigyelhető folyamatos innováció az élet minden területén hatalmas változásokhoz vezetett. A számlázó programok az egyes pénzügyek kezelésében jelentenek gyorsabb és egyszerűbb megoldást a vállalkozások és cégek számára. Költséghatékony, mivel minden elektronikus úton történik; megszűnnek a postázással és nyomtatással kapcsolatos kiadások. Teljes körű biztonságot nyújt, mivel minden ügyfél saját OpenID-val rendelkezik, a számlák pedig elektronikus aláírással és időpecséttel vannak ellátva. Az egyéni vállalkozásoktól kezdve a jelentősebb ügyfélforgalmat bonyolító cégekig bárki élvezheti előnyeit a sokrétű szolgáltatási csomagoknak köszönhetően.

Billzone számlázó program

Puma Tools

A Puma Tools-nál a hatalmas választék, a professzionális minőség és a versenyképes árak (nagyon jó ár/érték arány) mellett barátságos fogadtatásban és gyors kiszolgálásban részesül a vásárló. Az értékesítésen felül az általunk forgalmazott szerszámok és garázsipari berendezések garanciaidőn belüli és garanciaidőn túli szervizelésével is foglalkozunk, valamint az általuk forgalmazott speciális eszközök segítségével vállaljuk berohadt porlasztók és izzító gyertyák helyszíni kiszerelését is. Termékeink teljes palettája elérhető személyesen a csömöri raktáráruházunkban és bemutatótermünkben, ahol a vásárlók megtekinthetik, kézbe foghatják a szerszámokat a vásárlás előtt, nem csupán egy raktári ablakon keresztül kapják meg a már kifizetett terméket. Munkatársaink hozzáértésükkel szakmai segítséget nyújtanak, amire nem csak a vásárlás alkalmával, hanem azt követően is – akár telefonon, akár e-mailben – lehetőség van. Filozófiánk, hogy jó munkát csak jó minőségű szerszámokkal lehet és kell végezni. Egy rosszul megválasztott, silány minőségű eszköz sokkal nagyobb anyagi kárt tud okozni, mintha a szakember a drágább, jobb minőségű szerszámot vásárolta volna meg. Ennek szellemében választjuk ki az általunk forgalmazott termékeket.

Puma Tools

Nyílt tréningek- Soter Tréningakadémia

Válogasson folyamatosan bővülő nyílt tréning kínálatunkból és látogasson el a Blaha Lujza téren tartott óráinkra. Intézményünk folyamatosan indít változatos nyílt illetve vállalati tréningeket, mellyel Ön is eltanulhatja akár 1 nap alatt a szakmájához és életviteléhez szükséges fogásokat. Nyílt tréning kínálatunkról bővebb információt a honlapunkon talál! Soter Tréningakadémia- Iránytű az üzleti sikerhez

Nyílt tréningek- Soter Tréningakadémia

Csapágy

A csapágy webáruház online felületén keresztül elérhetőek mindazok a termékek, amelyekre szüksége lehet. Ha ön nagyobb mennyiség eben használ csapágyat, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy személyre szabott ajánlattal kereshessük meg. Ha nem találja az önnek megfelelő terméket szintén ne várjon tovább, értesítsen minket telefonon, faxon, emailben, skypeon, hogy mi keressük meg Ön helyett. Ha személyesen nem tud érte jönni, számíthat rá, hogy a lehető leggyorsabban küldjük Önnek. Hogyan tud fizetni? Cégünknél elfogadott többek közt a Paypal, az előreutalás és az utánvételes fizetés is. Vásároljon csapagy-at tőlünk!

Csapágy

http://youtube.com/watch?v=1Gi85PFz4bU

A tőzsdei kereskedéssel foglalkozók jelentős része hitét és motiváltságát veszti az első sikertelen időszak után. Sok esetben ez a számla lenullázásával jár együtt. Ezen az oktató videón látható egy magas pozitív hozamot produkáló valós pénzes számla, melyet az általunk oktatott kipróbált stratégiákkal lett elérve. Ezekről a stratégiákról kaphatsz oktatást személyesen és online is. lépj további a linkekre a videó megnézése után.

http://youtube.com/watch?v=1Gi85PFz4bU

http://tozsdeguru.com

Az opcionális tőzsdei kereskedelemhez jól használható, tesztelt stratégiákat ajánlunk és oktatunk. A Tőzsdeguru megtanítja, hogyan használd ki az opciós kereskedelemben rejlő lehetőségeket. Csak látogass el az oldalra és vegyél részt a stratégiák oktatásán, majd alkalmazd a kereskedelmed során. Oktatásokat online is szervezünk.

http://tozsdeguru.com

Fegyver

Ha szeretsz vadászni, keresd fel webshopunkat. Náunk csak jó minőségű vadászathoz szükséges felszerelést találhatsz. A legjobb árakat is a mi webshopunkon találod. Nagy választékunkból biztosan felelheted amit keresel. Ne bízd a véletlenre, keress nálunk vadász felszerelésed, garantáltan elégedett leszel. Rendeld házhoz a megfelelő felszerelést, és jó feltételekkel házhozszállítjuk. Tiszteljen meg minket bizalmával, keresgéljen a legmegbízhatóbb gyártók márkái közül, és vásároljon webshopunkról.

Fegyver

Leica magnus

Amennyiben vadász vagy, nézd meg oldalunkat. Náunk csak márkás vadász felszerelést találhatsz. A legkedvezőbb árakat is a mi oldalunkon találod. Nagy választékunkból bizonyosan megtalálod amit keresel. Menj biztosra, vedd meg nálunk vadász felszerelésed, biztosan nem fogsz csalódni. Rendeld meg a megfelelő felszerelést, és kiváló kondíciókkal szállítjuk házhoz. Tiszteljen meg minket bizalmával, keresgéljen a legmegbízhatóbb gyártók márkái közül, és vásároljon webshopunkról.

Leica magnus

Számlázó program

Ha egy megbízható, számlázó programot szeretne, nézze meg a rEvol Express programját. Programunk hatékonyan használható. Magától beírja a már rögzített információkat, és az ÁFÁ-t. Importálhatja a meglévő termék- és partneradatokat. A gyakran kiállított számlák elkészítését automatizálhatja. Szoftverünkkel hasznos statisztikákat készíthet melyeket importálhat. Programunk az egyedi igényeket különféle modulok elégítik ki. Amennyiben most rendeli meg szoftverünket, 12 hónap támogatást adunk ajándékba. Garantáljuk, hogy megfelel a törvényi előírásoknak. Egy számlát már kevesebb, mint fél perc alatt elkészíthet. A számlán megjelenítheti vállalkozása logóját. 20 év alatt 20 000 vállalkozás a rEvolution számlázó szoftvert választotta. Tegyen így Ön is!

Számlázó program

Csődeljárás

Mi a csődeljárás? A felszámolás azonos a csődeljárással? Mik a csődeljárás főbb lépései? Mi a fizetési moratórium? Mi a csődeljárási egyezség lényege? Mit ír a csődtörvény a sikertelen csődegyezségi kísérletről? Csőd alatt azon jogviszonyt értik, amely beáll, amikor az adós vagyona nem elegendő összes tartozásainak kielégítésére. Mi ezekben segítünk önnek, látogasson el csődeljárás honlapunkra!

Csődeljárás

Pro Extender

Proextender Online - Összefoglaló leírás az EU-ról, erről a különleges gazdasági valamint politikai együttműködésről. Milyen módon jött létre, mi vezetett a megalakulásához. Hogyan került Magyarország a tagországok közé? Melyik államok alkotják napjainkban az Uniót és melyik ország mikor csatlakozott. Mely országoknak lehetséges még a felvétele. Hogy néz ki mostanában az EU gazdasága. Milyen módon alakul az életszínvonal Európában és milyen lépéseket tesz az Unió annak érdekében, hogy a foglalkoztatottsági ráta növekedjen? Milyen helyzetben van mostanában az Európai Unió ipara és infrastruktúrája.

Pro Extender

Faktoring - a faktorálás folyamata

Amikor nem tudja megvárni, hogy cégének kifizessék a kiszámlázott munkát, mert a határidő 30, 60 vagy akár 90 nap, és vállalkozásának gyorsan szüksége van tőkére, akkor segíthet a faktoring, azaz a követelésvásárlás. Ez a pénzügyi szolgáltatás arra lett kitalálva, hogy a vállalkozásoknak ne kelljen hitelt felvennie, ha tőkefedezeti gondjai támadnak. Ezzel az opcióval élve kiszámlázott munkái után járó pénzét hamarabb megkaphatja, mint a megrendelő átutalná az összeget, és vállalkozása nem marad adós, ugyanis a faktorálást végző cég a követeléseit közvetlenül a megrendelő felé támasztja. Ön kiválaszthatja melyik számláit szeretné faktorálással teljesíttetni, nem kell az összes számláját bemutatnia a faktorcégnek, valamint, nem muszáj folyamatosan élnie a faktorálással.

Faktoring - a faktorálás folyamata

Hitelkártya

Mostanában egyre jobban népszerűnek számító termékek a különböző hitelkártyák. Ezek a banki temrékek főként a rövidtávú pénzügyi gondok esetére kínálnak gyors megoldást. Ezek a pénzügyi termékek az azonnali segíŧségen túl számos további lehetőséget kínálnak. A pénzintézetek a kártyával történő fizetések után pénzvisszatérítést nyújtanak a vásárlás végösszegéből. A bankok a felvett hitelkeret után egy bizonyos időintervallumban nem számítanak kamatot, ehhez a felhasznált hitelt időben, jellemzően körülbelül 30-50 napon belül meg kell téríteni. A pénzintézetek A bankok a hitelkártya kiváltók számára rendszerint további egyedi hiteleket valamint más akciós termékeket ajánlanak.

Hitelkártya
Oldal: 1 / 6

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Friss linkek

1. Sylverro molett divat...    Kategória: Ruha Divat    
2. Profi...    Kategória: Takarítás    
3. 13 + 1 Agyserkentő,...    Kategória: Egészség    
4. Iskolaszerek...    Kategória: Online Vásárlás    
5. Online...    Kategória: Fogorvos Fogászat    
6. Lakatos Budapest    Kategória: Lakatos    
7. Társasjátékok...    Kategória: Játék Webáruház    
8. Agytumor ellen...    Kategória: Egészség    
9. Zen masszázs és...    Kategória: Tetoválás    
10. Eskuvotippek.hu    Kategória: Esküvőszervezés    
11. Eskuvotippek.hu    Kategória: Fotózás Filmezés    
12. Duguláselhárító...    Kategória: Szolgáltatás    
13. Catering szolgáltatás    Kategória: Gasztronómia    
14. Órazóna.hu    Kategória: Divat Öltözködés    
15. Elegáns nappali...    Kategória: Bútor Webáruház    
16. Bio Detox – Prémium...    Kategória: Egészség    
17. NobbyMArt    Kategória: Gyerekjáték    
18. Ételrendelés Debrecen...    Kategória: Étterem    
19. eDM adatbázis cége...    Kategória: Internet    
20. A stevia és más...    Kategória: Egészség    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5484 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2018-04-10 13:34:35
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!