Katalógus Építőipar

Építőipar

Címszavak: építőipar építőipari kivitelezés építés házépítés, útépítés építkezés.

Oldalak
Összesen 86 weboldal van ebben a kategóriában.

Aurora Visuals - Látványterv - Épít...

Napjainkban az épület-tervezés fontos része az élethű látványtervek készítése. Óbudai irodánkban kimagasló minőségben készítünk látványterveket valamint 3D animációkat is , amelyekkel az építészszakma kívánalmainak szeretnénk maximálisan megfelelni. Főbb szolgáltatásaink: - Látványtervkészítés (Építészeti és Termék Vizualizáció egyaránt) - 3D Animációk gyártása - Stereo 3D reklámfilmek kivitelezése - 3D Modellezés

Aurora Visuals - Látványterv - Épít...

Palatetők felújítása

Nem muszáj lebontani a palatetőt és újat húzni a helyére, a legolcsóbb és leggyorsabb megoldás ha újraszigeteljük az elöregedett palákat. A legtöbb esetben ezek a palák annyira még erősek, hogy alátámasztást adjanak a bitumenes lemez szigetelésének. Ezzel a módszerrel pénzt és időt takarít meg, ráadásul egy percig sem lesz tető nélkül. A bitumenes lemez élettartama 25-30 év így hosszútávon is megoldást nyújt a beázások ellen!

Palatetők felújítása

Könnyűszerkezetes és Gerendaházak - ...

Könnyűszerkezetes vagy hagyományos technológiával épülő családi házak, gerendaházak, sorházak, hétvégi házak, mezőgazdasági - és ipari csarnokok, egyéb épületek kivitelezése, továbbá bontási és földmunkák. Kedvező áron, rövid határidővel! Kérem, forduljon hozzánk bizalommal! Ajánlatkérést követő 72 órán belül alaprajzi vázlatot és árajánlatot küldünk.

Könnyűszerkezetes és Gerendaházak - ...

Napelem rendszerek telepítése - GridSo...

Napelemes villamosenergia termelő rendszerek tervezése és kivitelezése. Kombinált napenergia hasznosító (villamos energia és meleg víz előállítása) erőművek megvalósítása. Tetőbe integrált rendszerek, fotovoltaikus KIT-ek forgalmazása, beépítése.

Napelem rendszerek telepítése - GridSo...

Szebán 97 Bt Építőipari Vállalkozás

A Szebán 97 Bt-t magyar személyek alapították 1997 ben. A cég vezetői ismert építőipari cégeknél szerezték szakmai tudásukat, gazdasági ismereteiket. A Szebán 97 Bt folyamatos működése mellett egyre nagyobb, színesebb, szakmailag kihívóbb feladatokat végeztek el vezető beosztású alkalmazottként.

Szebán 97 Bt Építőipari Vállalkozás

Sziklakert építés - CIPRUSkert

Egy sziklakert elhelyezése nem könnyű feladat. Gondosan meg kell választani a sziklakert helyét, a növényeit és a sziklakert alapjául szolgáló köveket is. Amennyiben nem akarna ezekkel a feladatokkal bajlódni és inkább specialistákra bízná a sziklakert építést, ebben az esetben látogasson el a weboldalra.

Sziklakert építés - CIPRUSkert

WPC Teraszburkolat

Amikor a wpc teraszburkolat keveri a bambusz és a műanyag tulajdonságait, akkor már egy felső szintről beszélünk. Amúgy is a terasz a természet és az otthon kőzti átmenet, így fontos, hogy a burkolat rezonáljon ezen tulajdonsággal.

WPC Teraszburkolat

Gerda Ajtó

Nagyon fontos az, hogy az ember reggel úgy tudjon kelni, hogy a lakásban semmi gond nincs. Ez egy tűzálló biztonsági ajtó mögött megtörténhet. Aki aggódós típus, reggelente nyugodtan kelhet, hisz azon az ajtón senki nem jön be, még a mumusok sem.

Gerda Ajtó

Családi ház építés - 7 ház

Képes építészeti kalauz: családi ház típusok Európában és a nagyvilágban. Építészeti furcsaságok, újra feltalált és korszerűsített régmúlt idejű építészeti fajták. Épületek szalmából, pillepalackból, modern vályogházak. Építési technológiák, képek, videók, leírások.

Családi ház építés - 7 ház

Családi ház építés Győr

Időtálló családi ház építés, modern alapokból, szabadon választható műszaki gépekkel - Győrben. Cégünk vállalja tervekre váró vagy már készre tervezett téglaépítésű házak építését, felszerelését Győrben és Komárom körül. A Szimetrik a magas igény kielégítése céljából megindította a korábbiaktól különböző az energiatudatosan épült, illetve különféle esztétikai stílusban épült tégla házak építését. A fent háztípusok leírását a fentebbi, hozzájuk tartozó oldalakon olvashatja. Persze ezek az adatok csak példa belső és kinézet szempontjából fontos információk, melyek tetszés szerint változtathatóak, egymással variálhatóak.

Családi ház építés Győr

Cserepeslemez

Honlapunkon cserepeslemez termékek széles kínálatát találhatja meg, amennyiben ellátogat hozzánk. Új tető építéséhez, vagy a meglévő tető felújításához is kiválóan alkalmas a cserepeslemez, legyen szó családi házról, középületről, ipari, vagy gazdasági épületről egyaránt. Rendkívül jó időtálló képességének köszönhetően tetőfedő lemezeink esztétikai garanciája akár 20 év is lehet, műszaki garanciát akár 50 évre is vállalunk. Folyamatos akcióinkról érdeklődhet honlapunkon, vagy elérhetőségeinken is!

Cserepeslemez

Tégla,építőanyag a Xella Magyarorsz...

A Xella Magyarország Kft. ajánlott kereskedőjének webáruháza, melyben megtalálható az Ytong és Silka márkák teljes kínálata. Az Ytong elemek jó hőszigetelő tulajdonságukkal kiegészítő szigetelés nélkül is megfelelnek a szigorú hőtechnikai követelményeknek. Klímaszabályzó képességük, az anyagok által nyújtott zajvédelem növeli a lakótér komfortérzetét. A falazóelemek kiváló építőanyagok méretpontosságuk, könnyű beépíthetőségük, és megmunkálhatóságuk miatt is. A Silka téglák méretpontosságuknak köszönhetően sík falfelületeket biztosítanak, így megtakarításokat tesz lehetővé a habarcs-, és vakolatfelhasználásban, de akár egyszerű festéssel esztétikailag igényes, alacsony költséggel járó megoldásokat alkalmazhat.

Tégla,építőanyag a Xella Magyarorsz...

Családi ház építés Győr

Családi ház építéssel és tervezéssel foglalkozunk Győr és Komárom környékén. Házaink minősége kiváló. A kötbéres határidő és a részletes költségvetést követő fix árajánlat biztosítják, hogy háza kívánló minőségű lesz, és időben felépül. Korszerű szerkezeteket használunk, és energiatudatos szemléletben építkezünk.

Családi ház építés Győr

Kertépítés - Kertkozmetika.hu

Weboldalunkon megismerkedhet kertépítő és kertfenntartó vállalkozásunkkal. Többségében automata öntözőrendszerek építésével, füvesítéssel, a kertfenntartás területén pedig fűnyírással ipari területek fűkaszálásával foglalkozunk. Azonban igyekeztünk a kertépítés és kertfenntartás területén gyakorlatilag minden szolgáltatást átfogni. Így teljeskörű kertépítést tudunk nyújtani, amihez nincs szükségünk alvállalkozókra. Amennyiben bízik szaktudásunkban úgy keressen fel bennünket és igenyeit figyelembe véve igyekszünk, hogy szolgáltatásainkkal maximálisan elégedett legyen.

Kertépítés - Kertkozmetika.hu

Konténerbérlés

Essünk neki és beszélgessünk a kedvenc témánkról, ami nem más, mint konténer. Azért ez a kedvenc témánk, mert megérdemel egy kis figyelmet, és ha már felfigyelünk rá, akkor rájövünk, hogy sokkal többet rejt, mint amennyit mutat valójában.

Konténerbérlés

Garázskapu

Minden építkezés, házfelújítás során előbb, vagy utóbb foglalkozni kell a garázskapu vásárlás témakörével is. Legfontosabb tanácsunk, hogy a ház, vagy épület nyílászáróinak megvásárlását lehetőleg egy időpontra, alaklomra kell időzíteni, mert egy érhető el a legkönnyebben és a legolcsóbban, hogy az épület nyílászárói egységes megjelenésűek legyenek. A garázskapu fajták közti eligazodásban igyekszünk segítséget nyújtani az építkezőknek felújítóknak azzal, hogy minden, a témával kapcsolatos információt összegyűjtöttünk egy oldalra.

Garázskapu
Oldal: 5 / 6

Kategóriák

Állás (57)
Állat (51)
Autó Motor (245)
Baba Gyerek (71)
Család (98)
Egészség (586)
Elektronika (42)
Építőipar
Ács Tetőfedő (6)
Akadálymentesítés (1)
Asztalos (7)
Bádogos (0)
Belsőépítész (7)
Beton Vasbeton (8)
Bontás (5)
Burkoló, Burkolás (16)
Építész (7)
Építőanyag (50)
Építőipar Szakértő (8)
Építőmester (0)
Épületautomatika (6)
Épületdíszítés (2)
Épületfelújítás (13)
Épületgépészet (22)
Faház (0)
Falfűtés (0)
Felületkezelés (1)
Felvonó (0)
Festő Mázoló (6)
Földház (0)
Földmunka (4)
Fűtéstechnika (21)
Garázskapu (1)
Gipszkarton (5)
Homlokzat (3)
Intelligens ház (1)
Kandalló Cserépkályha (10)
Kaputechnika (4)
Kaputelefon (0)
Kazán (2)
Kéménytechnika (5)
Kerítés (3)
Készház (1)
Kivitelező (7)
Kőműves (3)
Lakatos (5)
Lambéria (0)
Légtechnika (4)
Lépcső (2)
Márvány (0)
Mélyépítés (2)
Munkagép (2)
Nyílászáró (72)
Padló Parketta (10)
Passzívház (7)
Pince (1)
Radiátor (2)
Szigetelés (32)
Tapéta (1)
Tégla (1)
Térkő Térkövezés (7)
Tüzép (0)
Uszodatechnika (4)
Útépítés (1)
Üveges (3)
Villanyszereles (7)
Zsindely Nádtető (0)
Fotó Videó (36)
Gasztronómia (138)
Ingatlan (116)
Internet (334)
Ipar Technika (87)
Iroda (18)
Jármű Munkagép (24)
Játék (273)
Kereskedelem (425)
Kultúra (40)
Lakberendezés (207)
Marketing (77)
Média (58)
Oktatás (235)
Pihenés (24)
Ruha Divat (108)
Sport Fitnessz (93)
Számítástechnika (112)
Szépség (179)
Szolgáltatás (683)
Szórakozás Zene (124)
Telekommunikáció (22)
Utazás Turizmus (281)
Üzlet (209)
xxx-Erotika (68)

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Friss linkek

1. Zen masszázs és...    Kategória: Tetoválás    
2. Eskuvotippek.hu    Kategória: Esküvőszervezés    
3. Eskuvotippek.hu    Kategória: Fotózás Filmezés    
4. Duguláselhárító...    Kategória: Szolgáltatás    
5. Catering szolgáltatás    Kategória: Gasztronómia    
6. Órazóna.hu    Kategória: Divat Öltözködés    
7. Elegáns nappali...    Kategória: Bútor Webáruház    
8. Bio Detox – Prémium...    Kategória: Egészség    
9. NobbyMArt    Kategória: Gyerekjáték    
10. Ételrendelés Debrecen...    Kategória: Étterem    
11. eDM adatbázis cége...    Kategória: Internet    
12. A stevia és más...    Kategória: Egészség    
13. Ágyi poloska irtás...    Kategória: Rovar Pók    
14. Nyestriasztás az...    Kategória: Állatriasztó    
15. Izotóniás ital    Kategória: Táplálékkiegészítő    
16. Minőségi fehérje    Kategória: Táplálékkiegészítő    
17. Energia zselék,...    Kategória: Táplálékkiegészítő    
18. Hirdetesingyen.hu az...    Kategória: Ingatlan    
19. A prosztatagyulladás...    Kategória: Egészség    
20. ...    Kategória: Lakástextil Webáruház    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5476 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2018-03-23 10:25:11
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!