Katalógus Építőipar Építőanyag

Építőanyag

Címszavak: építőanyag tégla, tetőcserép építőanyagok szigetelőanyag bontott építőanyag.

Oldalak
Összesen 50 weboldal van ebben a kategóriában.

Rozsdamentes acél termékek

Az inox garancia a korróziómentes, az időjárásnak minden másnál jobban ellenálló anyagok előállítására. Az ipar legtöbb területén alkalmazzák valamilyen formában az inox alapanyagú gépeket vagy alkatrészeket. Többek közöt rozsdamentes acél szerelvények, csövek stb.. használatosak például az építőiparban. Az Inomix Kft. nagy választékban forgalmazza, méretre vágva is az inox termékeket, Debreceni üzletében.

Rozsdamentes acél termékek

Tondach tetőcserép áruház

Ha éppen felújításra készül vagy új házat épít, válassza a Tondach tetőcserepet! A Tondach tetőcserepek nem csak időtállóak (melyet a 33 év gyári garancia is bizonyít), hanem szépek is. Rengeteg forma és szín közül választhatja ki a házához és ízléséhez legközelebb állót! A korszerű cserepekhez korszerű és tartós tetőkiegészítőket (hófogó, hóvágó, tetőfólia, stb) is vásárolhat, így teljessé teheti a felújítást. Az ország egyik legnagyobb beszerzési társulás tagjaként egész évben akciós árakkal, jelentős kedvezményekkel tudunk szolgálni. Tervrajz alapján szakértő kollégáink elkészítik a szükséges számításokat és komplett árajánlatot adnak minden kedves érdeklődőnek.

Tondach tetőcserép áruház

Redőny, alumínium redőny- ALUKON GmbH

Az ALUKON redőnyök a többivel szemben a minőségre helyezik a hangsúlyt. Nálunk a vevő az első, az ő szempontjaik alapján fejlesztjük és rakjuk össze termékeinket. Ha egy terméket veszünk, először érdemes magát a céget szemügyre venni, hiszen nem mindegy, mennyire bízhatunk meg bennünk. Cégünk Németországban alakult, több évtizedes redőny gyártói tapasztalattal rendelkezünk. Nemzetközi szinten megálljuk helyünket, pont azért, mert az alapanyagok a híres német minőséget képviselik. Tudjon meg többet termékeinkről írásos és képi formában weboldalunkon! Cégünk viszonteladói egész Európaszerte, így Magyarországon is megtaláálhatóak. Kérje munkatársunk segítségét, aki készségesen áll az Ön rendelkezésére. "Az Ön kívánsága - a mi rendszerünk"

Redőny, alumínium redőny- ALUKON GmbH

Bramac tetőcserép webáruház

Ha építkezik, mi segítünk szép házat építeni: vásároljon tőlünk komplett tetőt, vagy cserép kiegészítőket! Mindez online, a Bramac tetőcserép webáruházban gyorsan és könnyen megvalósul, Önnek csak tájékozódnia kell és rendelni. Kiterjedt választékunkban a tető minden alkotóeleme, a tartós és minőségi tetőcserép bármely formája, színe megtalálható. A teljes Bramac kínálattal várjuk Önt és szakértőink hozzáértő tanácsaival bármiben segítünk vásárlásakor, hogy jól válasszon és elégedett lehessen otthonával. Látogasson el hozzánk és érdeklődjön bátran!

Bramac tetőcserép webáruház

Mediterrán tetők shopja

Amikor éppen tetőt tervez családja házára, már az építkezés elején szembesül vele, hogy a cserép kiválasztása nehéz, de alapvető feladat. A cseréptető az Ön házán is emberöltőkre készül, ezért megépítéséhez válassza csakis a legjobb, legkedvezőbb anyagot! A sokoldalú Mediterrán cserepet és tetőrendszert megvásárolva biztonságban tudhatja családját, ráadásként házának a legszebb színeket és formákat adja ki ez a fajta cserép. A tetőrendszerek előnye nem csak a roppant kedvező ár és az igen hosszú tartósság, de az otthonos, meleg összhatásuk is meghatározó.

Mediterrán tetők shopja

Creaton cserép webshop

A Creaton cserép webshopban minden segítséget megadunk a cserép vásárláshoz. Válogassunk, kérdezzen, kérjen árajánlatot is tőlünk bármikor! Az internetes shopunk óriási választékban kapható cserepeket mutat be, így megismerheti jótulajdonságaikat és előnyeiket. Vállalunk kiszállítást országon belül, ezzel is segítve és könnyítva az ön munkáját az építkezés közben.

Creaton cserép webshop

Polisztirol

A mostani nehéz gazdasági helyzetben új építésű családi házakból sokkal kevesebb épül, mint 4-5 évvel ezelőtt. Ezért a falazó anyagok, így a tégla kereslete is jelentősen visszaesett. Ezzel szemben a magas energiaárak miatt a hagyományos építésű házak hőszigetelése sokkal fontosabbá vált. Aki teheti, szigeteli házát, ezért pl. a polisztirol kereslete még növekedett is. Építőanyag kereskedés telepünkön az Austrotherm polisztirol termékek széles választékát találja meg. Segítünk kiválasztani a megfelelő polisztirol lapokat a lábazat, az aljzat, a homlokzati falak és a födém szigeteléséhez is.

Polisztirol

Festék

Amennyiben fafestéket kíván használni, kihangsúlyozzuk fontosságát annak, hogy a jobb minőségű termékek már olyan tulajdonságokkal is rendelkeznek, mint a vízhatlanság, páraáteresztő képesség. A fémfestékek jellemzőinek felsorolásakor nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy milyen fontos szempont e festékek esetében a korrózióvédelem, illetve az időtállóság. Látogasson el honlapunkra és győződjön meg arról, hogy legyen bármilyen sokrétű is ez az elsőre egyszerűnek tűnő terület, a festék vásárlásakor számtalan olyan kérdés merülhet fel, amire először nem is gondolnánk. Iránymutatásunkkal, sokkal magabiztosabban fog dönteni a festékek és az alkalmazandó technikák között a vásárlás során.

Festék

Napelemek előnyei

A legújabb technológiák szerint ön végre élhet azzal a lehetőséggel, hogy kihasználja a Nap energiáit és egy napelem segítségével gyűjtse össze ezeket. Nem kell mást tennie, mint hogy egy erre a célra szolgáló berendezést szereznie be otthona tetőcserepei közé, melyet olyan szögben helyez el, ahol megfelelőképpen gyűlhetnek össze ezen energiák. Ugye mennyire jól hangzik?

Napelemek előnyei

Festék és penészmentesítés

Ha épít vagy felújít, ránk van szüksége. Szakértő segítséget nyújtunk festéssel kapcsolatos problémákban. Válaszul szolgálunk kérdéseire, legyen szó állapot megóvásról vagy akár a megfelelő festék kiválasztásáról. Portálunk foglalkozik a szakággal kapcsolatos technikai kérdésekkel és a festékek felhasználási területeivel is. Beltéri festékeink között megkülönböztetünk egyszerű tisztasági festékeket, penészmentesítő képességgel rendelkezőket illetve kerámia tartalmú hőszigetelő beltéri bevonatokat. Kültéri festékeink nagy ellenálló képességgel bíró homlokzati festékek.

Festék és penészmentesítés

Hőszigetelés bolt

Szeretne okosan választani a sok hőszigetelésre kínált termék közül? Meleg lakást alakítana ki, ahol a kiadások telente lényegesen kedvezőbbek? Az otthonunk több különböző pontján szükséges a kellő hőszigetelési rendszer felállítása. A magyar háztartásokban az energia hozzávetőleg háromnegyedét a fűtés költségeire áldozzuk. A hőszigetelő szakemberek weblapja rengeteg hasznos információt publikál, példának okáért a padlás és a homlokzati hőszigetelésről, amelyeket ajánlott átfutni ha szigetelésre van szükség.

Hőszigetelés bolt

OSB lapok fűrészáruk

A teraszburkolat bár szép kőből is, mégis a fa az ami alapvetően melegséget kölcsönöz a nyári napokon erkélyünknek. Honlapunkon a kimondott teraszra szánt burkolatok mellett számos egyéb más fűrészáru található, melyek alkalmasak bútorok készítésére vagy helyiségek elválasztására, mint például az osb lap. Higgye el, érdemes benézni hozzánk!

OSB lapok fűrészáruk

Szúnyogháló Nyíregyháza területén

Hogyan lehet Ön kellően informált a szúnyogháló Nyíregyháza környéki szolgáltatásáról? Amennyiben ezen a területen szeretné megtalálni a szúnyoghálóját, akkor ne keressen tovább! Az oldal ellátja minden lényeges tudnivalóval a szúnyoghálók típusaival és azok előnyeivel kapcsolatban. Ehhez Önnek nem kell mást tennie, mint átböngésznie az oldalt, aztán megfelelően dönteni. Kattintson a szúnyogháló nyíregyházi oldalára!

Szúnyogháló Nyíregyháza területén

Építőanyag kereső az Éptárnál

Az éptár.hu építészeti és építőipari webszájton ez építész tervezőktől az építtetőkön át építőanyag forgalmazókig mindenki olvashat releváns információt. A gyártók megjelenési felületet kaphatnak, az építészek ingyenesen tehetik fel portfóliójukat, ami az építészGalériában bárki számára megismerhető. A termékcsoport szerinti tüzép kereső és építőanyag kereső használatával a látogató könnyen böngészhet az építőanyagok közt. Letölthetőek emellett építőanyag katalógusok, termékismertető anyagok, GDL könyvtárak és alkalmazások is. A honlap egyedi megoldások aloldalán, további hasznos programok is letölthetőek, mint pl. mediterrán cserepező vagy az ajtó és ablaktervező program. Az érdeklődő építőipari és építészeti újdonságokkal foglalkozó hírlevélre is regisztrálhat.

Építőanyag kereső az Éptárnál

Ytong

Az Ytong építőanyagokkal évek óta kereskedő cégünk most Önnek ajánlja a számtalan előnnyel rendelkező Ytong téglát, hogy háza biztos alapokon állhasson. Ne is keressen tovább, ha már döntött: portálunk minden információt biztosít e kiváló termékről, sőt állandóan frissülő Ytong árlistát is biztosítunk leendő vevőinknek.

Ytong

Ajtó-Ablak-Árnyékolás Konrád Nyílászáró

Nyílászáró forgalmazása minden minőségi- és árkategóriában. Több neves hazai és külfökdi gyártó termékeiből választhatnak. Kínálatunk: ablakok, ajtók, műanyag és fa kivitelben, bejárati ajtók, biztonsági ajtók, beltéri ajtók. 20 év tapasztalatával, jól felszerelt bemutatótermekkel, korrekt tájékoztatással várjuk termékeink után érdeklődőket.

Ajtó-Ablak-Árnyékolás Konrád Nyílászáró
Oldal: 3 / 4

Kategóriák

Állás (57)
Állat (51)
Autó Motor (245)
Baba Gyerek (71)
Család (98)
Egészség (586)
Elektronika (42)
Építőipar
Ács Tetőfedő (6)
Akadálymentesítés (1)
Asztalos (7)
Bádogos (0)
Belsőépítész (7)
Beton Vasbeton (8)
Bontás (5)
Burkoló, Burkolás (16)
Építész (7)
Építőanyag
Építőipar Szakértő (8)
Építőmester (0)
Épületautomatika (6)
Épületdíszítés (2)
Épületfelújítás (13)
Épületgépészet (22)
Faház (0)
Falfűtés (0)
Felületkezelés (1)
Felvonó (0)
Festő Mázoló (6)
Földház (0)
Földmunka (4)
Fűtéstechnika (21)
Garázskapu (1)
Gipszkarton (5)
Homlokzat (3)
Intelligens ház (1)
Kandalló Cserépkályha (10)
Kaputechnika (4)
Kaputelefon (0)
Kazán (2)
Kéménytechnika (5)
Kerítés (3)
Készház (1)
Kivitelező (7)
Kőműves (3)
Lakatos (5)
Lambéria (0)
Légtechnika (4)
Lépcső (2)
Márvány (0)
Mélyépítés (2)
Munkagép (2)
Nyílászáró (72)
Padló Parketta (10)
Passzívház (7)
Pince (1)
Radiátor (2)
Szigetelés (32)
Tapéta (1)
Tégla (1)
Térkő Térkövezés (7)
Tüzép (0)
Uszodatechnika (4)
Útépítés (1)
Üveges (3)
Villanyszereles (7)
Zsindely Nádtető (0)
Fotó Videó (36)
Gasztronómia (138)
Ingatlan (116)
Internet (334)
Ipar Technika (87)
Iroda (18)
Jármű Munkagép (24)
Játék (273)
Kereskedelem (425)
Kultúra (40)
Lakberendezés (207)
Marketing (77)
Média (58)
Oktatás (235)
Pihenés (24)
Ruha Divat (108)
Sport Fitnessz (93)
Számítástechnika (112)
Szépség (178)
Szolgáltatás (683)
Szórakozás Zene (124)
Telekommunikáció (22)
Utazás Turizmus (281)
Üzlet (209)
xxx-Erotika (68)

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Friss linkek

1. Eskuvotippek.hu    Kategória: Esküvőszervezés    
2. Eskuvotippek.hu    Kategória: Fotózás Filmezés    
3. Duguláselhárító...    Kategória: Szolgáltatás    
4. Catering szolgáltatás    Kategória: Gasztronómia    
5. Órazóna.hu    Kategória: Divat Öltözködés    
6. Elegáns nappali...    Kategória: Bútor Webáruház    
7. Bio Detox – Prémium...    Kategória: Egészség    
8. NobbyMArt    Kategória: Gyerekjáték    
9. Ételrendelés Debrecen...    Kategória: Étterem    
10. eDM adatbázis cége...    Kategória: Internet    
11. A stevia és más...    Kategória: Egészség    
12. Ágyi poloska irtás...    Kategória: Rovar Pók    
13. Nyestriasztás az...    Kategória: Állatriasztó    
14. Izotóniás ital    Kategória: Táplálékkiegészítő    
15. Minőségi fehérje    Kategória: Táplálékkiegészítő    
16. Energia zselék,...    Kategória: Táplálékkiegészítő    
17. Hirdetesingyen.hu az...    Kategória: Ingatlan    
18. A prosztatagyulladás...    Kategória: Egészség    
19. ...    Kategória: Lakástextil Webáruház    
20. Elektronikai...    Kategória: Elektronika    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5475 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2018-03-01 13:34:05
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!