Katalógus Építőipar Szigetelés

Szigetelés

Címszavak: szigetelés falszigetelés szigetelő anyagok utólagos szigetelés hangszigetelés.

Oldalak
Összesen 32 weboldal van ebben a kategóriában.

Hatékony vízszigetelés

A talajban és a felszínen megtalálható különböző megjelenési formájú vizek veszélyt jelentenek épületeinkre, ezért nagyon fontos a megfelelő vízszigetelés, akár építkezés előtt állunk, akár felújításba kezdünk. A Léta-Ker szívesen ad tanácsokat személyesen, és a weboldalán, valamint kiváló minőségű szigetelő anyagok széles választékával vár pécsi telephelyén.

Hatékony vízszigetelés

Vízszigetelési tudnivalók a Léta-Kertől

A különféle megjelenési formájú vizek veszélyt jelentenek ingatlanjainkra, ebből adódóan kifejezetten lényeges a hatékony vízszigetelés. A tartósan nedvességnek kitett épületszerkezetek gyorsan károsodnak, éppen ezért érdemes a Léta-Ker vízszigetelési tippjeit elolvasni, hogy mielőtt építkezésbe vagy felújításba fogunk tisztában legyünk a vízszigetelés jelentőségéről.

Vízszigetelési tudnivalók a Léta-Kertől

Ház Tető 21 Kft. - Professzionális Te...

Igényes kivitelezésű, professzionális tetőszigetelési megoldások, főleg közületek, társasházak és generálkivitelezők körében. Palatetők bontás nélküli felújítása. Környezetkímélő technológiák és anyagok alkalmazásával hosszú távú védelem nyújtás családi háza, ipari ingatlana számára. Emellett Cégünk egyéb építőipari szolgáltatásokat is nyújt az Ön számára, mint például fémszerkezetes csarnokok építése vagy napelem-rendszerek telepítése. Keressen minket bátran!

Ház Tető 21 Kft. - Professzionális Te...

Energia-megtakarítás hőszigeteléssel

Az modern és korszerű homlokzati hőszigetelés, hőszigetelő vakolat lehetőséget ad arra, hogy óriási, akár 70%-os energiafelhasználás megtakarítást érjünk el az otthonunkban. Ehhez csupán egy megfelelően működő hőszigetelő rendszert kell, hogy válasszunk, mint amilyenek a Mapei termékei. Hiszen ezek az energiatakarékosság mellett, időtálló, magas minőségű és környezetkímélő megoldást biztosítanak háza hőszigeteléséhez.

Energia-megtakarítás hőszigeteléssel

Profi: lapostető hőszigetelés és ví...

A lapostető szigetelésben jelentős mennyiségű munka tapasztalattal rendelkezünk. A bitumenes lapostető szigetelés segítségével ön megakadályozhatja, hogy új épületének teteje beázzon, illetve a hőszigetelést is megoldja vele, egy úttal. A lapostető javítás és lapostető hőszigetelés munkálatokat is ránk bízhatja. Ezzel összefüggésben az összes egyéb tetőszinti feladat elvégzését vállaljuk. Az elvégzett munkára tizenöt év garanciát vállalunk, köszönhetően ezt a remek minőségű bitumenes szigetelőanyagnak és munkatársaink szakértelmének illetve tapasztalatának. A munkálatok során a lehető legkisebb fennakadást okozzuk a lakók hétköznapjaiban. A tevékenységünk közben is folyamatosan igyekszünk tisztán tartani a munkaterületet és a munkálatok végeztével rendet, hagyunk magunk után. A weblapunkon megtekintheti referenciáinkat és kérheti ajánlatunkat.

Profi: lapostető hőszigetelés és ví...

Tetőszigetelés - Cavus Center Kft

Vállalkozásunk lapostetők és tetők hő és csapadékvíz elleni szigetelésére kivitelezését vállalja. Bármilyen épületek tetejének szigetelését illetve régi, beázó lapostető javítását illetve felújítását is. Cégünk által felhasznált anyagok kiváló minőségűek és ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Munkánkért teljes körű garanciát vállalunk, már 15 éves szakértelemmel a szigetelésben. Nézze meg honlapunkon cégünk ajánlatait!

Tetőszigetelés - Cavus Center Kft

PVC szigetelés

Cégünk foglalkozási köre a PVC szigetelés. Sajnos erre a szolgáltatásra akármikor szüksége lehet, ugyanis egy lehetséges beázás egy ház esetében elég nagy költséget csinálhat. Cégünk akkor is segíteni tud, hogyha a gond már jelen van, viszont ennek megelőzésében is állunk az Ön rendelkezésére! Amennyiben bármilyen hiba adódik, abban az eset természetesen már nem tudunk a problémán változtatni, viszont megelőzni igen! Írjon nyugodtan!

PVC szigetelés

Eger "Kas" Kft.

Cégünk 1990. decemberében alakult - 3 magánszemély és 3 jogi szervezet tulajdonossal - azzal az elsődleges céllal, hogy adott szakterületeken (lapostető-szigetelés, „Lindab”csarnokszerkezet építés stb.) a régió meghatározójává váljon. Sokéves tapasztalattal és nagyfokú hozzáértéssel végezzük munkánkat, megfizethető árakon, úgyhogy bátran forduljon hozzánk! Weboldalunkon minden fontos információt megtalál cégünkre vonatkozóan, legyen partnerünk!

Eger "Kas" Kft.

tetőszigetelés - Aba 2000 Kft.

Ha a tető szigetelését tervezi, akkor forduljon az Aba 2000 Ipari és Szolgáltató Kft-hez. A vállalkozásunk tapasztalt szakembereket alkalmaz, kizárólag első osztályú minőségű alapanyagokat használ, kedvező árakat biztosít és garanciát is vállal a tevékenységeire.

tetőszigetelés - Aba 2000 Kft.

Hőszigetelés

Hőszigetelés fajtái és árak, ezek a legfontosabb tényezők vásárlás előtt, tekintse meg termékeinket. Megfelelő hőszigeteléssel az épület fűtési-energia szükséglete akár 30-40 %-kal csökkenthető. Ebbe az értékbe nem számít bele a nyílászárók felújítása / cseréje, a pince- és padlásfödémek szigetelésének növelése és ideális esetben a fűtőberendezés modernizálása sem! A komfortérzetet tekintve a jól méretezett hőszigetelés, a megfelelő falazat és födémszerkezet kiválasztása energiatakarékos megoldás, és az így megtakarított hőmennyiség tetemes részét a terek fűtéséhez és a napi hőmérsékletingadozás kiegyenlítéséhez lehet felhasználni.

Hőszigetelés

Homlokzati hőszigetelés házilag

Ha Ön unja már a magas fűtésszámlákat, ha komfortossá szeretné tenni házát, akkor biztosan elgondolkozott már a hőszigetelésen. Akár saját maga szeretné kivitelezni, akár szakemberre bízná, nyilván Ön sem szeretne vaktában költeni, tudni szeretné, hogy várhatóan milyen eszközökre, anyagokra lesz szüksége a munka során. Az sem utolsó szempont, hogy milyen vastagságú hőszigetelésre lesz szüksége a várt eredményhez. Oldalunkon megpróbáltunk összeszedni minden olyan hasznos információt, amiből kiindulva magabiztosan ki tudja választani az Önnek legjobb megoldást. Látogasson el hozzánk és ismerje meg alaposan a hőszigeteléseket és felszerelésük technológiáját.

Homlokzati hőszigetelés házilag

Induserv - hőszigetelés kivitelezés

Cégünk homlokzati hőszigetelés szakértő kivitelezési munkálatait vállalja korrekt áron. Honlapunkon összegyűjtöttünk minden olyan információt, amely a hőszigetelési rendszer kiválasztásában segítséget nyújthat. Minden, amit a hőszigetelésről tudni érdemes, felkerül a Hőszigetelés tudástárba. Szaktanácsadással segítünk a döntésben.

Induserv - hőszigetelés kivitelezés

Tetőtér hőszigetelés

Keresi azt a terméket, amivel egyszerű a tetőtér hőszigetelés? Nem tudja, hogy ez melyik anyag, ezen a téren sajnos segítségre szorul? Ha nem akar sokat keresgélni, hanem mindjárt azt a helyet szeretné megtalálni, ahol minden információt megtalál, akkor látogasson el honlapunkra. Tanácsaink segítenek majd abban, hogy olyan terméket válasszon, amivel gyorsan készen lesz, és nem káros az egészségre.

Tetőtér hőszigetelés

Vizes falak utólagos szigetelése

Több mint 20 éve foglalkozunk a nedves, penészes, salétromos épületek utólagos vízszigetelésével. Magyarországon már több mint 12000 épület utólagos vízszigetelését oldottuk meg vevőink legnagyobb megelégedése mellett. A falazat utólagos szigetelése után az ezzel kapcsolatos vakolat javítási munkálatokat is elvégezzük ügyfeleink megrendelése esetén Az egész országban elérhetőek vagyunk.

Vizes falak utólagos szigetelése

Hangszigetelés

Utólagos hangszigetelés több okból is fontos jelentőséggel bíró esemény. A hangszigetelés egyúttal kiváló hőszigetelő is egyben. Tehát két legyet üthetünk egy csapással. Az ablakok hangszigetelésénél szeretném kiemelni a duplo-duplex módszer fontosságát és kiváló ár-érték arányát. A duplo-duplex akár 30-40 % hő és hangszigetelést is elérhet, amennyiben a nyílók és a tokok közötti réseket is tömítjük. A duplo nem a szokásos 2-3 mm-es üveglappal, hanem egy 6 mm-es vastagságú lappal dolgozik, ami felfogja és megszűri az utcáról bejövő zajokat, ezzel téve kellemesebbé az otthoni pihenést.

Hangszigetelés

Ablakszigetelés

Utólagos ablakszigetelés bemarásos technológiával. Ez a módszer megszünteti az ablakok huzatosságát, nem engedi be a port és még hangszigetelő hatása is van. A módszer egyik nagy előnye a hihetetlen jó ár-érték aránya, melynek köszönhetően a ráfordított összeg nagyon hamar megtérül. Továbbá a 100% szilikon lényegesen tartósabb a szokásos gumi szigetelő anyagoknál, így a szigetelés élettartama akár egy évtizednél is több lehet a megfelelő körülmények között használva.

Ablakszigetelés
Oldal: 1 / 2

Kategóriák

Állás (57)
Állat (51)
Autó Motor (245)
Baba Gyerek (71)
Család (98)
Egészség (586)
Elektronika (42)
Építőipar
Ács Tetőfedő (6)
Akadálymentesítés (1)
Asztalos (7)
Bádogos (0)
Belsőépítész (7)
Beton Vasbeton (8)
Bontás (5)
Burkoló, Burkolás (16)
Építész (7)
Építőanyag (50)
Építőipar Szakértő (8)
Építőmester (0)
Épületautomatika (6)
Épületdíszítés (2)
Épületfelújítás (13)
Épületgépészet (22)
Faház (0)
Falfűtés (0)
Felületkezelés (1)
Felvonó (0)
Festő Mázoló (6)
Földház (0)
Földmunka (4)
Fűtéstechnika (21)
Garázskapu (1)
Gipszkarton (5)
Homlokzat (3)
Intelligens ház (1)
Kandalló Cserépkályha (10)
Kaputechnika (4)
Kaputelefon (0)
Kazán (2)
Kéménytechnika (5)
Kerítés (3)
Készház (1)
Kivitelező (7)
Kőműves (3)
Lakatos (5)
Lambéria (0)
Légtechnika (4)
Lépcső (2)
Márvány (0)
Mélyépítés (2)
Munkagép (2)
Nyílászáró (72)
Padló Parketta (10)
Passzívház (7)
Pince (1)
Radiátor (2)
Szigetelés
Tapéta (1)
Tégla (1)
Térkő Térkövezés (7)
Tüzép (0)
Uszodatechnika (4)
Útépítés (1)
Üveges (3)
Villanyszereles (7)
Zsindely Nádtető (0)
Fotó Videó (36)
Gasztronómia (138)
Ingatlan (116)
Internet (334)
Ipar Technika (87)
Iroda (18)
Jármű Munkagép (24)
Játék (273)
Kereskedelem (425)
Kultúra (40)
Lakberendezés (207)
Marketing (77)
Média (58)
Oktatás (235)
Pihenés (24)
Ruha Divat (108)
Sport Fitnessz (93)
Számítástechnika (112)
Szépség (178)
Szolgáltatás (683)
Szórakozás Zene (124)
Telekommunikáció (22)
Utazás Turizmus (281)
Üzlet (209)
xxx-Erotika (68)

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Friss linkek

1. Eskuvotippek.hu    Kategória: Esküvőszervezés    
2. Eskuvotippek.hu    Kategória: Fotózás Filmezés    
3. Duguláselhárító...    Kategória: Szolgáltatás    
4. Catering szolgáltatás    Kategória: Gasztronómia    
5. Órazóna.hu    Kategória: Divat Öltözködés    
6. Elegáns nappali...    Kategória: Bútor Webáruház    
7. Bio Detox – Prémium...    Kategória: Egészség    
8. NobbyMArt    Kategória: Gyerekjáték    
9. Ételrendelés Debrecen...    Kategória: Étterem    
10. eDM adatbázis cége...    Kategória: Internet    
11. A stevia és más...    Kategória: Egészség    
12. Ágyi poloska irtás...    Kategória: Rovar Pók    
13. Nyestriasztás az...    Kategória: Állatriasztó    
14. Izotóniás ital    Kategória: Táplálékkiegészítő    
15. Minőségi fehérje    Kategória: Táplálékkiegészítő    
16. Energia zselék,...    Kategória: Táplálékkiegészítő    
17. Hirdetesingyen.hu az...    Kategória: Ingatlan    
18. A prosztatagyulladás...    Kategória: Egészség    
19. ...    Kategória: Lakástextil Webáruház    
20. Elektronikai...    Kategória: Elektronika    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5475 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2018-03-01 13:34:05
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!