Katalógus Építőipar Épületfelújítás

Épületfelújítás

Címszavak: épületfelújítás lakásfelújítás épületfelújító vállalkozás lakáskarbantartás rekonstrukció.

Oldalak
Összesen 13 weboldal van ebben a kategóriában.

Praktikus tanácsok hőszigeteléshez

Miért előnyös otthonunk jó minőségű hőszigetelése és milyen célt szolgálhat? Nézd meg a Léta-Ker hőszigetelési tanácsait és választ kapsz a kérdéseidre! Az építkezési és lakásfelújítási tippekből rengeteg mindent megtudhatsz a hőszigeteléssel megvalósítható kiadás csökkentésről és a környezetet érő káros hatások csökkentéséről is.

Praktikus tanácsok hőszigeteléshez

Hőszigetelés a régi vakolat leverése...

Egy ház energiamérlegében nagy szerepet játszik, hogy a fala régi vagy új, ezért ez központi kérdés a háza hőszigetelésekor is. A rendszerben tervezés, kifizetődő módszer hőszigeteléskor. A Mapetherm hőszigetelő rendszer minden eleme tökéletesen passzol egymáshoz, legyen szó hőszigetelő lapokról, vagy a segédanyagokról. Így ez egy olyan komplex csomag, ami nemcsak hatékony, de szép hőszigetelést is biztosít, akár a régi vakolat megőrzésével együtt is.

Hőszigetelés a régi vakolat leverése...

Szigetelunk.hu

Cégünk főbb tevékenységei a következők: lakásfelújítás, utólagos vízszigetelés, pinceszigetelés, erkélyek és teraszok szigetelése, generálkivitelezés, építési tervek készítése, szigetelési tervek készítése. Lakásfelújítás: A teljes körű lakásfelújítás során az elsődleges szempont, melyet figyelembe veszünk, az a megrendelő igénye, kívánsága, hogy milyenné szeretné alakítani, változtatni, újítani otthonát. Egy lakásfelújítás mivel sok szakmának az összehangolt munkájából áll, mi a munkafolyamatokat kompletten szoktuk végezni, beleértve az anyagbeszerzést is. Az egyes munkafolyamatokat képzett szakemberek végzik, több év tapasztalattal a háttérben, ez a garanciája az igényes és minőségi eredmény elérésének. A munkafolyamatok: egyeztetés, állapotfelmérés-konzultáció, javaslatok, árajánlat adás, a munkaterület átadása és átvétele, bontási munkák, épületgépészet, villanyszerelési munkák, nyílászárók beszerelése, burkolás, festés-mázolás, szerelési munkák, befejező munkák, átadás. Épületek utólagos szigetelése: Beköszöntött az ősz, és bár nagyon szép hónap ez is, de elkerülhetetlen velejárója a nedves, csapadékos idő. Megindul a fűtési szezon, és ilyenkor bizonyára sokak lakóterében megjelennek a falakon a penészgombák. Ez a nagyon kellemetlen jelenség nem csupán esztétikailag zavaró, hanem ami még fontosabb, hogy egészségkárosító hatással is bír. A penészes lakótérben élők légzőszervi megbetegedésének aránya nagyon magas, amely hosszú távon maradandó betegséget is előidézhet. Sajnos az elmúlt évtizedekben, különösen a kilencvenes évek előtt épült földszintes házakra jellemző, hogy hiányosan vagy egyáltalán nem szigetelték azokat talajvíz ellen. A penészesedés jelensége panellakásokban is megfigyelhető. A hideg falfelületeken - mint csempefugákon - a fürdésből, zuhan ...

Szigetelunk.hu

Lakásfelújítás felső fokon

Házépítésben gondolkodik? Szeretné lakását végre felújítani?Megbízható Lakását szeretné felújítani? Környezetbarát-megoldásokat keres, mint pl. a homlokzatszigetelés? Akkor látogasson el honlapunkra, ahol megismerkedhet cégünk fő profiljával: Speciál Ingatlan Kft. családi házak építésével, lakásfelújítással foglalkozik. De a homlokzatszigetelés illetve az építőiparban meglévő egyéb tevékenységi köröket is ide értjük. A megbízónk számára igyekszünk olyan ingatlant megalkotni, amit igazán otthonunknak éreznek majd. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, munkatársaink pedig elhivatottak a szakmájukat illetően. Így álma nálunk jó kezekben lesz. Felmérési és árajánlat készítéséi szolgáltatásunk díjmentesen és kötelezettségmentesen érhető el.

Lakásfelújítás felső fokon

Fúró-vésőkalapács

Makita SDS-Plus fúró-vésőkalapácsok a Makita szerszám webáruházban. Az oldalunkon megtekinthetik az újonnan feltöltött Makita, szerszám akciónkat. A Merkbau Kft. 1990-ben alakult hazai vállalkozás. Tevékenységünket építőipari kivitelezéssel kezdtük Németországban, majd Magyarországon. 1995-ben kezdtük meg a Makita elektromos kisgépek, valamint kőműves - burkoló - festő kéziszerszámok, utána pedig a Vormann termékek importját és hazai nagykereskedelmét. Választékunkat folyamatosan bővítve az ország egyik legnagyobb Makita kisgép és kéziszerszám forgalmazó cégévé váltunk. Belföldi beszállítóink mellett nagyrészt külföldi - német, dán, olasz, lengyel, cseh - partnerekkel dolgozunk együtt. Folyamatosan törekszünk arra, hogy a piac és vásárlóink igényeinek minél jobban megfeleljünk.

Fúró-vésőkalapács

Hőpajzs Invest Kivitelező

Hőpajzs Invest Kft. Minden amit Építeni vagy Felújítani kell! Homlokzat felújítás Garanciával! Cégünk profiljai és lehetőségei, melyek az Önök munkájához támogatást adhatnak a jövőre nézve, mint fő- vagy alvállalkozóként az építőipari és ahhoz közvetlenül kapcsolódó kivitelezési tevékenységeinkben. Garanciát az ezen a területen dolgozó profi munkatársaink, a kilenc év tapasztalat, a gyors, pontos és minőségi kivitelezéseink nyújtanak, valamint referencia munkáink. Karbantatási szerződést is kötünk, mint garancia a jövőre tekintve.

Hőpajzs Invest Kivitelező

Falburkolás egyszerűen

Lakásfelújítások minden esetben egyik legsarkalatosabb pontja, amikor a falfelületekre új falburkolat kerül. Az esetek többségében ezek a megoldások nagy felfordulást okoznak és sok kellemetlenséggel járnak. Az általunk ajánlott műanyag falburkolati megoldás esetében a felszereléshez csupán néhány lyukat kell fúrni a falba és ezekhez rögzíteni a különféle méretű elemeket. A modern gyártásnak köszönhetően igen változatos színekben és formákban lehet ma már megvásárolni. Ennek következtében bármilyen otthonban igen esztétikus megjelenést tudnak biztosítani. Ismerje meg a rendszereket az ajánlott weboldal segítségével és akár meg is rendelheti azokat.

Falburkolás egyszerűen

Építkezés, lakásfelújítás

Ha otthona felújításra szorul, vagy szeretné hőszigeteléssel a fűtési költségeit csökkenteni, forduljon a Nagybau-PROFI-hoz! A cég 2003 óta van jelen az építőipari piacon, és az évek során megszerzett szakmai tudás biztosítja az igényes és megbízható kivitelezést. Weboldalunkon megtekintheti referenciáinkat, és felveheti cégünkkel a kapcsolatot.

Építkezés, lakásfelújítás

Lakásferlújítás

Még csak tervezi a Lakásfelújítást,de már most nem tud aludni? Nem tudja mennyibe fog kerülni és egyáltalán mikor lesz belőle valami? Nem kell megijednie.Keressen fel,megbeszéljük az átalakítás részleteit,és pontos árajánlatot adok Önnek befejezési határidővel.A többi a mi dolgunk lesz. Megszervezzük,anyagot szállítunk,ha kell bontunk majd építünk,és a végén rá sem ismer otthonára. Mégis kérdések merülnek fel Önben? Honlapunkon megtalálhatja a választ.

Lakásferlújítás

Mosdó

Az ún. szárnyas mosdó annyiban különbözik a sima fali mosdótól, hogy széles a pereme, így jobban lehet rakodni rá. A fali mosdó a klasszikus alaptípus, de ezenkívül számos más fajta is létezik, mint például a felülről beépíthető, vagy mediterrán mosdó.

Mosdó

Lakásfelújító csapat

Ha elhatározta magát, hogy belevág a lakásfelújításba, akkor azt érdemes profikkal csináltatnia, hiszen mégis csak az otthonáról van szó. Ezúton szeretnénk magunkat ajánlani, hiszen több éve vagyunk már a szakmába, így a lakásfelújítás minden csínját-bínját ismerjük. Ráadásul ha megtekinti referenciamunkáinkat, akkor láthatja, hogy nem beszélünk félre.

Lakásfelújító csapat

Lakásfelújítás - burkoló

Lakásfelújítás nagyon fontos az elöregedett épületekben. Ezek a területek karbantartják és felújítják lakását, ezáltal a ház amiben a lakás van frissebb és tartósabb lesz. Belsőkőműves és burkoló munkák teszi széppé otthonát melyet évtizedeken keresztül is csodálhat. Ne bízza lakása felújítását szakmai tapasztalat nélküli cégekre. Az igazán jó minőségű kivitelezéshez szükséges a tapasztalat mely cégem alkalmazottainak ez garantáltan meg van. Vállalunk ezen felül minimum 5 év garanciát. Referenciáimat weboldalamon tekintheti meg. Kérem keressen és kérjen árajánlatot.

Lakásfelújítás - burkoló

Lakásfelújítás

Lakásfelújítás magas fokon! Egyéni vállalkozóként idestova több mint 18 éves munkatapasztalattal rendelkezem. Referenciáim között fellelhető többek között a Dunakeszi Rendelőintézet is. Az épületben a Forrás Invest Kft. megbízásából kezdtük meg a munkát 2010 októberében. A megbízás egy leendő gyógyszertár helyiségeinek kialakítására szólt. Ennek során kőműves -, gipszkartonozási -, burkolási -, falfestési – és mázolási munkálatok kerültek elvégezésre.

Lakásfelújítás

Kategóriák

Állás (57)
Állat (51)
Autó Motor (245)
Baba Gyerek (70)
Család (97)
Egészség (584)
Elektronika (42)
Építőipar
Ács Tetőfedő (6)
Akadálymentesítés (1)
Asztalos (7)
Bádogos (0)
Belsőépítész (7)
Beton Vasbeton (8)
Bontás (5)
Burkoló, Burkolás (16)
Építész (7)
Építőanyag (50)
Építőipar Szakértő (8)
Építőmester (0)
Épületautomatika (6)
Épületdíszítés (2)
Épületfelújítás
Épületgépészet (22)
Faház (0)
Falfűtés (0)
Felületkezelés (1)
Felvonó (0)
Festő Mázoló (6)
Földház (0)
Földmunka (4)
Fűtéstechnika (21)
Garázskapu (1)
Gipszkarton (5)
Homlokzat (3)
Intelligens ház (1)
Kandalló Cserépkályha (10)
Kaputechnika (4)
Kaputelefon (0)
Kazán (2)
Kéménytechnika (5)
Kerítés (3)
Készház (1)
Kivitelező (7)
Kőműves (3)
Lakatos (5)
Lambéria (0)
Légtechnika (4)
Lépcső (2)
Márvány (0)
Mélyépítés (2)
Munkagép (2)
Nyílászáró (72)
Padló Parketta (10)
Passzívház (7)
Pince (1)
Radiátor (2)
Szigetelés (32)
Tapéta (1)
Tégla (1)
Térkő Térkövezés (7)
Tüzép (0)
Uszodatechnika (4)
Útépítés (1)
Üveges (3)
Villanyszereles (7)
Zsindely Nádtető (0)
Fotó Videó (35)
Gasztronómia (136)
Ingatlan (116)
Internet (333)
Ipar Technika (87)
Iroda (18)
Jármű Munkagép (24)
Játék (273)
Kereskedelem (425)
Kultúra (40)
Lakberendezés (206)
Marketing (77)
Média (58)
Oktatás (235)
Pihenés (24)
Ruha Divat (107)
Sport Fitnessz (93)
Számítástechnika (112)
Szépség (178)
Szolgáltatás (682)
Szórakozás Zene (124)
Telekommunikáció (22)
Utazás Turizmus (281)
Üzlet (209)
xxx-Erotika (68)

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Friss linkek

1. Ágyi poloska irtás...    Kategória: Rovar Pók    
2. Nyestriasztás az...    Kategória: Állatriasztó    
3. Izotóniás ital    Kategória: Táplálékkiegészítő    
4. Minőségi fehérje    Kategória: Táplálékkiegészítő    
5. Energia zselék,...    Kategória: Táplálékkiegészítő    
6. Hirdetesingyen.hu az...    Kategória: Ingatlan    
7. A prosztatagyulladás...    Kategória: Egészség    
8. ...    Kategória: Lakástextil Webáruház    
9. Elektronikai...    Kategória: Elektronika    
10. Órazóna.hu    Kategória: Online Vásárlás    
11. Biokozmetika a Bioptron...    Kategória: Természetgyógyász    
12. Biokozmetika a Bioptron...    Kategória: Egészség    
13. NewResidency.com    Kategória: Üzleti Utazás    
14. Roy és Ádám Trió    Kategória: Zenekar    
15. Napelemes rendszer    Kategória: Napkollektor    
16. Fűtésszerelő Mester...    Kategória: Javítás    
17. Fűtésszerelő Mester...    Kategória: Javítás    
18. Mikrohungária sport    Kategória: Sport Fitnessz    
19. Kisvállalati...    Kategória: Internet Marketing    
20. Töltsd le a...    Kategória: Játékbolt    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5464 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2018-02-14 14:02:08
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!