Katalógus Építőipar Építőanyag

Építőanyag

Címszavak: építőanyag tégla, tetőcserép építőanyagok szigetelőanyag bontott építőanyag.

Oldalak
Összesen 50 weboldal van ebben a kategóriában.

Térburkolat trendek, tanácsok a Léta-...

Lecserélnéd az unalmas szürke beton járdát térkő burkolatra a ház körül? Számtalan térkő közül választhatsz ma már, de ha igazán divatos megoldást keresel, olvasd el cikkünket, amelyből megtudhatod, hogy milyen térkő trendekből érdemes kiválasztani az otthonodhoz és egyéniségedhez legjobban illeszkedőt mielőtt belevágsz a felújítási munkálatokba. Kiváló minőségű térkövek széles választéka és szakmai tanácsok úgyszintén megtalálhatóak a Léta-Ker Kft. weboldalán!

Térburkolat trendek, tanácsok a Léta-...

Tanácsok tetőablak választásához

A tetőterek elengedhetetlen része a tetőablak. Ez teszi lehetővé, hogy a napfény bejusson az otthonunkba, megfelelően szellőztethető legyen a tetőtér, valamint élvezhessük a kilátást. A tetőterek kialakításakor nagyon fontos szempont, hogy milyen típusú és méretű ablakot választunk. Az Új Ház Centrum Pécs, azaz a Léta-Ker Kft. ezek kiválasztásában is rendelkezésünkre áll.

Tanácsok tetőablak választásához

Mapei fuga anyagok a Mapefutártól

Amennyiben fugázóanyagra van szüksége, keresse nálunk! Webáruházunkban Mapei termékeket kínálunk, melyekkel garantáltan meg lesz elégedve! Fuga szükséglet számolónk segítségével könnyedén kiszámolhatja, mennyi anyagra van szüksége, így mindig a megfelelő mennyiséget rendelheti meg.

Mapei fuga anyagok a Mapefutártól

Építkezést vagy lakásfelújítást t...

Építkezéshez és felújításhoz vásárolt építőanyagok hosszú éveken keresztül helyt kell állniuk! Az Új Ház Centrum Pécs, vagyis a Léta-Ker Kft. pécsi telephelyén minőségi építőanyagok széles választékával vár, továbbá szakképzett munkatársaik szívesen segítenek a tervezésben, és adnak szakmai tanácsokat akár festékáruról, barkácsolásról vagy fürdőszoba felújításról legyen szó. Termékkínálatuk teljes választéka megtalálható a weboldalukon.

Építkezést vagy lakásfelújítást t...

Nyílászáró és Árnyékolástechnikai Áruház

Több, mint 20 éve nyílászárók és árnyékolástechnikai termékek forgalmazása és szerelése. Nyílászárók, árnyékolástechnikai termékek, ezek kiegészítői és a szükséges segédanyagok nagykeráron. Kínálatunkban műanyag, fa, alumínium, alumíniumborítású fa (alu-fa) típusok közül válogathat, az átlag piaci ár alatt. Passzívházakhoz is! Megoldást nyújtunk lakás, családi ház, középület és ipari épületek nyílászáróinak cseréjére vagy új beépítésére. Rövid határidővel, közvetlenül a gyárból. Az ajánlatkérés ingyenes. Teljes termékkínálatunkért látogasson el honlapunkra.

Nyílászáró és Árnyékolástechnikai Áruház

Nézze át a mixerbeton árakat

Ha építkezésre adná a fejét és a budapesti beton árakról próbál többet megtudni, az oldalon erre lehetősége van! A beton árak több dologtól is változóak lehetnek. Ilyen pl. a sóder szemcsék mérete, a kopásállóság és persze a mennyiség. A mixerbeton árakhoz hozzájön még a kiszállítás díja és így számítják ki a végösszeget. A kapcsolat menüpontra klikkelve megtalálja a cég kapcsolatfelvételi adatait, ami segít az érdeklődőknek az ajánlatkérésben és a kiszállítás lebonyolításában. Nézzen fel a honlapra és nézze át a transzportbeton árakról szóló listát!

Nézze át a mixerbeton árakat

Barkácsolj a Léta-Kerrel!

Az Új Ház Centrum Pécs, vagyis a Léta-Ker építkezési tanácsai között a barkácsolásról is megannyi információt olvashatunk. Az építőanyagok pécsi forrása igyekszik az építkezők széleskörű igényeit kielégíteni és nem csak építőanyagokat, hanem melléjük szerszámokat, barkács eszközök széles választékát és tanácsokat is nyújtanak lakásfelújításhoz.

Barkácsolj a Léta-Kerrel!

Mindent a falazásról

A Léta-Ker építkezési tanácsaiból megtudhatod, hogy a falazás során mire kell a legnagyobb figyelmet fordítani: nem pusztán a földfelszín feletti épületrésznél, hanem már az az alattinál is találkozhatunk falazással. Az építkezés során már biztos, hogy az egyik legfontosabb döntési a pont a falazat építőanyagának a kiválasztása. Az építkezés és persze az épület minőségét ennek színvonala ugyanis nagymértékben meghatározza.

Mindent a falazásról

Csökkentse kiadásait hőszigeteléssel

Önnek is visszatérő aggodalmat okoznak a fűtésszezon a számlai? A kiszámíthatatlan kiadásoktól most megóvhatja magát: mérsékelje a fűtésköltségét háza hőszigetelésével! Megannyi előnye van a homlokzati hőszigetelésnek, de mielőtt elkezdené háza szigetelését mindenképpen érdemes alaposan átgondolni a folyamatot. A végeredményt nagyban befolyásolja ugyanis a választott alapanyag: a tartós és magas színvonalú hőszigeteléshez válasszon a Mapei hőszigetelő rendszert.

Csökkentse kiadásait hőszigeteléssel

Léta-Ker építkezési tippek már az a...

Hogyha már megvan minden az építkezéshez, indulhat az érdemi munka! Ez esetben első lépésként kezdődhet az alapozás! Ennek során a munkát a kitűzéssel indítjuk, utána az alap kiásásával. Nélkülözhetetlen az épület időtállósága kapcsán a kiváló minőségű és megfelelő mennyiségű építőanyag, betonacél használata. Még több alapozási, lakásfelújítási ismertetőkért, hasznos tippekért keresd fel a Léta-Ker weboldalát, magas színvonalú építőanyagokért Pécsen pedig a telephelyét!

Léta-Ker építkezési tippek már az a...

Tanácsok festéshez a Léta-Kertől

Festenél a lakásod, vagy csak megújítanál néhány falfelületet? Még az előtt, hogy belevágnál az otthonod festésbe olvasd el a Léta-Ker Kft. tanácsait! A pécsi építőanyag kereskedés weboldalán részletes szakmai tanácsokat adnak a felújításhoz, a festést megelőző felkészüléstől, a falfelület előkészítésén át, egészen a munkavédelemig. Széles beltéri festékkínálatukat akár a weboldalukon, akár személyesen is meg tudod tekinteni!

Tanácsok festéshez a Léta-Kertől

Burkolási tanácsok a Léta-Kertől

Fürdőszoba felújításba kezdesz? Netán már folyamatban van a burkolás? Egy ilyen munkánál számos mozzanat van, amire talán nem is gondol az, aki még nem próbálta. A Léta-Ker Kft. építőanyag kereskedés hasznos gyakorlati útmutatást nyújt, az alapozástól a burkoláson át a tetőfedésig, amivel pénzt, időt és energiát spórolhatsz, és sok bosszúságtól is megkímélheted magad. A pécsi vállalkozás weboldalán megismerheted a burkoláshoz, burkolólap-, fuga- és ragasztó választáshoz szükséges fontos tudnivalókat

Burkolási tanácsok a Léta-Kertől

Tanácsok építkezés előtt állóknak

Ha elmélkedsz róla, vagy épp már tervezed az építkezést célravezető annak minden fő ütemével tisztában lenni, mielőtt belevágsz a folyamatokba. A Léta-Ker Kft. építkezési segédletéből megtudhatod, hogyan teheted alacsonyabbá a rááldozott idő és pénz mennyiséget. Az alapozástól, a hőszigetelés és a tetőszerkezet kialakításán át, egészen a beltéri festésig a pécsi telephelyű építőanyag kereskedés az építkezés munkaütemeit foglalja össze jól érthetően.

Tanácsok építkezés előtt állóknak

Építkezési tanácsok a Léta-Kertől

Az építkezés felettébb összetett dolog, amely során rengeteg apró területre érdemes figyelni. Ebben ad tanácsokat az Új Ház Centrum Pécs, Léta-Ker Kft. A tervezéssel, látványtervezéssel párhuzamosan az építkezés, lakásfelújítás változatos részeihez biztosítanak építőanyagokat pécsi telephelyükön. Szakértő munkatársaik a beszerzéstől, a szigetelésen, a tetőfedésen át, az ideális zuhanykabin megtalálásához vagy akár a legjobb kertépítési megoldásokhoz is szívesen adnak tanácsot.

Építkezési tanácsok a Léta-Kertől

Bemutatkozik a pécsi Léta-Ker kft.

Több mint 20 éve működő családi vállalkozás a Léta-Ker Kft. Az elmúlt évek alatt, páratlan szakmai tapasztalatra tett szert a pécsi Új Ház Centrum. Rengeteg lakásfelújításban, építkezésben vettek már részt Pécsett, legyen szó például a fürdőszoba megújításról vagy építőanyag beszerzésről. A Léta Ker Kft. segítségére lesz változatos szolgáltatásival és széles építőanyag kínálatával, h a építkezésbe vagy felújításba kezdene.

Bemutatkozik a pécsi Léta-Ker kft.

Bramac Tetőcserép | Lang Építőanyag...

Építkezne vagy felújítaná házát de nem tudja kihez fordulhatna segítségért? Látogasson el a Veszprém- Kárdártán található Lang építőanyag kereskedésbe! Kollégáink a megfelelő szaktudással hasznos segítséget nyújtanak mindazok számára akik szeretnék a tetőjüket lecserélni vagy éppen újat építeni. Az építkezés során elengedhetetlen, hogy jó minőségű anyaggal dolgozzunk, hiszen egy tetőt nem havonta vagy évente cserélünk. Bízzon a Lang építőanyag kereskedésben! Nálunk megkapja az áhított minőséget és a kellő szakértelmet! Válogasson a különböző fajtájú Bramac cserepekből. Kedvére válogathat a klasszikus stílustól a modern stíluson át az innovatív stílusig! Ha szereti a mediterrán színeket és szeretné ezt viszontlátni a házán válogasson a délvidéki stílus meleg szineiből! Részletekért érdeklődjön: Lang Építőanyag Kereskedés Cím: 8411 Veszprém-Kádárta, Győri út 1. Tel: +36 88 458 500 Fax: +36 88 458 501 Email:langepitoanyag@langepitoanyag.hu

Bramac Tetőcserép | Lang Építőanyag...
Oldal: 1 / 4

Kategóriák

Állás (57)
Állat (51)
Autó Motor (245)
Baba Gyerek (71)
Család (98)
Egészség (589)
Elektronika (42)
Építőipar
Ács Tetőfedő (6)
Akadálymentesítés (1)
Asztalos (7)
Bádogos (0)
Belsőépítész (7)
Beton Vasbeton (8)
Bontás (5)
Burkoló, Burkolás (16)
Építész (7)
Építőanyag
Építőipar Szakértő (8)
Építőmester (0)
Épületautomatika (6)
Épületdíszítés (2)
Épületfelújítás (13)
Épületgépészet (22)
Faház (0)
Falfűtés (0)
Felületkezelés (1)
Felvonó (0)
Festő Mázoló (6)
Földház (0)
Földmunka (4)
Fűtéstechnika (21)
Garázskapu (1)
Gipszkarton (5)
Homlokzat (3)
Intelligens ház (1)
Kandalló Cserépkályha (10)
Kaputechnika (4)
Kaputelefon (0)
Kazán (2)
Kéménytechnika (5)
Kerítés (3)
Készház (1)
Kivitelező (7)
Kőműves (3)
Lakatos (6)
Lambéria (0)
Légtechnika (4)
Lépcső (2)
Márvány (0)
Mélyépítés (2)
Munkagép (2)
Nyílászáró (72)
Padló Parketta (10)
Passzívház (7)
Pince (1)
Radiátor (2)
Szigetelés (32)
Tapéta (1)
Tégla (1)
Térkő Térkövezés (7)
Tüzép (0)
Uszodatechnika (4)
Útépítés (1)
Üveges (3)
Villanyszereles (7)
Zsindely Nádtető (0)
Fotó Videó (36)
Gasztronómia (138)
Ingatlan (116)
Internet (334)
Ipar Technika (87)
Iroda (18)
Jármű Munkagép (24)
Játék (274)
Kereskedelem (426)
Kultúra (40)
Lakberendezés (207)
Marketing (77)
Média (58)
Oktatás (235)
Pihenés (24)
Ruha Divat (109)
Sport Fitnessz (93)
Számítástechnika (112)
Szépség (179)
Szolgáltatás (684)
Szórakozás Zene (124)
Telekommunikáció (22)
Utazás Turizmus (281)
Üzlet (209)
xxx-Erotika (68)

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Friss linkek

1. Sylverro molett divat...    Kategória: Ruha Divat    
2. Profi...    Kategória: Takarítás    
3. 13 + 1 Agyserkentő,...    Kategória: Egészség    
4. Iskolaszerek...    Kategória: Online Vásárlás    
5. Online...    Kategória: Fogorvos Fogászat    
6. Lakatos Budapest    Kategória: Lakatos    
7. Társasjátékok...    Kategória: Játék Webáruház    
8. Agytumor ellen...    Kategória: Egészség    
9. Zen masszázs és...    Kategória: Tetoválás    
10. Eskuvotippek.hu    Kategória: Esküvőszervezés    
11. Eskuvotippek.hu    Kategória: Fotózás Filmezés    
12. Duguláselhárító...    Kategória: Szolgáltatás    
13. Catering szolgáltatás    Kategória: Gasztronómia    
14. Órazóna.hu    Kategória: Divat Öltözködés    
15. Elegáns nappali...    Kategória: Bútor Webáruház    
16. Bio Detox – Prémium...    Kategória: Egészség    
17. NobbyMArt    Kategória: Gyerekjáték    
18. Ételrendelés Debrecen...    Kategória: Étterem    
19. eDM adatbázis cége...    Kategória: Internet    
20. A stevia és más...    Kategória: Egészség    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5484 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2018-04-10 13:34:35
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!