Karrier

Címszavak: karrier üzleti iskola állás karrier állásajánlatok karrierépítés.

Oldalak
Összesen 9 weboldal van ebben a kategóriában.

Önéletrajz tudnivalók

A munkakereséshez mindenképpen szükséges egy önéletrajz. A Workania pontosan ezért teszi lehetővé, hogy weblapján bárki elkészítse a saját önéletrajzát. Hogy miért éri meg? Először is azért, mert az így kreált önéletrajzok hozzáadódnak a cégek által használt adatbázisba. Ezzel jócskán erősítve az esélyeket. Illetve ha úgy szeretné, akkor önéletrajzát akár MS Word formátumban is letöltheti. Az elkészítés csupán 6 lépés! Amennyiben Önnek is önéletrajz kéne, akkor tegyen egy látogatást az oldalra.

Önéletrajz tudnivalók

www.asiker.hu

A sikerek elérése nagy jelentőséggel bír az életünkben. Ha sikerről beszélünk, akkor leginkább a munkahelyi sikereket értjük alatta. A legtöbb embernek ez a legfontosabb terület az életében, ahol sikeres szeretne lenni. Látogassa meg oldalunkat és tudja meg, hogy mi viheti közelebb a sikeres élethez!

www.asiker.hu

Önéletrajz minták

Hogy lépést tartson az utóbbi évek munkaerőpiaci változásaival, és a fokzott versenyhelyzettel, változtatni kell a szokásos önéletrajzírási technikákon. A siker érdekében hatékonyabb formát kell választani. Legyen kreatív önéletrajza! Elkészítjük professzionális megjelenésű önéletrajzát. A megnyerő design, és a tartalmat kihangsúlyozó letisztult szerkezet kiemeli önéletraját a tömegből.

Önéletrajz minták

A munka törvénykönyve rendelkezésein...

A munkaviszonyra vonatkozó alapvető szabályokat Magyarországon a 2012. évi I. törvény, ismertebb nevén a munka törvénykönyve szabályozza. Az alábbi oldalon szereplő cikkek tematikus rendszerezéssel elemzik a munkajogi kódex egyes rendelkezéseit, méghozzá oly módon, hogy azokat jogászi vagy munkaügyi szakképzettséggel nem rendelkező látogatók is könnyen megérthetik. Ennek megfelelően az oldal különleges figyelmet fordít a nagyobb érdeklődésnek örvendő témáknak, mint például a munkaviszony megszüntetése, a betegszabadság, a szülési szabadság vagy a fizetés nélküli szabadság szabályai, a munkaidő beosztása, a szabadság számítása és kiadása stb. A cikkek teljes részletességgel elemzik az egyes rendelkezéseket, kifejtve azok tartalmát.

A munka törvénykönyve rendelkezésein...

InfiniteLoop

Karrier tanácsok pályakezdő programozóknak. Az egyetem elhagyása után sokan azzal találják szembe magukat, hogy hiába a diploma mégsem tudnak munkát találni. Szerencsére a programozókra folyamatos igény van. Azonban ha honlap hegesztés helyett valami komolyabb munkát szeretnél szeretni ez az oldal neked való. Megtudhatod, hogyan írjál olyan önéletrajzot mellyel biztos kitűnsz a jelentkezők közül. Tudd meg miket figyelnek állásinterjú során, hogy lenyűgözd a felvételi bizottságot!

InfiniteLoop

munkalehetőség

Emberek tízezrei élik az életüket az országban egyfajta mókuskerékben. Elmennek reggel a munkahelyükre, majd hazajönnek és esetleg kikapcsolódnak a barátokkal jobb esetben, túlnyomó többségük azonban marad a TV mint a szórakoztatás epicentruma előtt. Ez lenne hát az életcél? Sok ember álmodozik a lehetőségeiről, de ugyanakkor nem tesz semmit azért, hogy azokat meg is valósítsa. Éld az álmodat, ne álmodd az életed alapon az általunk képviselt Avon már 125 esztendeje generációról generációra segítette a hölgyeket, hogy megtalálják hobbijukat, amely egyben karrierré is válhatott sokak számára. Érdeklik a csajos témák, a szépségápolás? Szívesen segítene másokat is megszépülni és javasolná minőségi termékeinket? Várjuk megtisztelő érdeklődését Budapest egész területéről.

munkalehetőség

MLM sikerek eladás nélkül

Dolgoztál már MLM rendszerben, de utáltál eladni? Nem volt sikered, mert a nyomulós technikákat nem neked találták ki? Kipróbálnád újra, ha ezeket az eszközöket nem kellene használnod? Igen? Akkor érdemes megtudnod, hogy kapcsolódik össze egy egységes MLM rendszerré egy ütős üzleti koncepció és egy közösségi oldal. Mi vagyunk az egyetlen olyan Network Marketing cég a világon, amely passzív jövedelmet tud biztosítani a forgalmazóinak kötelező termékértékesítés nélkül is! Ismerd meg a részleteket!

MLM sikerek eladás nélkül

Új dimenzió az MLM világában

Ha egy komoly üzleti ajánlatot keresel, ez a lehetőség neked szól! Kötetlen munkaidőben végezhető munkát kínálok, másodállásban vagy főállásként. Online vagy offline. Itt megtudhatod, hogyan építs ki óriási MLM üzletet anélkül, hogy bármit el kellene adnod. Mindehhez segít neked egy közösségi oldal, ahol regisztrált tagként pénzt kereshetsz... Kíváncsi vagy? Kattints a weblapomra!

Új dimenzió az MLM világában

A Szabadság ITT kezdődik! - Heti/napi ...

Egy nem mindennapi esély, lehetőség, amivel álmaidat végre valóra válthatod! Könnyen, egyszerűen, a megfelelő eszközökkel kiépítheted saját passzív jövedelmet termelő üzletedet, nagyon rövid idő alatt! Ez a NexEurope, ahol a legdinamikusabban növekvő csapatba kerülsz. Nálunk a külföldi Top vezetők 300.000 Eurót (84 millió Ft) keresnek havonta! A NexEurope 1 éves múltja alatt több mint 70 olyan magyar partner van, aki havi 1 millió Ft felett keres! A NexPay MasterCard-dal bárhol a világon, az adott ország pénznemében tudsz vásárolni, tankolni, költekezni. A pénzedet bármikor leveheted a több millió pénzautomata valamelyikéből (csak legyen benne elég pénz... :D), bárhol is vagy a világon. Internetes azonnali elszámolás, nyomon követhető tranzakciók. Nekünk A Szabadság ITT Kezdődik!

A Szabadság ITT kezdődik! - Heti/napi ...

Ajánlott Linkek

Baktériumok ellen grapefruitmag csepp a Biocomtól (korábban Ökonet), fertőtlenítésre és immunerősítésre.

Sittszállítás olcsón Budapesten: tudja meg a konténer árakat kerületenként!

Erősítse meg immunrendszerét a friss tiszta méhpempővel. Méregtelenítés és sejt energetizálás, agyműködés serkentés méhpempővel.

Kiváló minőségű kókuszolajok külső és belső használatra: http://kokuszolaj.bolt.hu/.

Immunerősítő kolloidok, ezüstkolloid a Crystáltól grapefruitmag kivonattal.

Propolisz tinktúra - Propolisz cseppek. Minőségi propolisz készítmények a Propoliszboltból.

Saját hulladék szelektáló teleppel rendelkező konténeres cégtől: Sittszállítás szolgáltatás egész évben. Ne bízza a véletlenre a hulladék elszállítást!

Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

Friss linkek

1. Roy és Ádám Trió    Kategória: Zenekar    
2. Napelemes rendszer    Kategória: Napkollektor    
3. Fűtésszerelő Mester...    Kategória: Javítás    
4. Fűtésszerelő Mester...    Kategória: Javítás    
5. Mikrohungária sport    Kategória: Sport Fitnessz    
6. Kisvállalati...    Kategória: Internet Marketing    
7. Töltsd le a...    Kategória: Játékbolt    
8. Aquaphor víztisztítók    Kategória: Gyógyászati segédeszköz    
9. Padlószőnyegek és...    Kategória: Padló Parketta    
10. Biokozmetika a Bioptron...    Kategória: Szépségápolás    
11. Hogyan fokozhatja a...    Kategória: Egészség    
12. Természetes...    Kategória: Egészség    
13. Clip-erp: a...    Kategória: Szoftver    
14. Hársfa Masszázs Szalon    Kategória: Gyógymasszázs    
15. Sportfogadás.com    Kategória: Sport Fitnessz    
16. E-mail marketing    Kategória: Online Marketing    
17. Adrienne Feller    Kategória: Szépség    
18. fagyasztott zöldborsó    Kategória: Zöldség Gyümölcs    
19. Led szalagok bel- és...    Kategória: Lámpa Webáruház    
20. Megbízható tengeri...    Kategória: Szállítás Fuvarozás    

További Weboldalak...
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A katalógusban 5453 weboldal és 670 kategória szerepel.
A katalógus utoljára frissítve: 2018-01-16 13:10:40
Partnereink:
Javítson egészségi állapoton a lézerterápia segítségével, Safe Lézer készülékekkel.

Az izületek támogatója a zöldkagyló bolt, ahol Új-zélandi zöldkagylót vásárolhat gyors házhozszállítással.

A friss, tiszta méhpempő szállítók, a Méhpempő.eu, ahol méhpempő mellett, propoliszt, virágport és méhkenyeret is vásárolhat.

A minőségi kanadai juharszirup termékek webáruháza: édesítsen okosan és egészségesen Juharsziruppal.

Építési és bontási sitt elhordásához, Konténer rendelés a Konténer.Guru weboldalán. Segítünk az építkezésben, felújításban!