Katalógus Építőipar

Építőipar

Címszavak: építőipar építőipari kivitelezés építés házépítés, útépítés építkezés.

Oldalak
Összesen 86 weboldal van ebben a kategóriában.

Tető-Bau Tetőfedő-Bádogos Kft

Tetőfedés cserepeslemezzel, trapézlemezzel, cseréppel, tetőfelújítás, komplett tetőcsere ácsmunkáva, tetőjavítás, viharkárok okozota beázás gyors helyreállítása. Palatetők bontás nélküli átfedése lemezzel. Bádogos munkák: ereszcsatorna lefolyó szerelésl, tetőkibúvó, tetőablak szegélyezése, javítása, beépítése, kéményszegély, falszegély, oromszegély, vápák hajlatok gyártása javítása, horganyzott lemezből, festett alumínium, bevonatos acéllemezből (Lindab) Tetőmosás: szennyezett, mohás, gombás palatető, cseréptető, zsindelytető tisztítása magasnyomású mosóval Épületek burkolása lemezzel, szendvicspanellal Tetőszigetelés: lapostető szigetelés bitumenes szigetelőanyaggal, beázások javítása Építőipari munkák, felújítások vállalása (homlokzati hőszigetelés, nyílászáró csere, kőműves, festő munkák Sopron és vonzáskörzetében)

Tető-Bau Tetőfedő-Bádogos Kft

Pergola

WAREMA Pergola napellenzők a tökéletes teraszfedéshez, szerkezetként akár 35m2 felületen. Tökéletes mobil teraszfedés viharálló kivitelben! A WAREMA Pergola napellenző maximum 650cm szélességű alumínium tokszerkezetét csak a két végén kell a homlokzatra rögzíteni. A tökéletes merevségről a 3mm-es extrudált falvastagság gondoskodik.

Pergola

Cívis Ajtó - a legjobb beltéri ajtók

Ha a beltéri ajtók az aktuális téma, úgy érdemes átbogarászni a továbbiakat, hiszen a legoptimálisabb választás a jó, viszont további lehetőségek is rendelkezésre állnak. A beltéri ajtók mindig dupla szereppel vannak felvértezve, tudniillik a házat is védi, nem csupán a korlátlan közlekedést garantálja. A beltéri ajtók a lakás külső értékeit is felnagyítja, ebből adódóan meglehetősen lényeges odafigyelni rá. A lakberendezés irányából a beltéri ajtók színét, valamint színét érdemes kiválasztani, tudniillik ezek a legfontosabbak. A beltéri ajtók sokféle módon festhetnek, korlátot csupán a fantázia szabhat.

Cívis Ajtó - a legjobb beltéri ajtók

Bosch kondenzációs kazánok

Válts a fűtésben Bosch kondenzációs kazánokra. Takaríts meg energiát és légy környezettudatos fogyasztó. 2015. szeptemberében került bevezetésre a Környezettudatos tervezés program első lépése, az Ökodesign irányelv, ami meghatározza a forgalomba hozható és gyártható fűtőberendezések hatékonyságának minimumát. A Bosch gázkazánok megfelelnek a legújabb EU direktíváknak és akár 98%-os hatásfokkal üzemelnek!

Bosch kondenzációs kazánok

A minőségi zsindelyek webáruháza

Webáruházunk segítségével megismerheti a bitumenes zsindelyek felépítését, felhasználási területeit. Áruházunkban tájékozódhatnak az alkalmazástechnikai szabályokról,a garanciális feltételekről, a jogi információkról. Munkatársaink ingyenes anyagigény számítással állnak a vásárlók rendelkezésére. Zsindely webshopunkban könnyen tájékozódhat kínálatunkról, folyamatos akcióinkról. Kényelmesen, otthonából rendelheti meg a szükséges anyagokat. A zsindelyeken kívül az alábbi tartozékokat és kiegészítőket ajánljuk: OSB faháncslap, alátétlemezek, szellőzők, hóvágók, bádogos termékek, zsindelyszög, zsindelyragasztó. Igény esetén házhoz szállítást is tudunk ajánlani. Rendelését nem csak a webáruház regisztrációja után tudjuk fogadni, telefonon is leadhatja zsindelyre és tartozékaira vonatkozó igényét.

A minőségi zsindelyek webáruháza

napelem rendszer

A napelemes rendszer témája érdekli? Vállalkozásunk honlapján garantáltan megtalálja az információkat! Mivel mi ezen témában mozgunk. Mindenkinek fontos, hogy kicsi áron juthasson hozzá az áruhoz, de ezt még ki tudjuk bővíteni, mert a kereskedés csak az egyik tevékenységünk, foglalkozunk még a megvásárolt áruk beszerelésével is!

napelem rendszer

Házbontás

Házbontás teljes körűen! Vállalkozásunk a tervezéstől kezdve rendelkezésére áll, ha szakszerűen szeretne igénybe venni épületbontást! Az engedélyek beszerzését is átvállaljuk Öntől és szolgáltatásaink keretében a törmelék elszállítását, a tereprendezést is biztosítani tudjuk! Régi ház, terasz, járda vagy tetőszerkezet eltávolítását szeretné kevés pénzből megoldani? Várjuk hívását! A házbontás velünk nem rémálom, hanem precíz munka, melynek során a biztonságra, a környezet megóvására is nagy gondot fordítunk! Több mint egy évtizedes tapasztalat, összeszokott csapat, kitűnő szakmai színvonal!

Házbontás

beltéri ajtók

Beltéri ajtók, nyílászárók. Az egész országban, előre elkészített méretben! Amiket gyártunk: laminált beltéri ajtó, hangszigetelt beltéri ajtó, üveg ajtó, MDF beltéri ajtó, festett ajtó, röntgen ajtó. Nézzen be hozzánk és válogasson hatalmas választékunk közzül, vagy kattintson weboldalunkra, további ajtó termékekért, információért. Több éves gyakorlat ajtó és beltéri ajtók terén.

beltéri ajtók

PH Navitas Kft. - Passzívház tervező

Ambrus Balázs tatabányai okleveles építészmérnök és energetikai szakértő megfizethető áron, magas műszaki és építészeti színvonalon vállal energiatakarékos épületekkel és passzívházakkal kapcsolatos építészeti és műszaki jellegű feladatokat. Fő tevékenységei között említést érdemelnek a passzívházak építésével, meglévő épületek energetikai korszerűsítésével kapcsolatos tervezési, tanácsadási és műszaki ellenőri feladatok. Honlapján az igényes építészeti megoldások iránt érdeklődő, passzívház építését mérlegelő építtetők a passzívházakról szóló általános információkon túl megismerkedhetnek a tervező cég referenciáival is.

PH Navitas Kft. - Passzívház tervező

Műanyag ablakok

A mai, modern ablakok kamrás felépítésük révén sokkal hatékonyabbak, sokkal praktikusabbak, mint fából készült elődeik. Szerkezetük stabil. A speciális üvegeknek köszönhetően az ablaküvegek nem párásodnak, nincs kellemetlen hidegérzet, amikor a közelükben tartózkodunk. Belefektetett költségek az energia-megtakarítás révén megtérülnek.

Műanyag ablakok

Kandalló az ön otthonába

Minőségi kandallók egyenesen a Deltako kandalló forgalmazó cégtől. Kandalló mely az ön otthonát is díszítheti, kandalló mely az otthon melegét árassza magából. Látogasson el kandalló oldalunkra, ahol minden információt megtalál a kandalló árakról, kandalló leírásokról és tanácsokról. Többféle kandalló termékeink közül választhat az ön igényinek megfelelően. Válasszon a legkiválóbb minőségű olasz kandallók közül, melyek akár távirányításra is működnek, így megkönnyítve a használatukat...

Kandalló az ön otthonába

Műanyag ablak Debrecen, Budapest

Cégünk fő profilja a műanyag ablak, ajtó, kereskedelem és beépítés, kiváló árakon. A műanyag ablak fő tulajdonsága a megbízható zajvédelem, szigetelés a hideg és a szél ellen. Az örök kérdés mindig az, hogy az ablak legjobb anyaga a hagyományos fa, a nem rozsdásodó alumínium, vagy a korunk legmodernebb anyaga, a műanyag ablak. Műanyag ablak termékeink átvehetők bemutatótermünk valamelyikében vagy házhozszállítva, beépítve. Látogasson el műanyag ablak weboldalunkra, tudjon meg több információt műanyag ablak termékeinkről.

Műanyag ablak Debrecen, Budapest

Beltéri ajtók és ajtók kiváló áron.

Cégünk fő profilja a műanyag ablak, ajtó, kereskedelem és beépítés, kiváló árakon. A műanyag ablak fő tulajdonsága a megbízható zajvédelem, szigetelés a hideg és a szél ellen. Az örök kérdés mindig az, hogy az ablak legjobb anyaga a hagyományos fa, a nem rozsdásodó alumínium, vagy a korunk legmodernebb anyaga, a műanyag ablak. Műanyag ablak termékeink átvehetők bemutatótermünk valamelyikében vagy házhozszállítva, beépítve. Látogasson el műanyag ablak weboldalunkra, tudjon meg több információt műanyag ablak termékeinkről.

Beltéri ajtók és ajtók kiváló áron.

A trapézlemez termékeink kiváló áro...

Trapézlemez gyártása, lemez termékek, acélszerkezetek egyenesen a gyártótól. A legjobb anyagokból, tanúsítvánnyal rendelkező trapézlemezek szuper áron. Cégünk egyik fő terméke a trapézlemez. Látogasson el weblapunkra az aktuális árakért, akciókért, egyéb információkért , trapézlemez minőségi mutatókért. A trapézlemez strapabíró szerkezete és megfeleló stabilitása miatt nagyon közkedvelt. Építkezzen okosan

A trapézlemez termékeink kiváló áro...

A cserepeslemez termékeink kiváló ár...

Cserepeslemez forgalmazása, lemez termékek, acélszerkezetek egyenesen a gyárból. Minőségi alapanyagokból, tanúsítvánnyal rendelkező cserepeslemezek szuper áron. A Cellspan egyik fő terméke a cserepeslemez. Látogasson el weblapunkra az aktuális árakért, akciókért, további információkért , cserepeslemez minőségi mutatókért. A cserepeslemez erős szerkezete és kiváló stabilitása miatt nagyon közkedvelt. Építkezzen okosan

A cserepeslemez termékeink kiváló ár...

Szendvicspanel

Szendvicspanel készítése, lemez termékek, acélszerkezetek közvetlen a készítőtől. A legjobb anyagokból, tanúsítvánnyal rendelkező szendvicspanelek kiváló áron. Cégünk egyik fő terméke a szendvicspanel. Látogasson el weblapunkra az akciós árakért, akciókért, aktuális információkért , szendvicspanel minőségi mutatókért. A szendvicspanel erős szerkezete és jó stabilitása miatt nagyon közkedvelt. Használja ön is...

Szendvicspanel
Oldal: 2 / 6

Kategóriák

Állás (57)
Állat (51)
Autó Motor (245)
Baba Gyerek (71)
Család (98)
Egészség (586)
Elektronika (42)
Építőipar
Ács Tetőfedő (6)
Akadálymentesítés (1)
Asztalos (7)
Bádogos (0)
Belsőépítész (7)
Beton Vasbeton (8)
Bontás (5)
Burkoló, Burkolás (16)
Építész (7)
Építőanyag (50)
Építőipar Szakértő (8)
Építőmester (0)
Épületautomatika (6)
Épületdíszítés (2)
Épületfelújítás (13)
Épületgépészet (22)
Faház (0)
Falfűtés (0)
Felületkezelés (1)
Felvonó (0)
Festő Mázoló (6)
Földház (0)
Földmunka (4)
Fűtéstechnika (21)
Garázskapu (1)
Gipszkarton (5)
Homlokzat (3)
Intelligens ház (1)
Kandalló Cserépkályha (10)
Kaputechnika (4)
Kaputelefon (0)
Kazán (2)
Kéménytechnika (5)
Kerítés (3)
Készház (1)
Kivitelező (7)
Kőműves (3)
Lakatos (5)
Lambéria (0)
Légtechnika (4)
Lépcső (2)
Márvány (0)
Mélyépítés (2)
Munkagép (2)
Nyílászáró (72)
Padló Parketta (10)
Passzívház (7)
Pince (1)
Radiátor (2)
Szigetelés (32)
Tapéta (1)
Tégla (1)
Térkő Térkövezés (7)
Tüzép (0)
Uszodatechnika (4)
Útépítés (1)
Üveges (3)
Villanyszereles (7)
Zsindely Nádtető (0)
Fotó Videó (36)
Gasztronómia (138)
Ingatlan (116)
Internet (334)
Ipar Technika (87)
Iroda (18)
Jármű Munkagép (24)
Játék (273)
Kereskedelem (425)
Kultúra (40)
Lakberendezés (207)
Marketing (77)
Média (58)
Oktatás (235)
Pihenés (24)
Ruha Divat (108)
Sport Fitnessz (93)
Számítástechnika (112)
Szépség (178)
Szolgáltatás (683)
Szórakozás Zene (124)
Telekommunikáció (22)
Utazás Turizmus (281)
Üzlet (209)
xxx-Erotika (68)

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Friss linkek

1. Eskuvotippek.hu    Kategória: Esküvőszervezés    
2. Eskuvotippek.hu    Kategória: Fotózás Filmezés    
3. Duguláselhárító...    Kategória: Szolgáltatás    
4. Catering szolgáltatás    Kategória: Gasztronómia    
5. Órazóna.hu    Kategória: Divat Öltözködés    
6. Elegáns nappali...    Kategória: Bútor Webáruház    
7. Bio Detox – Prémium...    Kategória: Egészség    
8. NobbyMArt    Kategória: Gyerekjáték    
9. Ételrendelés Debrecen...    Kategória: Étterem    
10. eDM adatbázis cége...    Kategória: Internet    
11. A stevia és más...    Kategória: Egészség    
12. Ágyi poloska irtás...    Kategória: Rovar Pók    
13. Nyestriasztás az...    Kategória: Állatriasztó    
14. Izotóniás ital    Kategória: Táplálékkiegészítő    
15. Minőségi fehérje    Kategória: Táplálékkiegészítő    
16. Energia zselék,...    Kategória: Táplálékkiegészítő    
17. Hirdetesingyen.hu az...    Kategória: Ingatlan    
18. A prosztatagyulladás...    Kategória: Egészség    
19. ...    Kategória: Lakástextil Webáruház    
20. Elektronikai...    Kategória: Elektronika    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5475 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2018-03-01 13:34:05
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!