Katalógus Építőipar Burkoló, Burkolás

Burkoló, Burkolás

Címszavak: burkoló, burkolás falazás, vakolás burkolók csempézés, csempe lerakás hidegburkolás.

Oldalak
Összesen 16 weboldal van ebben a kategóriában.

Mapei Fugázók otthona kényes pontjaiba

A fuga választást nem ajánlott félvállról venni a felújítás során. Ha gondos döntést szeretnénk hozni, akkor, például a konyha felújításánál nem csak a vízre, hanem a szennyeződésekre is kell gondolni, míg a fürdőszoba felújításakor például a párás levegővel, a penésszel érdemes számolni a fuga kiválasztásakor. A tartós és minőségi fugázáshoz igényes, de ellenálló anyagot érdemes választani: a Mapei Kerapoxy fugázói például remek választások.

Mapei Fugázók otthona kényes pontjaiba

A medence fugázása

Használja a medence fugázáshoz Mapei fugákat és tartósan megőrizheted a medencét szépségét és higiéniáját! Ne aggódjon a penész miatt, a Mapei fugáival nem csak szép lesz a saját uszodája, hanem a nem kívánt elszíneződéstől is megóvja a burkolatokat!

A medence fugázása

Burkolás Miskolc

Ha Önnek megbízható, precíz, minőségi munkát végző, elérhető áron dolgozó szakemberekre van szüksége a külső-belső, hideg-meleg burkolási munkák elvégzéséhez, vagy akár a lakás-ház felújításhoz, jó helyen jár! Minden, tág értelembe vett "burkolás" ami a padlóra, falakra, mennyezetre, lépcsőre, járdára, udvarra, stb., kerül, a mi feladatunk. A falak vakolásától, az aljzat betonozásától, aljzatkiegyenlítésétől, a csempézésen, járólapozáson keresztül, a festésig, tapétázásig, esetleg az udvar, illetve a kocsi beálló térkövezéséig. Fix árlistánk nincs, mivel az eltérő feltételek, igények, anyagok ezt nem is teszik lehetővé. A helyszíni alapos felmérés után tudunk árajánlatot tenni egy összegben.

Burkolás Miskolc

Terasz burkolás, fürdőszoba csempézés

Burkoló munkáink elengedhetetlen követelménye, a minőség és megbízhatóság. A Burkolás Ewk lakásfelújítás során elvégzi a fürdőszoba, konyha, vagy terasz burkolatának a cseréjét, illetve javítását. Az építőiparban nagyon fontos a magas szakmai tudás, és a tapasztalat sem másodlagos. Budapesten végzünk külső és belső hidegburkolást, legyen az lépcső, lábazat, garázs, vagy netán a terméskő. Honlapunkon megtekinthető a részletes csempézés árlista.

Terasz burkolás, fürdőszoba csempézés

Térburkolás, viacolorozás

Nagy Tamás, kőműves mester 2000 óta foglalkozik építőipari kivitelezéssel, többek között térburkolással, viacolorozással is. Napjainkban egyre népszerűbb az előregyártott betonelemekkel történő térburkolás. A jó minőségű térkő nagy szilárdságú, ellenáll a koptatóhatásnak, fagynak, rugalmas, fagyás/terhelés hatására nem reped. Ha bővebb információkra kíváncsi, látogasson el weboldalunkra!

Térburkolás, viacolorozás

A legtutibb biztonsági fólia

A biztonsági fólia neked semmit sem mond? Nemtudod miből áll és hogyan kell felszerelni? Először is annyit mondanánk, hogy nagyon hasznos a mi ajánlatunk és mindentől megtud védeni, ezért is használják az emberek. Ha többet szeretnél megtudni akkor böngéssz weboldalunkon és meglátod, hogy ez az ami neked valóban kell. Ez védi meg igazán a családodat!

A legtutibb biztonsági fólia

Falburkolati rendszerek műanyagból

Mindenkinek aki falak burkolásával foglalkozik érdemes megismernie a műanyag falburkolati rendszereket. Ilyen rendszerek alkalmazásával lehetősége nyílik a falak utólagos hőszigetelésére is. Ez pedig a folyamatosan emelkedő energia árak mellett igen fontos szempont. A falburkolat megoldásai között a könnyen és gyorsan szerelhetőség is igen fontos. Ismerje meg a falburkolat eme rendszereit is az oldal segítségével. A szakemberek tanácsaikkal is segítik a döntés meghozásában.

Falburkolati rendszerek műanyagból

Térkő

Egy szépen kialakított, hangulatos kertben még a pihenés is üdítőbb ugye? Leier térkő, semmelrock térkő választékunk antik, mediterrán, exkluzív kövek gazdag szín, és forma választékát kínálja Önnek. Térkő választékunkban Ön is megtalálja a személyiségéhez leginkább közelállót, melyből megálmodta teraszát, garázsfeljáróját, vagy kerti pihenőjének burkolatát. A különböző színek, formák variációja számtalan lehetőséget kínál Önnek az alakzatok egyedi kialakításához. Választékunkat, árainkat, akcióinkat a www.pa-ja.hu weboldalon tekintheti meg.

Térkő

Burkoló

burkoló munkát vállalok elérhető áron. A hidegburkolatokat manapság már nem ragasztásnak hívják mert az új technikák már sokkal hatékonyabbak. A burkolat minősége fontos az élettartam növelése érdekében. Ez ugyanúgy fontos a ragasztó kiválasztásánál is, ha ezeket a szempontokat már figyelembe veszi az ügyfél akkor már csak egy fontos dolog van hátra a kivitelező jó kiválasztása. Ebben az esetben jó helyen jár, mert magas szakmai tapasztalattal rendelkezem. Kérem keressen meg!

Burkoló

Burkoló és kőműves munka

Különleges burkolási technologiával készítjük el burkolatát. Lakásfelújítások során fürdőszobák WC-k konyhák burkolási munkáit vállaljuk. Minden burkolat széppé teszi otthonát, mely éveken át ragyogni fog otthonában. A burkolati anyagok kiválasztása sem utolsó szempont, hisz a tartóság érdekében. Magas szakmai tapasztalattal és magas szakképzettséggel rendelkező munkásokkal dolgozom. A munkáinkra 5 éves minimum garanciát vállalunk, ha velünk végezteti el a generál kivitelezést lakásában. Kérem keressen meg és kérjen ingyenes árajánlatot, felméréssel együtt.

Burkoló és kőműves munka

Profi burkolás, csempézés

Hidegburkoló csapatommal 17 éve foglalkozunk burkolási munkák szakszerű kivitelezésével, elkészítésével. Munkatevékenységi területünk Budapest és Pest megye egyes részei. Hidegburkoló munkáinkra garanciát vállalok, és ingyenes árajánlatot készítek kedves megrendelőinknek. Vállalunk fürdőszoba, konyha csempézést, garázs, lépcső, burkolást, terasz, nappali, előszoba hidegburkolást, terméskő burkolást, illetve laminált parketta lerakást. Profi burkolás

Profi burkolás, csempézés

Burkoló , hidegburkoló munkák Budapesten

Minőségi burkolás garanciával. Vállalunk Budapesten burkoló munkákat. Fő profilunk a csempézés és padlóburkolás. Csempe burkolása falra illetve padlólap burkolása aljzatra. Teljes körű füdőszoba csempézés, kádbeépítés ,épített zuhanyzó, komplett konyha hidegburkolása. A burkolás előtti kőműves munkát is elvégezzük ( vakolás és betonozás ). A hidegburkoló feladata, hogy a megrendelő maximálisan meg legyen elégedve a munkával. Ingyenes felmérés, és árajánlat készítés. További információk mint pl. burkoló árak, burkoás munkadíjak és egyéb burkoló tanácsadás a weblapunkon talál. „ Burkolás 2011 a minőség „

Burkoló , hidegburkoló munkák Budapesten

Burkolás mester

Burkolás mester vállal burkoló, kőműves és felújítási munkákat. Munkaterem kiterjed a festésjavításra és villanyszerelésre is. Nappalitól, a fürdőszobán át a külső terekig, minden hidegburkolást vállalok. Helyszíni munka felmérés, javaslat a felhasználandó anyagokra. Igény esetén anyag beszerzést is vállalok. Kívánság szerint a helyszínen azonnali árajánlatot teszek. Tekintse meg weboldalamat, az ott található referenciákkal együtt.

Burkolás mester

Burkolás precízen

Burkolás, igényes lakásfelújítás. Hozzáértő kivitelezéssel vállaljuk: kerámia, gress, klinker, természetes kő, és üveg lapok precíz lerakását, burkolását. Továbbá beltéri design kialakításokkal, beltéri kőműves munkálatokkal, egyedi beépített bútorok készítésével üvegtégla falak építésével, kandalló burkolásával, laminált padló fektetésével is foglalkozunk. Weblapunkon képekkel illusztrált munkáinkkal, ötletekkel, tanácsokkal találkozhat az érdeklődő: http://www.burkolo.co.hu

Burkolás precízen

Burkolás precízen

Burkolás, igényes lakásfelújítás Budapest és környékén. Hozzáértő kivitelezéssel vállaljuk: kerámia, gress, klinker, természetes kő, és üveg lapok precíz lerakását, burkolását. Továbbá beltéri design kialakításokkal, beltéri kőműves munkálatokkal, egyedi beépített bútorok készítésével üvegtégla falak építésével, kandalló burkolásával, laminált padló fektetésével is foglalkozunk. Fürdőszobától - homlokzatig mindenféle burkolás, átalakítás ami egy felújításhoz kell! Weblapunkon: http://www.burkolo.co szolgáltatásainkat sok-sok képpel, elkészített munkáinkkal illusztráltuk.

Burkolás precízen

Műgyanta padló, műgyanta burkolat

Cégünk vállalja, hogy a régi és az új betonfelületeket, aszfaltburkolatokat különböző vastagságú műgyanta burkolattal látja el, választható burkolati rendszerből, igény szerint sima vagy csúszásmentes (szemcsés) kivitelben. Ez a burkolási eljárás azért lehet szükséges, mert az ásványi anyaggal sűrűn töltött akril anyagok egyesítik a kő tartósságát a műgyanta ütésállóságával és pórusmentességével. Szilárd, homogén, pórusmentes felületet képez, ami ellenáll számos fizikai és kémiai hatásnak. Nem rétegződik szét, nem rothad. Könnyen tisztítható és karbantartható. Nyitott fuga nélkül illeszthető össze, ezért különösen előnyös higiéniai tulajdonságokat nyújt. Kellemes tapintású anyag, mely anyagában - azaz nem csak a felület - színezett és mintázott. Sérülés esetén a károsodott rész könnyen javítható csiszolással vagy pótlással. Műgyanta padló, műgyanta burkolat, ipari padló, epoxi padló, és oldalfal-burkolatok, bevonatok amik a használati, vegyi és mechanikai hatásoktól védik épületszerkezeteket.

Műgyanta padló, műgyanta burkolat

Kategóriák

Állás (57)
Állat (51)
Autó Motor (245)
Baba Gyerek (71)
Család (97)
Egészség (586)
Elektronika (42)
Építőipar
Ács Tetőfedő (6)
Akadálymentesítés (1)
Asztalos (7)
Bádogos (0)
Belsőépítész (7)
Beton Vasbeton (8)
Bontás (5)
Burkoló, Burkolás
Építész (7)
Építőanyag (50)
Építőipar Szakértő (8)
Építőmester (0)
Épületautomatika (6)
Épületdíszítés (2)
Épületfelújítás (13)
Épületgépészet (22)
Faház (0)
Falfűtés (0)
Felületkezelés (1)
Felvonó (0)
Festő Mázoló (6)
Földház (0)
Földmunka (4)
Fűtéstechnika (21)
Garázskapu (1)
Gipszkarton (5)
Homlokzat (3)
Intelligens ház (1)
Kandalló Cserépkályha (10)
Kaputechnika (4)
Kaputelefon (0)
Kazán (2)
Kéménytechnika (5)
Kerítés (3)
Készház (1)
Kivitelező (7)
Kőműves (3)
Lakatos (5)
Lambéria (0)
Légtechnika (4)
Lépcső (2)
Márvány (0)
Mélyépítés (2)
Munkagép (2)
Nyílászáró (72)
Padló Parketta (10)
Passzívház (7)
Pince (1)
Radiátor (2)
Szigetelés (32)
Tapéta (1)
Tégla (1)
Térkő Térkövezés (7)
Tüzép (0)
Uszodatechnika (4)
Útépítés (1)
Üveges (3)
Villanyszereles (7)
Zsindely Nádtető (0)
Fotó Videó (35)
Gasztronómia (137)
Ingatlan (116)
Internet (334)
Ipar Technika (87)
Iroda (18)
Jármű Munkagép (24)
Játék (273)
Kereskedelem (425)
Kultúra (40)
Lakberendezés (207)
Marketing (77)
Média (58)
Oktatás (235)
Pihenés (24)
Ruha Divat (107)
Sport Fitnessz (93)
Számítástechnika (112)
Szépség (178)
Szolgáltatás (682)
Szórakozás Zene (124)
Telekommunikáció (22)
Utazás Turizmus (281)
Üzlet (209)
xxx-Erotika (68)

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Friss linkek

1. Elegáns nappali...    Kategória: Bútor Webáruház    
2. Bio Detox – Prémium...    Kategória: Egészség    
3. NobbyMArt    Kategória: Gyerekjáték    
4. Ételrendelés Debrecen...    Kategória: Étterem    
5. eDM adatbázis cége...    Kategória: Internet    
6. A stevia és más...    Kategória: Egészség    
7. Ágyi poloska irtás...    Kategória: Rovar Pók    
8. Nyestriasztás az...    Kategória: Állatriasztó    
9. Izotóniás ital    Kategória: Táplálékkiegészítő    
10. Minőségi fehérje    Kategória: Táplálékkiegészítő    
11. Energia zselék,...    Kategória: Táplálékkiegészítő    
12. Hirdetesingyen.hu az...    Kategória: Ingatlan    
13. A prosztatagyulladás...    Kategória: Egészség    
14. ...    Kategória: Lakástextil Webáruház    
15. Elektronikai...    Kategória: Elektronika    
16. Órazóna.hu    Kategória: Online Vásárlás    
17. Biokozmetika a Bioptron...    Kategória: Természetgyógyász    
18. Biokozmetika a Bioptron...    Kategória: Egészség    
19. NewResidency.com    Kategória: Üzleti Utazás    
20. Roy és Ádám Trió    Kategória: Zenekar    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5470 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2018-02-21 12:16:47
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!